题目内容

【题目】Sally's Family Tree

1According to(根据)the family tree, John Brown and Anna Smith are Sally's________.

A.parentsB.grandparentsC.brother and sister

2From the family tree, we know Sally has________ cousins.

A.oneB.twoC.three

【答案】

1B

2C

【解析】

本文是一篇说明文。图片主要介绍了Sally的家谱。

1判断推理题。根据图片可知,Sally的妈妈是KateKateJohn BrownAnna Smith的孩子,所以John BrownAnna SmithSally的外祖父母,故选B

2细节理解题。根据图片可知,TomMarySally的舅舅和舅妈,他们有BobAlanPeter三个孩子,所以Sally有三个堂兄弟,故选C

练习册系列答案
相关题目

【题目】 Want to go on holiday, but don’t have enough money for luxury(豪华的)hotels and expensive trips? Backpacking might be a good choice for you.

Backpacking is a very cheap kind of travel. European and American students and young adults(成人)often do it because they may not have much money.

Backpackers will never use a suitcase(手提箱)during the trip.They put all their traveling things in a large backpack.

The most popular places for backpacking are Southeast Asia and South America. The countries in these areas aren’t very expensive, and are also very hot for most of the year. India and Australia are also very popular. In 2002, over 400,000 backpackers traveled to Australia. Sometimes, backpacking can be dangerous. A British backpacker was shot dead (枪杀)at a beach party in Thailand, and every year similar things happen.

Backpacking, in fact, is much more than a holiday—for young people in Europe,and they see backpacking as a way of learning about the world. Backpackers often travel alone for many months, so it is like an adventure and challenge(冒险和挑战).

Besides finding new worlds, many people think backpacking is also about “finding yourself”.

1As a kind of travel, backpacking is very _________.

A.expensiveB.inexpensiveC.boring

2What do you need most when you go backpacking?

A.A suitcase.B.A large backpack.C.A train ticket.

3From the passage, we learn that__________.

A.backpackers like traveling to the countries where the weather is not cold.

B.backpackers always have much free time and money

C.backpackers often enjoy asking their good friends to travel with them.

4How does the writer tell us backpacking can be dangerous?

A.By using numbers.

B.By giving an example.

C.By having a discussion.

5What is the main idea of the last paragraph?

A.Backpacking is very popular with young people in Europe.

B.Backpacking is full of adventures and challenges.

C.Backpacking is a meaningful trip to find new world and new self.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网