题目内容

【题目】Saturday Kid’s Club

Kids’ Club starts at 10:30am., with creative activities, followed by the film at 11:30am for 3-13 years old.

There will be no Kids’ Club on November 3 and November 10.

NOTE TO PARENTS: Parents can leave children over eight alone in the cinema, but

should know that the cinema doesn’t provide any official child care. We do, however, provide as safe environment as possible for younger children. People over 18 are not allowed to go to the cinema unless(除非) they go with a child. If you leave your children in the cinema, please be there on time to collect them at the end of the film.

1The above is a/an _____.

A. poster from a club. B. advertisement for films

C. note to parents D. introduction of a cinema

2Mrs. Black will take her 5-year old son to see a film in the club. She hopes the film will be over before 1 o’clock. On which day should they go to the club?

A. October 20 B. October 27 C. November 17 D. November 24

3Who is allowed to go to the cinema in the club alone?

A. A 2-year-old baby. B. A 19-year-old student.

C. A 30- year-old parent. D. A 10- year-old pupil.

4______on the first Saturday of November.

A. Kids’ Club will start at 10:30am. B. Kids can see TWO BROTHERS

C. There will be no Kids’ Club D. The kids will have creative activities

5Which of the following films is the longest?

A. MEET THE ROBINSONS B. TWO BROTHERS

C. TREASURE PLANET D. MR.BEAN’S HOLIDAY

【答案】

1 A

2 D

3 D

4 C

5 B

【解析】

这是一则关于星期六孩子们俱乐部的广告。

1推理判断。根据文中Saturday Kid’s Club Kids’ Club starts at 10:30am., with creative activities, followed by the film at 11:30am for 3-13 years old.可知,这里是关于俱乐部的广告。故选A。

2推理判断。根据文中Kids’ Club starts at 10:30am., with creative activities, followed by the film at 11:30am for 3-13 years old.及第三个表格中1124日,电影是80分钟,可以在1点之前看完。故选D。

3推理判断。根据文中NOTE TO PARENTS: Parents can leave children over eight alone in the cinema可知,10岁的孩子们可以,故选D。

4细节理解。根据文中There will be no Kids’ Club on November 3 and November 10. 可知,在11月第一个星期六买有儿童俱乐部。故选C。

5细节理解。根据表格中的第四个电影,TWO BROTHERS是时间最长的,120分钟。故选B。

1、平心静气审题,切忌粗心。在解答阅读题时,千万不要慌,要静下心来,按照由易到难,由浅入深的思维方式,先从容易的入手,逐渐的打开思路。

2、仔细研读语段,整体感知文章内容。通常阅读一篇文章,第一遍需要速读,首先要重点理解文章的体裁是记叙文还是说明文。答题时切忌文章都没完整的阅读过,就匆匆忙忙地写答案。最好先把文章从头到尾通读一遍,对文章有一个整体的认识和理解。

3、巧妙借助"原话",确定解题空间。在通读全文的基础上,将要回答的问题放到阅读的文章中来,再去浏览所要回答的试题,经过初步的思考,确定解决问题的阅读空间。有些试题它要求用文中原话来回答,我们就可以用文中的原话来作答,这时就可以"从文章中直接提取信息"来回答问题。

4、合理控制答题时间,先易后难。应浏览阅读理解的全文,了解阅读理解全文的概貌。看完后,应记住阅读理解文章的要点,阅读理解重要的结论以及阅读理解中的一些关键性的人名、地点、定义和数字。碰到阅读理解的难题时,千万不要钻牛角尖,耽误太多时间。

练习册系列答案
相关题目

【题目】Sad ending unites two families

The story of Romeo and Juliet takes place in Verona in Italy. Two families, the Montagues and the Capulets, hate each other so much that they fight on the street whenever they meet.

One of these families, the Capulets, holds a big party. They introduce their daughter Juliet to a rich nobleman (贵族), Count (伯爵) Paris, who has asked to marry her. Juliet is nearly 14, and her parents are keen for her to marry soon.

That night, at the party, Romeo, the son of the Montague family, meets Juliet and they fall in love at first sight. However, Juliet’s cousin, Tybalt, knows Romeo is from the Montague family and wants to kill him. Romeo hides in the garden and talks to Juliet when she appears on her balcony. The next day they go to a priest (神父) called Friar Lawrence, who marries them in secret.

Juliet’s cousin, Tybalt, gets angry very easily. He starts a fight with Romeo’s best friend. When Romeo steps in to break up the fight between the two men, his best friend is accidentally killed. Romeo runs after Tybalt in anger and kills him. Romeo is sent away from Verona.But Friar Lawrence, the priest who organized the secret wedding between Romeo and Juliet, arranges for them to spend one night together as husband and wife.

Meanwhile, the Capulets decide that Juliet must marry Count Paris at once. When Juliet says that she doesn’t want to, her parents are very angry with her. Of course, they do not know that she has already secretly married Romeo. Juliet asks Friar Lawrence to help her to see Romeo again. Friar Lawrence has an idea - he gives Juliet a drug which will make everyone think that she is dead. But in fact she’s only in a long, deep sleep. While Juliet is sleeping, Friar Lawrence sends a message to Romeo to tell him to come to her tomb (坟墓) and take her away.

When the guests arrive for Juliet’s wedding the next day, they find Juliet’s lifeless body. Believing she is dead, her family put her in their tomb. Sadly, Romeo never gets Friar Lawrence’s message that Juliet has taken a drug and is really alive. He only hears that she is dead. Romeo returns to Verona, and goes to Juliet’s tomb. There, inside the tomb, he meets Count Paris, who has also come to say goodbye to Juliet. The two fight and Romeo kills him. Romeo still believes that Juliet is dead, so he drinks poison (毒药) and dies. But soon after this, Juliet’s drug stops working and she wakes up. She sees that Romeo is dead, takes his knife, and kills herself, too.

1Where did the story take place?

A. In England. B. In Italy. C. In France. D. In America

2Which of the following is TRUE about the two families?

A. Juliet comes from the Capulet family.

B. The Montagues and the Capulets are friends.

C. The Montague family organizes the big party.

D. Romeo and Juliet have been friends since they were little.

3What can you learn from Paragraph 4?

A. Romeo’s best friend kills Juliet’s cousin Tybalt.

B. Romeo accidentally kills his best friend in a fight.

C. The priest hopes Romeo and Juliet can be husband and wife.

D. Friar Lawrence is a nobleman who wants to marry Juliet.

4Which is the right order of events of the last two paragraphs?

a. Romeo took the poison and died.

b. Romeo went to Juliet’s tomb.

c. Juliet drank the drug and fell asleep.

d. Juliet woke up and killed herself with the knife.

e. Romeo killed Count Paris.

A. c-b-e-a-d B. b-d-a-e-c C. c-e-a-b-d D. e-b-a-c-d

5What is the ending of the story ?

A. Two families held a wedding party for the couple.

B. Two families promised to have another marriage.

C. Two families complained each other and fought often.

D. Two families made peace and built a monument(纪念碑) for the two.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网