题目内容

-How about 3 dollars a T-shirt, madam?

-The price sounds . I’ll take three.

A. cheap B. fair C. little D. convenient

B 【解析】句意:——女士,3美元一件T恤衫怎么样?——价格听起来很合理。我要三英镑。考查形容词辨析题。A. cheap便宜的,用于实物;B. fair合理的/公平的;C. little小的;D. convenient方便的。sound听起来,根据句意语境,可知ACD三项不合语境,fair更合乎句意,故选B。
练习册系列答案
相关题目

I spent a lot of time making a large shelf for my cave. I found a big tree and chopped it down. This took three days. Then, I chopped off the branches. This took another two days. After that, I chopped the wood away from one side, and then from the other side. This took more than one month. Altogether it took forty-two days. In England, two men with a good saw could have made six of these shelves from that tree in half a day.

I also spent a lot of time looking after my corn and rice crops. I had to protect them from wild animals and birds, so I made a fence around them. I shot some of the birds and hung them up near thecorn. After that, all the other birds stayed away. I used one of the old swords I had taken from the ship to cut down the corn when it was ready. I was very proud of my corn and rice and worked hard to increase my crops. A few years later, I would have enough corn to make bread. I had to find a way to grind the corn into flour, but the rocks on the island were not hard enough. I finally discovered that a very hard piece of wood would do. I used some cloth to separate the meal from the husks. Not having anoven, I made some square pots with lids and covered them with hot ashes. This baked the dough, and I had bread! I made my cave bigger again to hold the corn and flour so that I could make bread whenever I needed to.

I sometimes wondered how I could get to the land which was visible from the other side of the island. I went to the ship’s boat that was blown onto the beach in the shipwreck. However, I could not get it to the water. It was too heavy. I tried many different ways of doing it, but none of them were successful.

1.From Paragraph 1, we know that the writer .

A. made a foolish mistake in chopping down a big tree

B. felt hopeless and couldn’t have made a shelf himself

C. spent a long time making a large shelf without a saw

D. made a small canoe with the wood he chopped down

2.The writer to protect his corn and rice.

A. watched out for them day and night

B. divided the cave into several different parts

C. put some old swords from the ship around them

D. built a fence and hung some birds bodies near the corn

3.In which order did the writer make bread successfully?

a.The writer found a way to grind the corn into flour.

b.The writer baked the dough with square pots.

c.The writer separated the meal from the husks.

d.The writer made some square pots with lids.

A. a-c-d-b B. a-d-c-b C. b-d-c-a D. c-b-a-d

4.The underlined word “visible” in the last paragraph means .

A. 偏僻的 B. 看得见的 C. 模糊的 D. 遥远的

1.C 2.D 3.A 4.B 【解析】文章讲述了作者在一个小岛上的经历。 1.根据I spent a lot of time making a large shelf for my cave.可知作者做一个大架子花了好长时间;故选C 2.根据I had to protect them from wild animals and birds, so I made...

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网