题目内容

【题目】 John was waiting for a girl at the station. She was his pen pal. She had helped him a lot both in school and life. They planned their first meeting for 7:00 pm at the train station.

"You'll find me easily, "she wrote, "by the red rose on my coat." So at 7:00 pm, he was in the station looking for a girl wearing red rose.

A young woman was walking toward him. She was wearing a green coat and was everything that he hoped the girl would be. But there was no red rose. Then a plain-looking(相貌平平的)woman walked past him. .She was well past 40. On her coat there was a red rose.

He didn't hesitate(犹豫). "I'm John Blanchard and you must be Miss Maynell. I am so glad you could meet me. May I take you to dinner?" he asked.

The woman had a kind smile on her face. "I don't know, what this is about, dear," she answered, "But the young lady in the green coat just asked me to wear this rose on my coat. She said if you asked me out to dinner, I should tell you that she is waiting for you in the big restaurant across the street. She said it was a kind of test! "

1How could John find the girl according to their plan?

A.She would wear a green coat.B.She would be young and good-looking.

C.She would wear a red rose on her coat.D.one would wear plain clothes.

2The girl did the test to see if John ___________________.

A.came to the meeting on timeB.was young and handsome

C.could find her easilyD.judged people on their looks

3Which of the following words can best describe the girl?

A.Plain-looking.B.Clever.C.Outgoing.D.Selfish.

【答案】

1C

2D

3B

【解析】

本文是一篇记叙文,讲述了约翰去见笔友的事情。对方是一个女孩,两人之前从未见过面,女孩和约翰约定以带着红玫瑰的衣服为辨识物,但她给约翰进行了一个小测试。

1细节理解题。根据“You'll find me easily by the red rose on my coat”,可知她会穿一件带有玫瑰的外套,故选C

2推理判断题。根据第三段信息,可知女孩本身很漂亮,但是她与之换衣服的女士相貌平平,可知女孩想测试约翰是否会以貌取人,故选D

3推理判断题。Plain-looking相貌平平的;Clever聪明的;Outgoing外向的;Selfish自私的。根据文章,可知女孩想出这种小测试来观察对方的品性,她是很聪明的,故选B

练习册系列答案
相关题目

【题目】 David Smith12usually gets up at about 740 am. He goes to bed_______ and only gets about seven hours of sleep each night._______waking up in the morning isn't easy for him.“I often feel _______ in class” David says.

Children from 5 to 12 years old _______at least ten hours of sleep each night.But scientists say that a lot of children don't get _______ sleep.Even some of them sleep _______ than eight hours every day.

What is keeping children _______at nightWe made a survey in David's school.We collected the answers of all the students _______ this question.The answers show that the big stealer(偷窃者)is the _______.68% of the students in this school said they went online before________Most boys and girls said they used the________ to chat(交谈)with friends.

Scientists say if a person has a good sleephe or she will ________ well next day.If students sleep well at night________ will do better in math and writing tests.

It's ________too late to change your sleeping habits.Go to bed early and keep doing that for a week.Then see ________ you feel.You will find you become different.

1A.earlyB.soonC.againD.late

2A.BecauseB.IfC.SoD.When

3A.excitedB.happyC.luckyD.tired

4A.doB.decideC.needD.seem

5A.popularB.healthyC.wonderfulD.enough

6A.moreB.lessC.bestD.good

7A.getting upB.cutting upC.waking upD.staying up

8A.ofB.withC.toD.by

9A.computerB.dictionaryC.magazineD.television

10A.going homeB.going to schoolC.going shoppingD.going to bed

11A.emailB.telephoneC.bicycleD.Internet

12A.danceB.learnC.singD.jump

13A.weB.heC.sheD.they

14A.alwaysB.neverC.oftenD.ever

15A.whatB.whenC.howD.where

【题目】Complete the passage with the words in the box. Each can only be used once(将下列单词前的字母填入空格。每个单词只能填一次):

A. are interested in B .brighten up C. the favourite subject D.standup E .howimportant

Most of the movies show our relationships and our society. What’s more important is that people love to watch highs and lows of the relationships in movies. Friendship has been 1 of movie makers for a long time. Many movies are based on lovely relationships like friendship. Movies based on friendship make us remember that the relationship between friends is delicate(要小心处理的). These movies also show 2 have a true friend in life and to own the friendship.

Friendship is described in different ways in movies. These movies show different faces of this lovely relationship including the pleasant and interesting faces. Let us discuss how friendship is described in movies.

Friends share common interests: In most of the movies, it is shown that two people become friends easily when they share some common interests. For example, two friends may be in love with the same sports, studying in the same school or living in the same neighbourhood. You can see such friendship in movies such as “Harry Potter" and “Lord of Rings”. Harry Potter has two friends. All of them 3 magic.

Friends make sacrifices(牺牲):In most of the movies, friends make sacrifices for each other. A good example is "Sholay”. In this movie, there are two friends Jay and Vero who are there for each other till death. Jay sacrifices his life to save his friend.

Friends never run away from difficulties: In movies, it is always shown that true friends always 4 for their friends in times of difficulties.

Understanding: In movies, friends understand each other without even saying a word. A single smile can 5 the faces of all the friends.

【题目】My mother 1ived alone for 19 years after my father died.My work and my three children made me difficult to visit her .One night I called her for the evening meal.“What’s wrong?"she asked.She always thinks the call in the night is bad news.“I just want to spend some time with you,”I replied.

On Friday I drove to pick her up.When I arrived,she seemed to be as nervous as me.She washed hair and wore her best dress.After we got to a near restaurant,I read the menu.She was looking at me all the time.“I used to read the menu when you were small."

During the dinner,we had a happy conversation.We talked so much happily.When we went back home,she said,“I’ll go out with you again,but you must let me invite you."

A few days later,my mother died of a serious heart illness.I felt very sorry not to do anything for her.After some days,I received a letter with a menu from the same restaurant.The letter said,“I paid this meal.I wasn't sure I could be there.I paid for two plates-one for you and the other for your wife.I love you,son.”

At that time,I understood the importance of saying“I LOVE YOU”in time.Nothing in life is more important than your family.Spend more time with them.

1Why is it difficult for the writer to see his mother?

A. Because he has to work and look after his three children.

B. Because he is always busy making telephone calls.

C. Because he has too many meetings.

D. Because he always spend much time on bad news.

2What did the writer call his mother for?

A. To watch a movie. B. To visit an interesting place.

C. To have dinner. D. To have a long talk.

3What may happen if everything goes well?

A. The writer invites mother to watch a movie.

B. The mother pays for their meal next time.

C. The mother asks the writer to write some bad news.

D. The writer sends his mother to the hospital.

4What's the best title for the passage?

A. Let son be busy. B. Help mother not to be lonely.

C. Make good news to mother. D. Give time to family.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网