题目内容

【题目】Food may help you understand your personality(个性). Choose your favorite food from the five foods.

A. noodles B. hamburgers C. apples D. fried chicken E. cakes

See the answers here.

A. You always try to make yourself different from others. Sometimes it’s not easy for you to have friends.

B. Your only interest is success, so you spend most of your time working and have no time to relax yourself.

C. There are so many new ideas in your mind. Also you like sharing them with your friends.

D. People think that you are shy,but you are a good listener. And you would like to give others a hand.

E. Because you are outgoing and are good at telling jokes, people like to make friends with you.

Does your choice really tell you who you are?

Just for fun!

1We can read this personality test in a _________.

A. magazine B. news report C. menu D. story book

2Larry often helps others. He might choose ________

A. noodles. B. fried chicken. C. cakes. D. apples.

3From the answers, we can know that ________

A. if you choose noodles, you are similar to others.

B. if you choose apples, you are shy.

C. if you choose cakes, you always make others laugh.

D. if you choose hamburgers, you may have many new ideas in your mind.

4The writer thinks _________

A. it is fun to choose your favorite food.

B. food can make your personality different.

C. we shouldn’t take the results seriously.

D. People in the world only have four personalities.

【答案】

1A

2B

3C

4C

【解析】

文章大意:这是一篇日常生活类阅读,主要介绍食物可以帮助你理解你的性格。列举了5种食物,并对喜欢这些食物的人的性格进行了描述。这不一定是真的,其实这只是为了乐趣。

1推理判断题。由常识可知新闻报道,菜单和故事书中不会出现这样科普类的短文,最有可能出现在杂志上,故选A。

2细节理解题。由D段中的句子“…you would like to give others a hand…”可知,选择炸鸡的人愿意帮助别人,故选B。

3细节理解题。由E“…and are good at telling jokes…”可知,喜欢蛋糕的人善于讲笑话,故答案选C。

4细节理解题。由最后一句话Just for fun!可知,这篇文章只是“娱乐一下”,不要太认真,故答案选C。

练习册系列答案
相关题目

【题目】Suspended (待用的) Coffee

This story will warm you better than a coffee on a cold winter day.

One day, my friend and I entered a little coffeehouse and ordered two cups of coffee. While we were waiting, two young men came in and began to order, “Five cups of coffee, please. Two of them for us and three suspended.” They paid for their order, took the two and left. I asked my friend:“What are those 'suspended' coffees?” Instead of giving me the answer, he told me to wait and see.

Some more people came. Two girls asked for one coffee each, paid and went away. Thencame three lawyers who paid for seven coffees—three for themselves and four suspended. While I still wonderedwhat the suspended coffees were, I enjoyed the sunny weather and the beautiful view in front of the coffeehouse. Suddenly a poor man like a beggar(乞丐) came into the coffeehouse. He kindly ordered a suspended coffee and sat there to drink it.

At that moment, I knew the meaning of the suspended coffees. It's simple — people pay the coffee in advance(预先) for someone who can't afford it. The tradition with the suspended coffees started inItaly, but it has spread all over the world. Meanwhile, I understood suspendedcoffee is not only a cup of coffee, but also the warmth and love to someone in need.

1How many cups of coffee did the two young men order?

A. One.

B. Four.

C. Five

D. Seven.

2Who ordered a suspended coffee ?

A. My friend.

B. Two girls.

C. Three lawyers.

D. A poor man.

3The tradition with the suspended coffee started in ______.

A. America

B. Italy

C. England

D. Canada

4The writer wants to tell us to ______.

A. pay for others

B. enjoy the sunshine

C. help someone in need

D. order more than before

【题目】

My stay in the rainforest

Last year, I left my job and went to Borneo to work without pay in the rainforest. So many people have said to me, " I would love to do something like that, " and I say, "If you want to, just do it. " They always reply, "I can't." But, if you really want to do it, there are ways to make it happen.

After three day's training, I started work on an environmental project with a group of young people. The accommodation (住宿) was very basic and we had to build our own 'bedroom' . It had a simple bed, a cloth roof and a net to keep insects out.

It was never dangerous there, but it was very challenging (挑战的). There were things that we didn't think we would manage to do, but we did. I had some of my worst moments there, but also some of my best - it made me feel alive. I didn't miss my home comforts as much as I'd thought I might. We had food, water, somewhere to stay, about three sets of clothes and really good talk. We were in the most beautiful place and we had things to keep us busy. We didn't need any more.

Before we came here, it was really important to me what clothes I wore and who my friends were. I was always thinking about shoes, but really none of that matters. Here, people like me for who I am, what I believe and think, not for what kind of clothes I wear.

1Did Claire get any money from the work in Borneo?

____________________________________________________________________

2When did Claire start work on an environmental project?

______________________________________________________________________

3What did Claire's 'bedroom' have in the rainforest?

______________________________________________________________________

4Life was dangerous in the rainforest, wasn't it?

______________________________________________________________________

5What was important to Claire before she came to Borneo?

______________________________________________________________________

6Would you like to live in the rainforest like Claire? Why or why not?

______________________________________________________________________

【题目】阅读下列内容,从每小题所给的四个选项中选出一个最佳答案。

Biking is an amazing family activity,but finding a route that is suitable for different,ages is a little difficult.Lee McNeil and his family ate crazy about biking.They have seven children,from 4 to 24 years old.When looking for a route,they look for enough protection from traffic,good surface condition and interesting views.

Here are some great routes for biking with your whole family which are suggested by McNeil.

Iron Horse Trail

This is the McNeil family's favorite ride.The route ~s 26 miles and goes through the 2.1 mile Snoqualmie Tunnel."Beautiful views,the tunnel,and places to stop and watch the rock climbers make it special," McNeil said."All our kids have taken their turn to go through the black tunnel bravely for the first time and we celebrate it at the end of the ride." If you prefer,check http://bit,ly/Mlt9y4 for more information.

Centennial Trail

The Centennial Trail runs for 23 miles from Snohomish to Bryant.The trail is wide and smooth,and is safe for kids as it is off the roads.A nice stop is Lake Cassidy east of Marysville.A dock(码头) on the lake is fun to explore.It also has picnic tables and washrooms for a convenient(方便的) lunch-time stop.For a map,go to http://bit.ly/L5qCeY.

Cascade Trail

The Cascade Trail is 23 miles.The slope(斜坡) is gentle and it makes for an easy family ride.McNeil said it is a "beautiful ride up the Skagit Valley,with lots of places to watch wildlife along the river".Go to http://bit,ly/PR4wOW to see a map showing the trail,parking areas and bus stops.

Other good choices

Snoqualmie Valley Trail: http : // L.usa.Gov/n WGWO

Guemes Island: http://bit,ly/LJ3RxL

Burke-Gilman Trail: http : //l.usa.gov/ s33li

【1】Which of the following route do McNeil's family like best?

A.Cascade Trail. B.Iron Horse Trail.

C.Centennial Trail. D.Burke-Gilman Trail.

【2】If you choose the Centennial Trail,you can ____.

A,watch the rock climbers B.see a small valley

C.go through a tunnel D.have a picnic for lunch

【3】The main purpose of the passage is to ____.

A.ask people to learn from Lee McNeil

B.tell people how to make a family ride

C.introduce some routes for family rides

D.encourage more people to ride bikes

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网