题目内容
【题目】任务型阅读。
请仔细阅读下列题中五个人的陈述和A~F中服务中心推出的服务项目,选出符合各自情况的最佳选项,其中有一项多余。
71The weekend is coming.The Blacks decide to stay at home and plant some apple trees in their garden.They bought some apple trees.However,they need someone to help them plant trees.
72Mrs. Brown lives in a house with a big garden.She is too busy to take care of her garden.Yesterday she bought some flowers.She wants to grow them in the garden.
73Mr. Jim is a reporter.He often says,“It is exciting,however,it is also a very busy job.”Mr. Jim wants to find someone to help him wash his clothes.
74Jim lives in the countryside.Yesterday,it rained a lot.Jim went to school by bike and his father drove his car to work.Now,the bike and the car are very dirty.
75Some of Peter's friends visited Peter this evening and they had a big dinner at Peter's home.His friends have left.Peter feels tired now.Though(尽管) his kitchen is in an awful mess(一团糟),he doesn't want to do anything.
Coat:$8 Shirt:$9 Sweater:$10 Call:4352378 |
Bike:$12 Motorcycle:$20 Car:$30 Call:5412348 |
Price:¥20 Call:6872789 |
Price:$50/hour Call:5292176 |
Price:$250—$1050 Call:5412791 |
Price:$30/hour Call:6322398 |
【1】______
【2】______
【3】______
【4】______
【5】______
【答案】
【1】D
【2】F
【3】A
【4】B
【5】C
【解析】试题分析:五个段落分别描述了五种不同的需求。
【1】考查细节理解题。根据本段内容they need someone to help them plant trees.,可知黑人需要人帮助种树,故选D。
【2】考查细节理解题。根据本段内容She wants to grow them in the garden.,可知布朗太太想种花,故选F。
【3】考查细节理解题。根据本段内容Mr. Jim wants to find someone to help him wash his clothes.,可知吉姆先生想找个人帮他洗衣服,故选A。
【4】考查细节理解题。根据本段内容Now,the bike and the car are very dirty.,可知吉姆的爸爸需要洗车,故选B。
【5】考查细节理解题。根据本段内容Peter feels tired now. Though his kitchen is in an awful mess,he doesn't want to do anything.,可知彼得需要别人帮助洗餐具,故选C。
【题目】完成对话A![]()
A: Hello, Kate!
B: Hi, Bob!
A: Is your name on it?
B: No, it isn't.
A: That's good.
B: OK.
A: 270-9158.
B: Thank you.
A:
A You're welcome. |
【题目】判断正(T)误(F)。Kangkang's Timetable
| Mon. | Tues. | Wed. | Thur. | Fri. |
8:00-8:45 | Chinese | Math | English | Chinese | English |
8:55-9:40 | English | Chinese | Math | English | Chinese |
10:10-10:55 | Math | English | Politics | Music | Math |
11:05-11:50 | Geography | P. E. | Music | Math | Art |
14:20-15:05 | History | Geography | Chinese | P. E. | Computer science |
15:15-16:00 | Biology | Biology | Chinese | History | Computer science |
16:10-16:55 | Outdoor activities | Class meeting | Outdoor activities | Outdoor activities | Outdoor activities |
(1)Kangkang has an English lesson every weekday.
(2)Classes begin at ten to eight in the morning.
(3)Kangkang has four lessons in the morning and two classes in the afternoon.
(4)It's 11:30 on Friday morning.He is having a Biology class now.
(5)Kangkang doesn't have a computer class on Wednesday.
【题目】What do you think our life will be like in 2050? Some people are talking about it on QQ.
Blue Sky | I think there won’t be any TV channels in 2050.People will be able to choose a programme from a “menu” and a computer will send the programme to the television.In 2050, we will be able to feel the things we see on TV with our hands. |
Julia | In 2050, there won’t be enough water.Some places will be drier and people will not be able to have enough food.There may be serious water shortage (缺乏). |
Ashley | Don’t be so worried about that, Julia! People will work out this problem.And I think there will be less water pollution.Water will be much cleaner than it is now. |
Linkin | I quite agree with Ashley.And I believe in 2050 doctors will be able to help blind and deaf people see and hear again.All people will be healthy because they will take a kind of special medicine when they are born. |
【1】Blue Sky thinks the computer will send the to the television.
A. channelsB. picturesC. menusD. programmes
【2】Julia thinks in 2050.
A. the water will be much cleanerB. there will be more water pollution
C. people won’t have enough foodD. some places will have more water
【3】Who agrees with what Ashley has said?
A. Blue SkyB. JuliaC. LinkinD. No one.
【4】Ashley thinks people will have in the future.
A. more healthy foodB. less healthy food
C. cleaner waterD. dirtier water
【5】Linkin thought that a kind of medicine would be able to make people .
A. become richB. keep healthyC. live happilyD. stay serious