题目内容

根据所给提示,完成句子。每空一词,含缩略词。

1.The boys can play chess in the afternoon.(改为否定句)

The boys ________ ________ chess in the afternoon.

2.We will travel to the Great Wall after the exam?(对划线部分提问)

________ ________ you travel after the exam?

3.Why don’t you watch a talk show?(改为同义句)

______ ________ watch a talk show?

4.不要害怕犯错误,你能从中学到很多。(完成译句)

Don’t be afraid to ________ ________. You will learn a lot from them.

5.我们应该学好英语,以便能向世界讲述中国故事。(完成译句)

We should leam English well _______ _______ we can tell China stories to the world.

1. can't play 2. Where will 3. Why not 4. make mistakes 5. so that 【解析】 略 1.句中关键词can是情态动词,有情态动词的否定直接在其后加not,然后动词直接照抄。故答案为(1). can't (2). play。 2.to the Great Wall到长城是地点,对地点提问用疑...
练习册系列答案
相关题目

Bananas are the perfect snack. Not only are they sweet and delicious, but they are easy to carry around, so you can take them anywhere. Best of all, bananas provide different things that the human body needs!

Bananas grow best in warm places that get lots of rain. They grow on plants that look like trees. The banana plant, however, is considered a herb rather than a tree because it doesn’t have a strong, woody stem (干、茎). The plants can grow as high as 30 feet. When they reach their full height, flowers grow out from the stem. These flowers produce bananas.

Two or three times each year, the plants produce fruit. The bananas grow together, which seem like "hands". A hand is made up of 10 to 20 bananas. Growers sometimes call bananas "fingers". Each bunch (丛) of bananas has about 15 hands, and so a whole bunch may have as many as 200 bananas and can weigh more than 100 pounds.

After about three months, the bananas are ready to be picked. At this point, they still aren't the sunny yellow color o: bananas. Farmers pick them when they’re green. That's how they're shipped to stores. They turn yellow along t he way and are ready to be sold.

If you love bananas, you've got a lot of company. Americans have been enjoying bananas since the first shipment arrived in the United States in 1876. Today

Americans eat more bananas than any other fruit. More bananas are sold than apples and grapes together. Every American eats over 26 pounds of bananas each year!

1.The first paragraph mainly talks about ______.

A. why people like bananas

B. how bananas taste

C. what bananas are rich in

D. where bananas are taken

2.What is the correct order in which these happen?

a. The bananas begin to turn yellow.

b. A banana plant grows to full height.

c. The flowers produce bananas.

c. The bananas are ready to be picked.

A. c-b-a-d

B. b-c-d-a

C. b-c-a-d

D. c-b-d-a

3.Which of the following is true according to the passage?

A. The banana plant is a kind of tree.

B. Bananas like growing in hot and dry areas.

C. One bunch of bananas may weigh over 100 pounds.

D. The banana plant usually produces fruit once a year.

4.Which is the second most popular fruit in America according to the bar chart?

A. Apples.

B. Grapes.

C. Bananas.

D. Oranges.

1.A 2.B 3.C 4.A 【解析】文章大意:这篇短文主要介绍了香蕉的优点,并对它的生长、生产、采摘、运输、出售等方面进行了详细的介绍。 1.段意归纳题。根据第一段的内容Bananas are the perfect snack. Not only are they sweet and delicious, but they are easy to carry a...

National Smile Month is the largest and longest mouth health activity in the UK. Starting in 1977,it is celebrating its 42nd birthday from May 14 to June 14 this year.

The British are known for their bad teeth because they have too many sugary( 甜的) foods and drinks. It seems that most of them don’t often show their feelings. They neither smile nor cry.But this is NOT true. The British like to smile as much as anyone else. They just don’t want to show their bad teeth.

Brush your teeth at least twice a day, cut down sugary foods and drinks, and visit the dentist often. With the three messages, the organizers(组织者)hope that a month of smiling will make people all around the UK realize the importance of good teeth and be confident enough to open their mouths to smile.

One interesting activity is for the British to enjoy the fun photos with short stories behind. Seeing the smiling faces and reading the interesting stories, everyone can’t help smiling! You’re welcome to send yours with big smiles online.

Smiling is not only good for you but also good for those around you, even if you do have a few bad teeth. This makes National Smile Month a great idea!

1.National Smile Month in the UK has had a history of______years so far.

A. 5 B. l4 C. 42 D. 77

2.According to Paragraph 2, we learn that most of the British

A. don’t like sugary foods B. have very good teeth

C. don’t show their feelings D. like to smile in fact

3.The three messages in Paragraph 3 tell the British how to take care of their________.

A. teeth B. food C. drinks D. hands

4.National Smile Month in the UK suggests that__________.

A. the British should improve their health only this month

B. the British should show more smiles with better teeth

C. the British shouldn’t smile if they have a few bad teeth

D. the British shouldn’t have many interesting activities

1.C 2.D 3.A 4.B 【解析】本文是说明文。文章介绍了英国的“国家微笑月”。它鼓励人们保护牙齿健康,多微笑。 1.数字推算题。由文章第一句可知,国家微笑日开始于1977年。故算出到现在为止,它已经有42年的历史了。因此选C。 2.推理判断题。根据they have too many sugary (甜的) foods and drinks知道A错,根据...

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网