题目内容

【题目】Welcome to My Restaurant

MENU

Main courses

Drinks

Desserts

Hot dog $2.50

Juice $2.50

Apple pie $4.50

Pizza $12.00

Coke $4.00

Ice cream $2.50

Sandwich $5.00

Coffee $6.00

Salad $10.00

Rice with chicken $7.00

Milk $2.00

Fruit $3.00

We’re open every day from 9:00 am to 10:00 pm.

We’re closed on Christmas Day.

根据表格信息,选择正确答案。

【1】There are __________ kinds of drinks in the restaurant.

A. 3 B. 4 C. 5

2If you want to buy a sandwich and a glass of juice, you must pay __________.

A. $7.50 B. $5.00 C. $2.50

3The most expensive thing on the menu is _______.

A. Pizza B. Coke C. Ice cream

4 The restaurant isn’t open on _______.

A. Children’s Day

B. New Year’s Day

C. Christmas Day

5The restaurant is open at ___________ in the morning.

A. 8:00am B. 9:00am C. 11:00pm

【答案】

【1】B

【2】A

【3】A

【4】C

【5】B

【解析】

试题分析:这篇短文介绍的是作者饭店里的主食,饮料和甜食的种类及其价格,还有饭店的开放时间。

【1】B细节理解题。本饭店共有四种饮料,橙汁,可乐,,咖啡和牛奶。故选B

【2】A推理计算题。句意:如果你想要一个三明治和一杯果汁共需要多少钱?5+2.5=7.5美元,故应该选A

【3】A综合理解题。通读全文,可知最贵的是Pisa,12美元。故选A

【4】C细节理解题。根据We’re closed on Christmas Day.可知饭店在圣诞节不开门。故选C。

【5】B细节理解题。根据We’re open every day from 9:00 am to 10:00 pm可知饭店从早上九点开到晚上十点。故选B。

练习册系列答案
相关题目

【题目】Bill, a thirteen-year-old boy, thought he had grown up to be a man. But his parents told him, You won’t be a real man until you begin to_______ helping others.”

One morning, his parents gave him some money to _______ some milk for them. Outside a shop he saw a homeless old man who looked very _______. Bill went to him and asked, What’s wrong with you?”

The old man answered, I’m hungry. I haven’t had any food for two days.”

All the thought of his parents’ words, Bill said to the old man, “Let’s go to the _______.”

When they got there, Bill asked the waiter to bring out bread and coffee to the old man. The old man finished the meal quickly. After the waiter ______ the plate and the cup, the old man said, “Sorry for give you too much_______. I’m fine now. I’ll _______forget your kindness! You are a very good young man”

Bill was _______ when he heard this. Just when he wanted to pay for the meal, the waiter came. Bill and the old man learned _______ that he food was free _______ it was the birthday of the boss, and they were the first customer(顾客) that day.

【1】A. think about B. depend on C. give up D. go on

【2】A. lend B. buy C. drink D. borrow

【3】A. afraid B. glad C. sick D. angry

【4】A. bank B. library C. hospital D. restaurant

【5】A. sent out B. got down C. gave back D. too away

【6】A. excuse B. advice C. trouble D. difficulty

【7】A. never B. always C. usually D. sometimes

【8】A. nervous B. pleased C. sorry D. shy

【9】A. in surprise B. as usual C. once again D. at first

【10】A. when B. until C. unless D. because

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网