题目内容

【题目】

1The talks will last .

A. 1.5 hours B. 2.5 hours C. 9.5 hours D. 14.5 hours

2Smart phones help people in area where care workers are not enough.

A. know more medical knowledge

B. do more sports to keep fit

C. know more medical care workers

D. get immediate medical treatment

3The underlined word their refers to .

A. the smart phones’ B. the animals’

C. the environmental groups’ D. the people’s

4Which of the following is NOT true?

A. These two talks are given by Dr. Levi Tbile and Dr. Erin Lasiter.

B. People can use smart phone video cameras to record news events.

C. A light lunch will be served in the library after the talks.

D. You have to pay for your ticket before the talk.

5The above information is about .

A. the increase of smart phone sales

B. the new ways of spreading information

C. the changes mobile communication has brought to our life

D. health care and environmental protection around the world

【答案】

1B

2A

3B

4D

5C

【解析】智能手机在很多方面改变了我们的生活,这篇短文介绍了一个关于这个话题的谈话,并且以具体的几个例子讲述了这些影响。

1细节理解题。根据短文的开头标题下面Wed: May 11, 10:00am-12:30am可知,这个谈话将会从10点到12点半,持续两个半小时,故应选B。

2细节理解题。根据短文第二段中smart phones are used to send people medical information, disease-treatment information and other information to some places short of care workers可知,智能手机可以给人们提供很多医疗信息,因此A选项与原文的意思一致,选A。

3词义猜测题。根据划线单词所在的句子Smart phones are often used to watch the movements and habits of animals in danger, helping with their protection可知,智能手机可以用来观察濒危动物的移动和习性,帮助保护他们。这里的their指代的就是这些濒危的动物,故应选B。

4细节理解题。根据短文的最后Free talks but only ticket holders are allowed in可知,D选项不对。根据短文最后可知Dr. Levi Tbile and Dr. Erin Lasiter是两个演讲者,故A正确;根据短文第四段中Smart phone video cameras allow people to record news events可知B正确;根据根据短文的最后一句话A light lunch reception will follow in the Goldstein library 可知,C选项是正确的。

5主旨大意题。根据短文第一段中Mobile communication technology has become an important part of life and has changed the world in many important ways可知,移动电话在很多方面改变了我们这个世界,文章中从几个方面讲述了智能手机对我们的生活带来的影响。故应选C。

练习册系列答案
相关题目

【题目】There is a website about restaurants. People like to visit it and express their opinions about restaurants. Read what people said on the Internet.

RE: Is Goodies good?

7:02 PM 08/26

Does anyone know about Goodies next to the Mad-Eye Theater? I want to go there with friends this Saturday. Thanks!

Jane TW

RE: Is Goodies good?

7:30 PM 08/26

My dad took me there yesterday. I don’t know if it’s expensive. He paid. The food was fine, not the best, though. But you must try its papaya ice cream. I just can’t get enough of it!Dinner is$50 cheaper if you eat there on your birthday.

Crazy-p

RE: Is Goodies good?

9:56 PM 08/26

It’s the best restaurant I’ve ever been to. It’s a little expensive. But it costs

$100 for lunch. Crazy-p is right about the papaya ice cream. There’s no other word for it.

Kenny

RE: Is Goodies good?

11:11 PM 08/27

After you eat there, everything else on the earth tastes good!I don’t want to go there again.

Teddy 0503

1If you go to Goodies to have dinner on your birthday, you can ____________.

A. get a free meal B. pay half the cost of your meal

C. pay $50 less than usual D. get a free papaya ice cream

2According to the passage, Crazy-p advises Jane TW to ______________.

A. taste papaya ice cream B. go to Awe’s

C. have lunch in Goodies D. go to a better restaurant

3Who thinks Goodies has the worst food?

A. Crazy-p B. Jane TW C. Kenny D. Teddy 0503

4What’s Kenny’ idea about Goodies?

A. He thinks Goodies has the worst service.

B. He thinks Goodies is the cheapest restaurant.

C. He thinks Goodies has the friendliest waiters.

D. He thinks Goodies is the best restaurant he has ever been to.

【题目】根据短文内容及首字母提示,在下文空格处填入适当的词使短文完整,每空一词。

The Fisherman and His Soul is a story of a young man who lives by the s1and does some fishing for life. One day, he catches a beautiful mermaid. In fact, the mermaid is a nice girl with golden hair. She has nice voice and comes and s2 for him every evening. As days pass, the Fisherman falls in love with the mermaid and decides to stay with her.

But to be with her, the Fisherman should leave his soul because the mermaid has n3 soul. At last, the Fisherman chooses to send his soul away. With the help of a witch, he c4 his soul off with a knife. His soul gets alone and travels around the world s5.

Each year, his soul comes b6 to the Fisherman and tells him about the travels and tries to tempt(诱惑)the Fisherman to leave the mermaid. The first year, his soul tempts him with good things, beauty and riches- he shows the Fisherman beautiful girls and a lot of m7, the Fisherman doesn't go. The next year, he shows the Fisherman b8things, ugly and poor- he tells the Fisherman many sad stories in the world, the Fisherman doesn't go. But in the t9 year, he asks the Fisherman to let him enter his heart. This time, the Fisherman agrees.

When his soul gets in the Fisherman's heart, his heart is broken(破碎)and the mermaid dies soon. Then the Fisherman dies too.

So it's a sad story, and a story about 110.

(取材于扬州市五个一百工程指定阅读书目《渔夫和他的灵魂》)

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网