题目内容
【题目】Jackie is writing a summary (总结) and feedback (反馈) about School Day to his teacher.
Summary: School Day was held successfully on May 6th. Twenty-four student helpers from Grade 8 were divided into four groups of six. Each group had a task to raise money for the disabled.
| ||||||||
Feedback: Opinions from 100 students have been collected. Most students thought the activities were good. However, some students thought the prices of the school postcards were a little too high. Satisfaction Feedback
Follow-up: Have a meeting with the. headmaster about prizes for excellent student helpers. |
All of groups performed well on School Day and received praise from the visitors. In short, our School Day went well and we got no poor opinions from the visitors.
根据材料内容选择最佳答案。
【1】The text is written to ______.
A.give a report
B.have School Day
C.collect opinions from visitors
D.hold a meeting with teachers
【2】What were sold in Tina’s group?
A.School postcards.
B.Chinese paintings.
C.Recyclable bags.
D.Homemade snacks.
【3】How did the visitors feel about the activities?
A.Disappointed.B.Satisfied.C.Worried.D.Surprised.
【4】How many students like the recyclable bags according to the feedback?
A.50.B.25.C.15.D.10.
【5】Which of the following is TRUE about the activities?
A.Nick was the leader of Group 1.
B.Twenty-four students offered their feedback.
C.The postcards were cheap.
D.Student helpers who did well can get prizes.
【答案】
【1】A
【2】B
【3】B
【4】A
【5】D
【解析】
文章大意:本文是Jackie所写的关于School Day的总结和反馈。
【1】通读全文可知,本文是Jackie所写的关于School Day的总结和反馈,即“作报告”。故答案为A。
【2】根据Group 2中的“Chinese paintings (Leader: Tina)”可知答案为B。
【3】根据文章中的“All of the groups performed well on School Day and received praise from the visitors … the visitors … we got no poor opinions from the visitors”可推断,访客都很满意。故答案为B。
【4】在Satisfaction Feedback的图表中,Recyclable bags对应的百分比是“50%”;再根据文章中的“100 students”可计算出,喜欢可循环使用袋子的人数是50人。故答案为A。
【5】根据文章结尾处的“Have a meeting with the headmaster about prizes for excellent student helpers”可知,选项D是正确的描述。故答案为D。
【题目】School holiday activities at the library
| Activity When Cost Who | Cartooning with Eva Leung Tuesday 7 June, 9-11 a.m. ﹩3.00 to. cover the cost of art paper and pencils 5 to 8-year-olds |
| Activity When Cost Who | Cartooning with Eva Leung Wednesday 8 June, 9-11 a.m. $3.00 to cover the cost of art paper and pencils 9 to 10-year-olds |
Eva Leung is famous for her cartoons published regularly in KIDStime magazine | ||
| Activity When Cost Who | Kite-making Wednesday 8 June, 2-4 p.m. $3.00 to cover the cost of paper, string and other materials 5 to 10-year-olds |
| Activity When Cost Who | Kite-making Thursday 9 June, 2-4 p.m. $3.00 to cover the cost of paper, string and other materials 5 to 10-year-olds |
【1】Who is this poster for?
A. Cartoonists.B. Librarians.C. Writers.D. Children.
【2】On which day are there two different activities?
A. Monday.B. Tuesday.C. Wednesday.D. Thursday.
【3】Why are there two cartooning classes on the program?
A. Because the classes are for different age groups.
B. Because more time is needed to learn cartooning
C. Because there is a strict limit on numbers for each class.
D. Because some children might want to do both the classes.
【题目】 Three people from different countries are having a three-week English learning in the United States. In the first class, they are introducing themselves.
| Hi! I am Li Mei from China. My friends call me Meimei. I am a university student. Everyone says I draw pictures very well. I want to draw pictures for books after I finish university. I live in Beijing, the capital city of China. My family is in Chongqing, a big city in China. I miss them very much. |
| My name is Oscar. I am from Mexico and I live in the city of Guadalajara. My job is making films. Right now, I am making a film about a family in Guadalajara. The film shows interesting things about the family. I want to show people what life is like in my city in the film. |
| Hello! My name is Pinar. I am from Turkey. I come from Istanbul. I love my city very much because my whole family live there. I am a pilot. I fly airplanes for a small company. I take tourists to small islands in the Mediterranean Sea(地中海). I really love my job. |
【1】Who is a university student?
A.Li Mei.B.Oscar.C.Francis.D.Pinar.
【2】Chongqing is ________.
A.a city in TurkeyB.a city in Mexico
C.a big city in ChinaD.an island in Turkey
【3】Oscar is making a film about ________.
A.a capital cityB.a familyC.an airplaneD.a pilot
【4】What is Pinar's job?
A.She makes films.B.She flies airplanes.
C.She teaches in a university.D.She draws pictures for books.
【题目】根据所给表格内容完成短文。
ZOO SHOWS | ||
Time | Item(项目) |
|
9:30 | Panda Show | |
10:00 | Lion Show | |
10:45 | Tiger Show | |
11:08 | Elephant Show | |
11:15 | Monkey Show | |
I go to the zoo with my parents this Sunday. I have a happy time. At half ____nine, we see the Panda Show. At ten o’clock, we see the _____. Then, we see the ___. It’s at _____ to eleven. After that, we see the _____ at eight past eleven. The Monkey Show is at a quarter past eleven.
【1】____
【2】____
【3】____
【4】____
【5】____