题目内容

【题目】

Can you imagine( a world without the InternetIt's surprising to think about it. Now China has more than 162 m1Internet users according to the ChinaInternet Network Information Centre. This is the second highest number of user in the world after the United States. Today66%of Chinese netizens (网民)”are teenagers. They s2about thirteen hours every week online,”said Qian Hulinan Internet expert 专家).Doctor Song in BeijingXuanwu Hospital said about 14% of Chinese netizens who are teens often lasted over ten h3to play online games.

The main reasons why teenagers surf the Web are to search for informationto communicate(交流)with others and to have f4. On the Internetteenagers can find out almost anything. And surfing the Web can help students with their homework and widen their knowledge.

Li Donga teacher at No. 41 Middle School in Shijiazhuanglikes her students to use the Internet. When we talk in classstudents who surf the Net usually know more background information than the others,”she said.

In additionpeople can use the Internet to write letters or stories and send emails. Many teens keep in touch with their friends online. It is c 5than phoning somebody far away and also much quicker.

【答案】

1million

2spend

3hours

4fun

5cheaper

【解析】

本篇文章难度适中,主要讲述当今中国互联网使用现状以及讲述青少年上网的理由。

1句意“根据中国互联网信息中心,如今中国有一亿六千二百万网民”。

根据空前162以及句意可知,空处用million“百万”,当million与具体数字连用时,后不加s,故填million

2句意“他们每周花费13小时上网”。

根据句式可知,空处缺少谓语。根据“人+spend+时间”可知,用spend“花费”,且表示客观事实,用一般现在时,主语为they,故填spend

3句意“北京宣武医院的宋医生说,大约14%的中国青少年网民经常玩网络游戏持续时间超过10个小时”。

根据空前ten可知,空处用名词,根据句意可知,译为“小时”,hour小时,且根据空前ten可知,用复数,故填hours

4句意“青少年上网的主要理由是寻找信息、与其他人交流以及玩得开心”。

根据空前have可知,空处用名词。根据句意可知,译为“玩得开心”。have fun玩的开心。故填fun

5句意“它比给在远方的人打电话便宜,而且更快”。

根据空前is可知,空处用形容词。根据than可知,用比较级。根据常识可知,在网上发邮件比打电话便宜。cheap便宜,比较级为cheaper。故填cheaper

练习册系列答案
相关题目

【题目】

Alice Hou, started Girls in STEM club(俱乐部) in America, tries to help more girls interested in science, technology, engineering and math.

Do you know Girls in STEM? It's a club for girls. They can learn science here. Alice Hou, a 16-year-old girl from the US, set up(创立)the club.

Alice loves science, and now she learns computer science at the University of North Texas. She is also good at Chinese dance, and she won the title of Miss Arlington's Outstanding Teen(阿灵顿杰出少年)."When I'm dancing on the stage, I just feel relaxed, "Alice said. "But I feel worried(担心的)when I have my science lesson. There are 100 students in my class, but only 11 are girls. "To help more girls to be interested in science, Alice set up STEM. Now, a lot of girls are in the club. They often come to the club after school. In the club, they can learn science by playing interesting games. They can also talk about the school subjects with their friends.

People in the US like this club. Now many schools have the same clubs. They want more girls to love science.

1What do we know about Girls in STEM?

A.It's a school in the US.B.Girls learn to dance there.C.A girl set it up.D.It's a club for boys.

2Alice set up Girls in STEM to____________.

A.make moneyB.make more friendsC.learn to danceD.help girls learn science.

3What can girls do in STEM?

A.Learn science by playing games.B.Sing and dance after class

C.Talk about interesting games.D.Relax themselves by dancing

4What do people in the US think of Girls in STEM?

A.DifficultB.BoringC.GreatD.Relaxing

【题目】Choose words or expressions and complete the passage.

Are you thinking of spending part of your summer holidays in Britain? We can help you. Just read the following introduction of its nicest holiday town—Brighton.

Brighton, a famous holiday town next to the sea in Sussex, on the southeast coast of England, is only 50 minutes on a fast train from London.

The town usually has a population of 134,000 people, but in the summer this number_________ a lot as Brighton gets a lot of tourists. They come here to spend their holidays by the sea and students come from lots of different countries. It is a very busy place at this time of the year, and there always seems to be a party going on!

A long time ago Brighton was a quiet fishing town. It_______had a different name from today’s, Bright helm stone. Later on, when swimming in the sea became popular, many rich and important people, as well as writers, musicians and _________________began to arrive and Brighton became a popular seaside holiday town. Prince Georgelater became King George IV),first came to Brighton in 1783. He liked it so much and used to spend part of the summer there. He asked John Nash, who was a very famous builder at the time, to build him a palace. It took about 40 years to build the palace and it_______ half a million pounds! Many famous and important people enjoyed Brighton over the years. Now more than 400,000 tourists come to Brighton and the palace—Royal Pavilion—every year.

The Royal Pavilion, with its beautiful rooms and museum, is not the_________ interesting thing in Brighton. In May, this friendly and colorful town holds an international ___________ with many different kinds of music, dance, and theatre from all over the world.

So if you are also interested in this wonderful holiday town, why not come and enjoy?

1A. improvesB. raisesC. risesD. includes

2A. evenB. stillC. hardlyD. never

3A. fishermenB. policemenC. driversD. artists

4A. usedB. tookC. paidD. cost

5A. firstB. onlyC. wholeD. very

6A. placeB. prizeC. festivalD. photo

【题目】

If you ever go to the US and eat at a restaurant, there’s a very important difference you should know about. US people have a custom to give money to waiters and waitresses as a tip for their work.

But why is this? Shouldn’t waiters get paid enough by their bosses? Well, many waiters and waitresses get paid below the US minimum wage (最低工资) and work for tips to make up for that. According to the American travel website TripAdvisor, some states pay their servers (服务员) only $2.13 (about 14 yuan) per hour.

While no one makes you tip, if you are at a sit-down restaurant, it is usually expected that you tip your waiter 15 to 20 percent of what your bill is.

It’s not just for waiters either. Hotel maids, hairdressers and taxi drivers also usually work for tips. But it is much more expected to tip waiters.

The US hasn’t always had this tipping culture. In fact, people were mostly against it until the Prohibition Era (禁酒令时代) in the 1920s. The government said no one could sell alcohol (酒). Then, restaurants had trouble making enough money. So they started to ask people to tip their waiters.

This tipping culture has lasted through the years, but most people don’t like it. Some think restaurant bosses use it as an excuse to not pay their workers well. There isn’t much action being taken to make a change yet. So for now, be sure to tip your waiter when in the US.

【1】If a server works eight hours a day, he can get from his boss.

A. $2.13 B. $17.04 C. ¥14

2】Besides waiters and waitresses, also works for tips in the US.

A. customers B. taxi drivers C. restaurant bosses

3】When the restaurants couldn’t sell alcohol, .

A. they were bankrupt (破产的) and closed down

B. the bosses still made much money

C. they started to ask people to tip

4】We can learn from the passage that .

A. the waiters and waitresses aren’t well paid in the US

B. the custom of giving tips only appears in the US

C. all Americans are glad to tip their waiters

5】About American’s tipping culture, foreign visitors think .

A. they need to fight for their own rights

B. they should “do as the Romans do”

C. they can leave it alone

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网