题目内容

【题目】根据对话内容,从方框中选出能填入空白处的最佳选项。

Mum: Jim, what can you see with your eyes? Name some things.

Jim: Lots of things. I can see flowers, cars, books, animals, and our cat.

Mum: OK.What does our cat look like?

Jim: 1

Mum: She has soft fur(),doesn't she?

Jim: 2

Mum: What can you hear with your ears?

Jim: 3

Mum: How does it sound?

Jim: 4

Mum: Can you describe the ice cream?

Jim: Of course. 5

Mum: What is your favorite food? How does it smell?

Jim: My favorite food is pizza. It smells delicious.

Mum: Yeah, pizza smells delicious and it tastes delicious too!

A. I can hear the sound of birds' singing.

B. It sounds beautiful.

C. Well, she is small. She's brown and white.

D. It feels cold but it tastes sweet.

E. Yes, the fur feels very soft.

【答案】

1C

2E

3A

4B

5D

【解析】

这个对话是在Jim和他的妈妈之间进行的,Jim的妈妈让他描述了一些他看到的、听到的东西,还有Jim最喜欢的食物。

1句意:——我们的猫是什么样的?——哦,她很小。她是棕色和白色相间的。

上面的问题 “What does our cat look like?”问的是猫的样子,因此答语中应描述一下猫是什么样子的。C选项符合语境,故选C

2句意:——她有很软的毛,是吗?——是的,毛摸起来很柔软。

根据上句话 “She has soft fur, doesn’t she?”可知,这里谈论的是猫柔软的毛,E选项符合这个话题。故选E

3句意:——你的耳朵听到了什么?——我能听到鸟儿唱歌的声音。

根据上句话 “What can you hear with your ears?”可知,这里问听到了什么,答语中应用hear…A选项符合语境。故选A

4句意:——它听起来怎么样?——听起来很优美。

根据上面的问题 “How does it sound?”听起来怎样可知,这里应用描述性的形容词回答这个问题,B选项符合语境。故选B

5句意:——你能描述一下冰淇淋吗?——它摸起来很冷,但尝起来很甜。

根据上句话 “Can you describe the ice cream?”可知,这里让Jim描述冰淇淋是什么样子的,D选项的意思符合语境,故选D

练习册系列答案
相关题目

【题目】先通读下面的短文,然后根据短文内容,在文章后表格的空格内填入一个最恰当的单词。每个空格只能填一个单词。
Going to a British school for one year was a fantastic and exciting experience for me. A British school starts around 9 a.m. and ends about 3:30 p.m. It means I could stay in bed for an extra hour.
On the first day, all the new students had a meeting. The headmaster told us about the school rules. He also told us that the best way to get respect was to devote ourselves to study and get high grades. This sounded like my school in China.
We had to move to different classrooms for different classes. We also had different students in some classes, so it was difficult for me to remember all the faces and names.
I found that the homework was not as heavy as what I used to get in my old school. Yet it was a bit challenging for me at first, because all the homework was in English. We had many subjects: English, History, Science, Art and so on, but we can stop studying some subjects if we have no interest in them. Then they can choose some other subjects.
I missed Chinese food a lot at lunch. British food is very different. British people like eating desserts(甜点) which usually come after their main meal. After lunch, we usually played on the school playground or relaxed under a tree.
I felt very lucky to experience this different way of life. I really hope to go back and study in Manchester again.

School life in the

a British school for one year was great for me.

Similarity

◇The best way to get respect was to study hard and get high grades.

◇British school starts later than Chinese school.

◇Students in Britain have different classes in different classrooms.

◇Students in Britain have less homework, compared with those in China.

◇Students in Britain have the right to change subjects if they are notin them.

◇For lunch in Britain, desserts usuallythe main meal.

Feeling and wish

◇I felt very lucky and I look forward to going back and studying there again.

【题目】 Lightning is one of the most beautiful natural phenomena(现象).It is also one of the most deadly phenomena. A bolt of lightning is six times hotter than the surface(表面)of the Sun and gives out 30000 amps of electricity().It can travel at 100, 000 kilometres per hour and has the ability to hit an object up to 40 kilometres away. About 1,000 people around the world are killed by lightning every day.

Only about ten percent of people struck by lightning will actually die, but the others are actually very badly injured, with burns, broken bones, blindness, deafness, paralysis, or memory loss. However, when the electricity passes through their brain, it can occasionally have unusual and even positive effects. Some blind people have got their sight back after being struck by lightning. One woman said a psychological(心理的)test showed her intelligence (智力)had greatly improved, and one man said he could no longer feel cold at all and could go out in temperature below freezing in just a T-shirt!

So what should you do to stay safe in a thunderstorm? The most important rule is to stay inside, but do not go near phones, electrical appliances, plumbing, or water. If you are stuck(困住)outside, do not take shelter under a tree. Instead, roll yourself up into a ball on the ground as small as possible. And do mot think it has to be raining in order for lightning to strike.

Strangely, lightning seems to prefer some people to others. If you are a man, you are six times more likely to be struck by lightning than a woman!

1What does the phrase " positive effects”in Paragraph Two possibly mean?

A.something goodB.something bad

C.something strangeD.something useless

2In order to stay safe in a thunderstorm, you should not .

A.stay insideB.roll up into a ball

C.take shelter under a treeD.stay away from water

3Which of the following is TRUE according to the article?

A.Lightning is a beautiful but dangerous phenomenon.

B.Most people struck by lightning will actually die.

C.Lightning can travel at 10,000 kilometers per hour.

D.A woman is more likely to be struck by lightning than a man.

4The writer uses the examples of a man and a woman in Paragraph Two to .

A.show lightning is very dangerous to human beings

B.make the readers want to know more about lightning

C.help people know lightning will surely improve their intelligence

D.prove something interesting may happen because of lightning

5You may read this passage in .

A.a story bookB.a science magazine

C.a tour guide bookD.an advertisement

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网