题目内容

【题目】根据短文理解,完成下列表格。
Have you ever wondered what an American high school is really like? This article will describe a typical (典型的) high school and its students.
A typical American high school has several large buildings and enough space for about 1,500 students. Every student is given a locker. When students first arrive at school, they go straight to their lockers to put away or get their textbooks and to hang up their outdoor clothes. As American textbooks are expensive, students would rather loan(租借) than buy them. Students must pay back if they lost any of them.
American students have different types of school transport. They usually take a yellow school bus or walk to school if they live close enough. Sometimes their parents drive them to school. When they turn 16 years of age, most take a free driving class at school for one term. If students earn passing grades in the class and also pass their state driver's exam, they can begin driving themselves to school.
Each day, students take six or seven classes. They must take science, math, English and social studies. They can choose art, homemaking, fashion design and other classes. In some schools students are required to take one or more of the following special classes: health education, physical education or foreign language studies. Students move to different classrooms for each subject. This is because each teacher has their own classroom. There is a five-minute break between classes, to give the students the time to hurry to their next class.
The regular school day usually ends early in the afternoon. After school more than half of the students are involved in after-school activities. These activities include sports-especially football, basketball, baseball and soccer or clubs, such as yearbook, speech, school newspaper, photograph or student government.
Title: in an American High School

Outline

Details

Introduction

◇It gives an overview of a typical American high school and its .

Lockers and textbooks

◇Every student has a locker for textbooks and clothes.
◇They prefer loaning textbooks to them.

transport

◇Students usually go to school by bus or on foot. Sometimes their send them to school by car.
◇They can drive themselves to school when they are over 16 and have passed the required tests.

Classes and classrooms

◇Students have to take main classes, elective classes and sometimes one or more classes.
◇They go to classrooms for each subject.

After-school activities

◇After school most of the students take part in their faviourite activities, including sports and clubs.

【答案】Life;students;outdoor;buying;School;parents;special;different
【解析】你有没有想过美国高中是什么样子的?本文描述了一个典型的美国高中和它的学生。主要是从学校设施, 交通方式, 所学科目等几方面介绍的。

①根据短文的主旨大意可知主要是介绍了美国的学校生活。故填Life

②根据This article will describe a typical (典型的) high school and its students.可知, 介绍的主要内容, 故填students。

③根据When students first arrive at school, they go straight to their lockers to put away or get their textbooks and to hang up their outdoor clothes.描述, 可知储物柜中有课本和户外衣物, 故填outdoor。

④根据As American textbooks are expensive, students would rather loan(租借) than buy them.可知, 比起买书他们更喜欢租借, 故填buying

⑤根据表格的主要内容可知是学校的交通, 故填School。

⑥根据Sometimes their parents drive them to school.可知有时父母也会开车送他们, 故填 parents。

⑦根据In some schools students are required to take one or more of the following special classes: health education, physical education or foreign language studies., 故填special。

⑧根据Students move to different classrooms for each subject. , 故填different。

练习册系列答案
相关题目

【题目】根据短文理解, 选择正确答案。
Jill Jones got a new job in a different part of the city. She had to go to work every day by train.
There was only one other person on the train with her. He was a well-dressed man reading a newspaper. Suddenly, about halfway through the journey, the man began tearing(撕) his newspaper into hundreds of small pieces. Then he picked them up, opened the window and threw them all out. Then he sat down, closed his eyes, and slept for the rest of the journey again.
The next day, Jill got on the same train. The same well-dressed man was there, reading a newspaper. As before, about halfway through the journey, the man began tearing his newspaper into hundreds of small pieces. Then he picked the pieces up, opened the window and threw them all out. This done, he sat down, closed his eyes, and slept for the rest of the journey. This happened every day for a week.
At last, on Friday, Jill spoke to the man. "Excuse me, sir," she said, "I don't want to be rude, but I must ask you a question. When we are halfway through our journey, you tear your newspaper into hundreds of pieces and then throw them all out of the window. Please tell me, sir. Why do you do this?"
The well-dressed man smiled. "There is a simple reason," he said. "I like to sleep for part of the journey, but I cannot sleep if the train is full of elephants. So I throw the pieces of paper out to the elephants. It stops them from coming into the train."
"But there aren't any elephants on the train," Jill said. "I know," the man said. "It works well, doesn't it?
(1)Who was on the train with Jill Jones?
A.An old woman.
B.Three children.
C.A well-dressed man.
D.A well-dressed woman.
(2)What strange thing did the man do?
A.Went to sleep.
B.Tore a newspaper into small pieces.
C.Talked to Jill.
D.Read a newspaper.
(3)Why did the man on the train do this?
A.He was playing a game.
B.He wanted to get rid of the elephants.
C.He was angry.
D.He couldn't sleep.

【题目】从每小题所给的A,B,C,D四个选项中选出一个最佳选项。C
If you go to Thailand, you'll see a very interesting vehicle(交通工具). It is like a three-wheeled(三轮的) motorbike. There is a cabin(舱室) for the driver in the front and two or three passengers(乘客) can sit at the back. When it starts(启动), it will make the sound "tuk, tuk." That's why it is called tuk-tuk.
In Thailand, tuk-tuks are everywhere in big cities like Bangkok. Why? Because they are very small, and they can go very quickly. We can also find tuk-tuks in China, Italy and some other places. One thing is very interesting, the German(德国)car maker,BMW, makes a funny-looking tuk- tuk.
How can you have a nice trip by tuk-tuk? Here are two tips. First, tell the driver where you are going, and talk about the price before you leave. If you don't do that, you may pay(支付) too much money for your trip, because tuk-tuks don't have the meters(计程表).Second, don't put your feet on the rail(横杆) behind the driver's head. It is not so good to the driver.
Remember the tips and you'll have a nice trip in Thailand.
(1)People love tuk-tuks very much because ________.
A.it is cheap to ride a tuk-tuk
B.they are small and quick
C.they look nice
D.they are like motorbikes
(2)According to(根据) the passage, we can't see tuk-tuks in ________.
A.China
B.Thailand
C.Germany
D.America
(3)What does the underlined word "tips" mean in the passage?
A.小费
B.小建议
C.情报
D.尖端
(4)What do you have to remember if you want to go by tuk-tuk in Thailand?
A.Put your feet on the rail behind the driver's head.
B.Talk about the price after you start your ride.
C.Tell the driver where you are going before the ride starts.
D.Pay extra(额外的) money to the driver after your tuk-tuk ride.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网