题目内容

【题目】—David, ________ do the Olympics take place?

—Every four years. The 32nd Olympics will take place in Tokyo.

A.how farB.how longC.how oftenD.how much

【答案】C

【解析】

句意:——大卫,奥运会多长时间举行一次?——每四年。第32届奥运会将在东京举行。

考查特殊疑问句。how far多远(对距离提问);how long多久(对时间提问);how often多久一次(对频度提问);how much多少(对不可数名词提问),多少钱(对金额提问);根据“Every four years.”可知是“每四年”,可推测出此处是用“how often”,故选C

练习册系列答案
相关题目

【题目】阅读下面短文,根据短文内容完成下列各题。Thumbs Down to Texting (屈指发短信)
Do you have a mobile phone? Do you send text messages to your friends and family?
Text messaging or “texting” is becoming very popular. But, scientists have discovered that texting can give us problems with our hands. Be careful! Too much texting can cause swelling in our thumbs. Our thumbs were not made for pushing small buttons, over and over. Scientists call this problem RSI. We spoke to a doctor called Harriet Wilson, who treats many sick people with RSI. She says we need to see how much time we are spending in typing text messages. If we are spending more than 10-15 minutes at once, we could have problems in the future.
As mobile phones develop, they are getting smaller with buttons closer together. Texting with a smaller phone is worse than using a larger phone with bigger buttons. Using a computer keyboard and playing video games can cause the same problem. So more and more people could find themselves with RSI. Among them, most are university students and teenagers, as they do not know the risks of spending so much time using computer, video games and mobile phones. If we don't do something about this, too many young people could grow up in terrible pain.
(1)What is becoming very popular now?
(2)Does the word “once” mean “one time” in the second passage?
(3)What kind of people are easier to have the problem of RSI?
(4)What can also cause RSI except texting?
(5)Which is easier to cause the problem of RSI, using smaller mobile phones or larger ones?

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网