题目内容

【题目】根据汉语意思完成句子。

1她很激动,因为她真的想结婚。

She was _____________________because she really wanted ___________________________

2他的话是可信的。

____________________________is _________________________

3我的英语老师说得太快以至于我跟不上他。

My English teacher spoke _____fast ___________I didn't follow him.

4《朗读者》是我曾看过的最有意义的电视节目之一。

Readers is ________________________________________TV programs I've ever seen.

5人们得知这个消息后,都去当地的市场尽可能多地购买意大利面条。

After hearing the news,people went to the market to buy __________________spaghetti _______

【答案】

1 excited to get married

2 What he said believable

3 so that

4 one of the most meaningful

5 as much as they could

【解析】

1根据中英文对照可知,缺少“激动”和“结婚”。excited激动的,修饰人,get married结婚,且根据want to do可知,故填excitedto get married。

2根据中英文对照可知,缺少“他的话”和“可信的”。第一空前有is,所以用主语从句,且说为过去说,用一般过去时,what he said。第二空前是is,用形容词,believable可信的,且空位于句首,故填What he saidbelievable。

3根据中英文对照可知,缺少“太……以至于”。fast为副词,所以用so+adj/adv+that结构,故填sothat。

4根据中英文对照可知,缺少“最有意义的……之一”。根据one of the+形容词最高级+名词复数“最……之一”可知,meaningful有意义的,故填one of the most meaningful。

5根据中英文对照可知,缺少“尽可能多地”。as...as sb could。asas中间加原级,spaghetti为不可数名词,用much,且主语为people,用they,故填as muchas they could.

练习册系列答案
相关题目

【题目】C.短文填空, 选择恰当的单词填空。

over, took, pay, what, before, happy, found out, replied, after, doing, basket, cost

Amy was a dear little girl, but she was always wasting time in getting ready to do her tasks, instead of 1them at once as she should. One day Mr. Thornton said to Amy, “Would you like to make some money?” “Oh, yes,” she 2, “I noticed some fine blackberries on Mr. Green’s farm today, and he said that anybody was welcomed to them. I will 3 you thirteen cents a quart [夸脱(容量单位)] for all you pick for me.” Mr. Thornton said. Amy was 4 at the thought of making some money. So she ran home to get a 5and was ready to go to pick the berries at once.

Then she thought she would like to know how much money she would get if she picked five quarts. And with the help of the paper and pencil, she 6 that she would get sixty-five cents. “How much would I get if I picked 12 quarts, fifty, a hundred, and two hundred quarts?” It 7 her some time to do this, and then, it was so near dinner time that she had to stay at home until afternoon.

As soon as dinner was8 , she took her basket and hurried to the farm. Some boys had been there 9 dinner, and all the berries were picked. She could not find even one quart.

As Amy went home, she thought of 10 her teacher had often told her — “Do your task at once, then think about it, ” for “One doer (实干家) is worth a hundred dreamers.”

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网