题目内容

【题目】

Side A No. 293083

Students’ Bus Card

Name: Li Fang

School: Xuzhou College(学院)

From: September 1st, 2018

To: June 30th, 2019

Price: 240

Use it on bus companies(公司) of Donghua, Zhonggen, Banqiao in Xuzhou.

Side A No. 293083

Students’ Bus Card

Name: Li Fang

School: Xuzhou College(学院)

From: September 1st, 2018

To: June 30th, 2019

Price: 240

Use it on bus companies(公司) of Donghua, Zhonggen, Banqiao in Xuzhou.

Side B No. 293083

Thank you for travelling!

If you find the card on the way, please give it to any bus driver.

Thanks!

Side B No. 293083

Thank you for travelling!

If you find the card on the way, please give it to any bus driver.

Thanks!

1You can use the card for________.

A. taking a taxiB. travelling by trainC. taking a busD. coming into the school

2Tom finds card on the way. He should _________.

A. give it to the policeB. phone Li FangC. use it for travellingD. give it to any bus driver

3You can not find _________in the card.

A. Li Fang’s ageB. the priceC. the card numberD. the time limit(有效期)

【答案】

1C

2D

3A

【解析】

这是一张遗失的学生巴士卡的信息。

1细节理解题。题干句意:You can use the card for .你可以用这张卡。选项A. taking a taxi乘出租车。B. travelling by train乘火车旅行。C. taking a bus坐公共汽车。D. coming into the school来到学校。结合原文信息,依据文中:Side A No. 293083A293083号,Students Bus Card,学生公交卡。可知,这是张公交卡。正确答案为:C

2细节理解题。题干句意:Tom finds card on the way.He should _________.汤姆在路上发现了卡。他应该_____。选项A. give it to the police把它交给警察。 B. phone Li Fang李方的电话。C. use it for travelling 用它来旅行。D. give it to any bus driver把它给任何公共汽车司机。结合原文信息,依据文中:If you find the card on the way, please give it to any bus driver.如果你在路上发现这张卡,请把它交给任何一位司机。Thanks!谢谢!可知,正确答案为:D

3细节理解题。题干句意:You can not find_________ in the card.你在卡片里找不到_________。选项A. Li Fangs age李芳的年龄。B. the price价格。C. the card number卡号。D. the time limit时间限制。结合原文信息,整体来看,找不到李芳的年龄。可知,正确答案为:A

练习册系列答案
相关题目

【题目】

Pituco is a special dog from Brazil. Why do I say so? Because he can go shopping all by himself. Every day, Pituco goes to Agro Pet to get his food. That makes him popular. “Everybody knows Pituco. ” says the animal doctor of the shop.

“Sometimes, when he can’t reach what he wants, he barks(吠叫) until we hand in to him. ”

After Pituco gets his food, he goes home. Of course, the shop doesn’t just give Pituco his food for free. Agro Pet puts everything Pituco takes on a notebook, and later his owner(主人) comes by to pay.

But as a good boy, Pituco does not only care about himself and his own food. Sometimes his owner calls Agro Pet for food for his other pets. And Pituco is more than happy to go to the shop and bring the food back home for the other pets in the family.

1What’s special about Pituco?

A. He works for Agro Pet.B. He comes from Brazil.

C. He never barks at the doctor.D. He can go shopping by himself.

2What does Pituco do when he can’t reach things?

A. He asks his owner for help.B. He tries his best to jump high.

C. He barks to ask people for help.D. He leaves to get more dogs to come.

3Who will pay for Pituco?

A. Agro Pet.B. His owner.C. Pituco himself.D. Some kind people.

4According to the third paragraph, Pituco’s owner ________.

A. cares about Pituco very muchB. is also the owner of Agro Pet

C. feels happy to get food for PitucoD. has got other pets at home

5From the passage, we learn that Pituco is a ________dog.

A. quietB. strongC. cleverD. brave

【题目】

阅读A, B两篇短文, 从每小题所给的四个选项中, 选出能回答所提问题或完成所给句子的最佳答案, 并在答题卡上将该项涂黑.

A

Kindle, Nook or Ipad? How should we choose the right e-book reader?

Kindle

Price: $139

Weight: 289g

Page Size: 6 inches (e-ink screen)

In it there can be over 390,000 books to choose from. You can also read international newspapers and magazines. Click here for more.

Nook

Price: $148

Weight: 196g

Page Size: 6 inches (e-ink screen)

It is similar to Kindle in many ways. The e-ink screen is much

better for eyes than the traditional computer or desk screen. Click here for more.

Apple iPad

Price: $499

Weight: 780g

Page size9.7 inches

(Full-colour touch LCD screen)

It can work as a tablet computer as well as an e-book reader. Many young people use it to watch videos. Click here for more

NookColor

Price: $249

Weight: 448g

Page Size: 7 inches (full-color touch LCD screen)

It not only offers books, magazines and newspapers, but it can also be used as a video player. Click here for more

1This passage probably comes from a ____________·

A.textbookB.storybookC.newspaperD.website

2Which e-book reader can be used to read books and watch videos?

A.Kindle and Ipad.B.iPad and NookColor.

C.Nook and Kindle.D.NookColor and Nook.

3How much will David pay if he buys a Nook and a Kindle?

A.$287.B.$385.C.$397.D.$647.

4An e-reader with an e-ink screen is good for a student who ____________.

A.loves colourful picturesB.loves computer games

C.wants to protect their eyesD.wants to save money

5In the four e-readers, Nook ____________.

A.is the lightestB.costs most

C.has the largest page sizeD.can work like a computer

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网