题目内容

【题目】 My house is very beautiful. There is a small garden in front of my house. There are many flowers in the garden. And there are a few trees in it. Near my house there is a big apple tree. You can see a blue car under it. It’s my brother’s. It looks very cool. On the first floor of the house, there is a living room, a dining room, a kitchen and a bathroom. I like listening to the music in the living room. There are two bedrooms and a small study on the second floor. I loving reading in my study. I like my house very much.

阅读短文,回答下面的问题。

1Are there any flowers in the garden?

_____________________________________

2What’s under the tree?

_____________________________________

3Is there a kitchen on the first floor?

_____________________________________

4How many rooms are there on the second floor?

_____________________________________

5What’s the writer’s(作者) house like?

_____________________________________

【答案】

1Yes, there are.

2There is a car under the tree.

3Yes, there is.

4There are three rooms on the second floor.

5It’s a beautiful house.

【解析】

本文是一篇说明文文,作者对自己的房子及周边环境进行了介绍。

1题意:花园里有花吗?

根据原文There are many flowers in the garden可知,花园里有很多花。故答案为Yes, there are.

2题意:树下有什么?

根据原文You can see a blue car under it可知,树下面停有一辆汽车。故答案为There is a car under the tree.

3题意:一楼有厨房吗?

根据原文On the first floor of the house, there is a living room, a dining room, a kitchen and a bathroom可知,房子的一楼有厨房。故答案为Yes, there is.

4题意:二楼有几个房间?

根据原文There are two bedrooms and a small study on the second floor可知,二楼有三个房间。故答案为There are three rooms on the second floor.

5题意:作者的房子是什么样的?

根据原文My house is very beautiful可知,作者的房子很漂亮。故答案为It’s a beautiful house.

练习册系列答案
相关题目

【题目】第一节 翻译语篇

The Browns are British people. They live in Shanghai now. Mr. Brown is an English teacher working in Pudong International School. 1.他总是八点一刻到达地铁站。 Then he takes the subway to work. He teaches English very well and is good with his students. His students also like his classes. 2. because they can learn a lot from him and feel relaxed in his class. Mrs. Brown is doctor. She works in a hospital not far from her home, so she often gets up early and then walks to the hospital. 3. 她认为步行上班有益于身体健康。 She works very hard and has no time for lunch, so she always eats very quickly.

Mr. Brown and Mrs. Brown have a son. His name is Tony. Now, Tony studies in a middle school. His school is not far from their house, so he usually walks to school. Sometimes he gets up late and he has to ride to school. 4. It only takes him 10 minutes to ride a bike. He is never late for school. 5.Tony is good at English and helpful, so his classmates are glad to make friends with him.

Now the Browns have been China for 4 years, and they enjoy the unforgettable time in China. They think Chinese people are friendly and they love the life here.

1____________________________________________________________________________

2___________________________________________________________________________

3___________________________________________________________________________

4___________________________________________________________________________

5___________________________________________________________________________

【题目】 Note-taking is a skill that can help you do well in all your schoolwork.It can make you confident when you are studying.But unluckily, most students don't know________to take notes.

If your teacher writes notes on the blackboard, that's great.You can copy them and write own the most important facts________all in class.

Different teachers do things differently________, some teachers may focus on(关注) lots of dates and facts in class, but they only write the important ones on the blackboard.Other teachers may not write anything down, ________they may repeat(重复)them.

Don't try to write down every word in class, or you might miss some________points.Some students really learn better with the help of these notes.

Don't be afraid to ask your teacher to repeat what you've________.If your teacher speaks________fast that you can't follow what he is saying, you can ask him after class.

________your notes with your classmates' can be good for your learning.It can also help you and your classmates correct some mistakes.

Note-taking also needs organization (组织).Keep________ for each subject in one place,so that you can find everything easily when a test comes.

Good note-taking takes time.If you decide to recopy your notes every evening, you'll surely have________time to watch TV.But you'll save time in the coming test.

1A.whatB.howC.whyD.when

2A.fromB.atC.ofD.as

3A.For exampleB.HoweverC.Since thenD.Of course

4A.becauseB.andC.butD.so

5A.interestingB.differentC.easyD.important

6A.heardB.writtenC.missedD.thought

7A.soB.tooC.veryD.really

8A.writingB.CheckingC.ShowingD.Comparing

9A.wordsB.ideasC.diariesD.notes

10A.moreB.lessC.freeD.much

【题目】请阅读下面短文, 在下面的横线上填入与文章意思最符合的单词, 并将答案写在答题卡相应的位置上。每空一词。

Everyone wants to find happiness. But sometimes looking for happiness can be hard. Just when you think you nearly reach it, something unexpected happens, which may puzzle you a lot. Here are some tips for you to find happiness.

Don’t put all your eggs in one basket. If you depend on one thing or one person to make you happy, it may be impossible. You need to enlarge(扩大)your circle of friends and activities.

Follow your heart. When we go against our own thoughts, we usually feel sad. Follow your strong feelings and let them guide you toward people and things that will improve your life. Day by clay, you will be happier than before.

Organize your ideas. Many people push away happiness when they think too much. Don't keep everything in head. Try making a list of the things that seem too big to manage on your own. You may find the list isn't as long as you thought. You can do most of the things by yourself.

Look at your life as a whole. Most of the things that prevent us front feeling happy are just some little things. Remember life is always going on, and whatever the little thing is, it will end.

Remember your values. We all have a value system, a way we have decided to go through life, which makes us feel like a good person. The important thing is to remember your values when life becomes hard. Keeping our values strong will help create happiness.

Happiness can be hard to feel at times, so don’t think there is something wrong with you if you don’t feel it. The ways above will help you to feel more of it.

Something puzzling

Happiness is sometimes hard to get.

Tips for solving the puzzle

Make more friends and take part in more activities. It’s 1 for you to find happiness if you depend on one thing or one person.

Let your heart guide you toward people and things that will improve your life. In this way, you will be much 2.

Write down the things that seem too 3 to manage on your own. You will be happy to find you can do more things than you thought.

Look at your life as a whole. Most unhappy things will end sooner or later.

Keep your values strong after you’ve made a 4 on how to spend life.

Being a good person even when life is hard will help create happiness.

Conclusion

You will 5 happiness with the five tips soon.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网