题目内容
【题目】 Every school has a notice board. Let’s see what is on the notice board of an America school.
School Policy(政策) Fighting, saying bad words and all other bad behavior will not allowed. Do not throw rocks, snowballs or sticks on the school grounds. Hand in a note or telephone to school if your child will be absent for the day. Parents and visitors need to check in at the office when entering the school. | After-school Program The after-school program will continue for the year 2016. The program will be open from 3:30 p.m. to 6:00 p.m. every day. 3:30 ---4:30 Homework & Reading 4:30---6:00 Activities If you have any questions, call the school at 524-9752 | |
Class Notices Testing Dates: The math test is on June 12-13 The science test is on June 15 Parents’ meeting: The next Parents’ meeting is on Friday, June 22 at 7:00 p.m. in the meeting hall. Homework: Please check the Homework Board at the school homepage to find your homework. | Report Card Report card about your school life and work will be given to your parents. Look at the marking key for your school work. MARKING KEY(评分标准) | |
Goes beyond grade level standards | 4 | |
Meets grade level standards | 3 | |
Does not meet grade level standards, making progress | 2 | |
Does not meet grade level standards, not making progress | 1 | |
【1】From _______, students can get information about the parents meeting.
A.School PolicyB.Report CardC.After-school ProgramD.Class Notices
【2】According to School Policy, visitors have to _____when entering the school.
A.hand in a noteB.call at 524-9752
C.check in at the officeD.telephone the school
【3】Suppose Tony doesn’t do well at school but makes progress, he will get _____ on the Report Card.
A.1B.2C.3D.4
【答案】
【1】D
【2】C
【3】B
【解析】
这篇文章讲述了美国一所学校的布告栏的内容,包括校园政策,课后节目,课堂公告,成绩单。
【1】细节理解题。根据文中Class Notices中的信息Parents’ meeting: The next Parents’ meeting is on Friday, June 22 at 7:00 p.m. in the meeting hall. 家长会:下一次家长会于6月22日星期五下午7:00在会议厅举行。可知,这里从Class Notices可知得出信息,故选D。
【2】细节理解题。根据文中Parents and visitors need to check in at the office when entering the school. 家长和访客进入学校时需要到办公室办理进入手续。可知,参观者要在办公室里办理手续,故选C。
【3】细节理解题。根据文中Does not meet grade level standards, making progress可知,如果托尼的成绩并不好,但是取得了进步,他将获得2分,故选B。