题目内容

【题目】用所给单词的适当形式填空,必要时可以加情态动词。

For any F1 driver1wina world prize is a great honor(荣誉).But Sebastian Vettel did it three times!

Sebastian 2bornin 1987He started karting at an early ageHe had a talent for driving and 3 winmany prizes in different kinds of car racing

Sebastian entered F1 in 2006When he became the 4youngF1 driver to get a point in his first F1 race in 2007the signs(迹象)showed that he was specialBut few could have predicted that the young 5Germanydriver would go on 6 winthree world prizes in the following five seasons

On Sundaythe 25-year-old man won his third world prizeand became the third driver in the world 7havethree world prizes

The 2012 F1 season has come to an endIt 8saythat seventime world champion Michael Schumacher 9finalgave up car racingand it might be foreverBut a new shining star has risen—Sebastian is ready 10takeover the F1 world

【答案】

1winning

2was born

3won

4youngest

5German

6to win

7to have

8is said

9finally

10to take

【解析】

文章介绍了方程式赛车手Sebastian。他在小的时候就在卡丁车上表现出了天赋,在后来的比赛中他赢得了3个世界奖项,这个25岁的德国年轻人成了第三个赢得3个世界奖项的人。

1句意:赢得世界奖项是一个很高的荣誉。

根据动词做句子的主语时通常用doingto do形式,doing通常指经常性的,to do通常指具体的某一次;故填winning

2句意:Sebastian出生在1987年。

根据be born出生,in 1987可知是过去时态;故填was born

3句意:在不同的汽车比赛中赢得许多奖项。

根据He had a talent for driving and可知用一般过去时态;故填won

4句意:当他成为最年轻的赛车手,在2007年第一次参加方程式赛车比赛得到了一分。

根据句意可知是最年轻的,用最高级;故填youngest

5句意:很少有人预测到这个年轻的赛车手在接下来的五季比赛中能赢得3个世界奖项。

根据driver可知用German德国的,形容词来修饰;故填German

6句意:很少有人预测到这个年轻的赛车手在接下来的五季比赛中能赢得3个世界奖项。

根据句子结构,可知用不定式做宾语;故填to win

7句意:成了在世界上有3个世界奖项的第三个赛车手。

根据句子结构,可知用不定式作定语修饰the third driver in the world;故填to have

8句意:据说7次世界冠军Michael Schumacher终于放弃了他的汽车比赛。

根据主语itsay之间是被动关系,所以用被动语态,结构是be+过去分词,it’s said据说;故填is said

9句意:据说7次世界冠军Michael Schumacher终于放弃了他的汽车比赛。

根据句子结构可知副词修饰动词词组gave up;故填finally

10句意:Sebastian准备接手方程式赛车世界。

根据be ready to do sth准备做某事;故填to take

练习册系列答案
相关题目

【题目】 Last summerwe had a volunteer activity in a village school.In the school.I saw a name Feng Aiguo on a list. This man offered much money to the school.I thought he must be a_____ man.

One dayon my way home from schoolmy bike was broken.Luckily I found a repairing stand(修车摊)across from the street.An old man was____ a bike.He was wearing a clean suit.He looked energetic(精力充沛的). While waiting.I knew ____ about him from the old men chatting there.He was Lao Feng and _____to repair bikes after he repaired(退休).Two months agohis family moved to a new house.His son didn't want him to repair bikes any longer.He bought him suits and asked him to ____ them and rest at home.But it didn't work.The old man continued his repairing work in his suits.

After a whilethe old man got my bike repaired. ___ I was leaving.an old lady came and called him"Aiguo. ____ the name on the list of the village school came into my mind.But how could such a common repairman ____so much money?I asked him if he knew that village. He told me it was his hometown and the ____there still needed help.So he always saved money by repairing bikes to help them.Then I was sure that he was the person on the ___.

