题目内容

I want to know __________ : Has Mr. Jones been here the whole morning?

A. this B. that C. these D. those

A 【解析】句意:我想知道:琼斯先生整个上午都在这儿吗?A this用作指示代词时常用来指代下文将要叙述的事情。that指代上文提到的事情;these;those无此用法。根据题意,故选A。
练习册系列答案
相关题目

It's that time of the year--graduation. The end of school year is nearly in sight, and it's an especially big deal if you're finishing high school or college.

One amazing 16-year-old Florida girl, Grace Bush, graduated from both high school and college this week! She actually got her college diploma before her high school diploma. How did she manage to do that?

"Hard work and great attention, " she told a local TV news station, "have made me succeed in doing high school and college at the same time." She started taking college courses when she was just 13. She would often get up at 5: 30 a m. and go to bed after 11: 00 p. m.

Doing both at the same time is a huge achievement, and it has also helped her family save money. She's one of the 9 children, all home-schooled until the age of 13. Her father is a math professor while her mother is a part-time history teacher in a high school. Grace Bush has earned her college degree in law, with a nearly perfect GPA of 3.8 and she hopes to become a lawyer one day, although her parents expect her to teach at university. By the way. she also played basketball in her college team in her spare time.

1.In what way is Grace amazing?

A. She is a 16-year-old Florida girl

B. She finished high school this week.

C. She worked very hard at her lessons every day.

D. She graduated from both high school and college at 16.

2.Which picture might Graces diploma look like?

3.What is the key to grace's success?

A. Taking college courses at 13.

B. Working hard at her courses.

C. Growing up in a professor’s family.

D. Having a dream of becoming a teacher.

4.Which of the following is TRUE according to the last paragraph?

A. The Bushes have 13 children altogether.

B. Graces mother is a full-time history teacher.

C. Grace wants to teach at university in the future.

D. Grace received her education at home before 13.

1.D 2.C 3.B 4.D 【解析】本文介绍了一位令人惊奇的女孩,她16岁就同时获得了高中和大学的毕业证。文章还描述了她成功的原因、家庭背景、未来规划、日常生活等其他事项。 1.句意:格蕾丝“惊人的”地方是什么?选项A.她是一名16岁的佛罗里达女孩。 选项B.她本周上完高中。选项C.她每天都在努力学习她的课程。选项D.她16岁毕业于高中和大学。原文“One ...

It’s a long-awaited (期待已久) day for China. The navy now has its first aircraft carrier(航空母舰), Liaoning. It’s a unique experience to get to know the life in the carrier. The carrier is just like a small city on the sea. It has all the functions for daily life. There are 4 words to sum up its characters: big, small, much and high. The carrier Liaoning is such a huge one that the total length of the whole corridor(过道)could reach over 20 kilometers. But the living space for the sailors is quite small. That’s because the carrier is designed for researching purposes, rather than comfortable living. Over 1,000 sailors, both men and women, are living on board. They are arranged among over 3,000 tiny rooms below the deck. For visitors, it’s so easy to get lost. So the first thing the new sailors have to learn is their way around. The number of female sailors is much smaller than that of the males, taking about 5 percent of the total. But they play a key role in carrying out some special missions.

Also, you will be surprised by the high level of education of today’s sailors. The captain said that over 90 percent of the sailors are college graduates. Six hold Doctor’s Degrees and 45 have a Master’s. The whole team is young but vigorous (精力充沛的). The complex work on the carrier requires high management abilities for the commanders on board.

1.Why do we visitors get lost easily inside the carrier?

A. Because they don’t have a map.

B. Because the living space is quite small.

C. Because there are too many corridors for rooms.

D. Because the corridor inside the carrier is too long.

2.What does the word “high” in Line 4 refer to(指代)?

A. The aircraft carrier is high since it is just like a small city.

B. Most of the soldiers received good education.

C. The expense(花费)to run a carrier is high.

D. The high-level of their training.

3.The number of female sailors is about ________.

A. 50 B. 150 C. 200 D. 600

4.Which of the following is TRUE according to the passage?

A. There are more women sailors than men sailors on the carrier.

B. Most of the sailors on the carrier hold Doctor’s Degrees.

C. Liaoning is our country’s first aircraft carrier.

D. It is comfortable for the sailors to live in the carrier.

1.C 2.B 3.A 4.C 【解析】请在此填写整体分析! 1.推理判断题。根据They are arranged among over 3,000 tiny rooms below the deck. For visitors, it’s so easy to get lost. So the first thing the new sailors have to...

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网