1A. richB. poorC. healthyD. unhealthy

2A. sellingB. washingC. ridingD. repairing

3A. everythingB. somethingC. anythingD. nothing

4A. startedB. failedC. fearedD. remembered

5A. wearB. loseC. makeD. lend

6A. UnlessB. WhenC. IfD. Though

7A. LuckilyB. SadlyC. UsuallyD. Immediately

8A. give awayB. throw awayC. take backD. give back

9A. workersB. visitorsC. ridersD. villagers

10A. wayB. mapC. listD. book

【题目】 What is the sky? How high is it? What color is it? What birds can live above it? These questions are difficult to answer, aren' t they? In fact, the sky has no color. Then why does the sky look blue?

We know that there is air around the world. When planes fly, they need air to lift their wings. Planes can't fly very high. That is because the air gets thinner when they go higher. The same will happen to us if we go high enough. If we go up about 1.200 kilometers from the earth, we'll find no air there. Some birds can fly into the sky as high as a plane, but they cannot fly or live without air.

Looking up above us, you will see the blue sky with white clouds. It is usually light blue. The color would be bluer when you see on the top of a high mountain. And you will see fewer clouds in the sky between you and the sun. Sometimes the sky doesn't look blue. When the sun rises and falls, you will see red, orange, and other colors in the sky. Such are the most beautiful moments of the day.

Who can see the colors of the sky high above the earth? The astronauts! They can see those beautiful colors of the sky from the outer space. However, before flying into the outer space, they sit in a spaceship high above the earth, and there is no air at all. The sky would be that dark and its color would be black.

Now you may understand that we see colors because the air scatters(使散射) the sunlight. Light travels through the air. Without air, there would be no colors.

1Planes can't fly as high as possible because .

A. the sky is blue

B. the wings are heavier

C. the air becomes thinner

D. the sky has no air

2When you stand on the top of a high mountain you will see .

A. more air

B. fewer clouds

C. more colors

D. redder skies

3In Sunning we might see many colors in the sky at about during the day in summer.

A. 700 pm

B. 11 00 pm

C. 100 am

D. 3 00 am

4The sky changes colors because .

A. the sunlight has colors

B. the air scatters the sunlight

C. it's colorful itself

D. the world Is colorful

5Which is the best title(标题)?

A. Why does the sky look blue?

B. Why can't planes fly very high?

C. Why does the sky change colors?

D. Why can the astronauts see the colors of the sky?

【题目】 The winter holiday is usually a good time to sleep in But Gao Yuqi a 14yearold boy from Anhui got up at 7 00 am to run at least 2 kilometers every day during the holiday In factthis exercise was part of this homework

Gao was not alone Many schools across the country required students to exercise during the winter holiday Part of the reason is that physical education test scores are now worth more on the senior high school entrance examination 中考). And the score is now worth up to 60 points

Because of this Gao's school now asks students to run when the weather is nice and exercise indoors if it is bad Students have to post(公布)exercise photos in their classes' QQ groups At the Golden Apple Jincheng No 1 Middle School in Chengdu students have daily exercise plans For example they have to skip rope(跳绳) for two minutes and do three sets of situps(仰卧起坐) each day Their parents sign off(签名)on their plans when they finish exercising

This has been a big challenge for many students but has also helped to make exercise a bigger part of their lives Many students like Gao used to hate running but now they are able to run for over half an hour every day They fell in love with exercise during the holiday

1How many kilometers did Gao Yuqi run every day during the holiday

A. At least one kilometer

B. At least two kilometers

C. At least three kilometers

D. At least four kilometers

2What did the schools require the students to do during the winter holiday

A. To exercise

B. To be volunteers

C. To have a rest

D. To do a survey

3What do the students have to do when they finish exercising in Gao's school

A. To call their tea

B. To put their plans online

C. To ask their parents to sign off on their plans

D. To post exercise photos in their classes' QQ groups

4Which of the following is not mentioned in the passage

A. Skipping rope

B. Swimming

C. Situp

D. Running

5What is the passage mainly about

A. How to exercise during the winter holiday

B. Exercising is a big challenge for many students

C. Physical education test scores are important now

D. Exercising is becoming part of students' homework

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网