题目内容

【题目】__________ morning, boys and girls! I _________Lucy.I am __________ English girl.I study(学习)in China now.I have _________ friends here.They are all very nice.My __________ are good, too.

I like ________and my room is purple, too.A purple bear()is on my __________.I often talk with it on the bed.My clothes are purple, too.

What's ______________ over there(那边)?It's my ______________.What __________ is it? Can you guess()?

1A. Good B. Nice C. This D. Hello

2A. is B. am C. are D. be

3A. a B. an C. / D. the

4A. many B. much C. lot of D. a lots of

5A. friends B. teachers C. teacher D. friend

6A. purple B. brown C. black D. pink

7A. table B. bed C. desk D. chair

8A. this B. that C. it D. those

9A. jackets B. bike C. cups D. books

10A. that B. color C. colorful D. this

【答案】

1A

2B

3B

4A

5B

6A

7B

8B

9B

10B

【解析】文章介绍了英国女孩露西的情况。

1句意:早上好,男孩女孩们。Good morning早上好;故选A

2句意:我是一个露西。be有三种形式am/is/are;am用于第一人称单数,is用于第三人称单数和不可数名词,are用于第二人称单数和所有的复数;故选B

3句意:我是一个英国女孩。不定冠词a/an一个,a用于辅音开头的单词前,an用于元音开头的单词前;定冠词the这个,那个,通常指前文提到的人或者物;故选B

4句意:这儿我有许多朋友。many许多,修饰可数名词的复数;much许多,修饰不可数名词;a lot of 许多;lots of 许多;故选A

5句意:我的老师也很好。A. friends 朋友; B. teachers 老师; C. teacher 老师; D. friend朋友;根据are可知用复数,所以排除C/D;根据上句I have ____4____ friends here.They are all very nice,可知这里指是老师,故选B

6句意:我喜欢紫色。根据后句my room is purple可知是喜欢紫色;故选A

7句意:一个紫色的熊在我的床上。根据后句.I often talk with it on the bed可知是在床上;故选B

8句意:那边的那个是什么?根据is可知是单数所以排除D;根据over there可知指的是较远的地方,所以用that;故选B

9句意:它是我的自行车。根据it is可知是单数;故选B

10句意:它是什么颜色?A. that ; B. color 颜色; C. colorful 五颜六色的; D. this这;根据句意故选B

练习册系列答案
相关题目

【题目】I took a trip to Sydney with my parents.There we visited the Wildlife Park.

The Wildlife Park has lots of different animals and birds. There are over 600 animals there,we can see kangaroos,koalas and crocodiles (鳄鱼). They are kept in their natural environment. I like the Wildlife a lot.

It was very exciting to spend time touching the kangaroos and feeding the koalas. They looked very cuddly cute .Luckily.we could take a photo with one of the koalas,I thought it was the most wonderful thing.The wildlife Park has lots of freshwater and lot of freshwater and saltwater crocodiles.Some of them are really big and scary(吓人的) with huge teeth! I was interested in them,but I did not want to get too close to them.We also watched a bird show.The keepers showed us different kinds of birds. I found a parrot and it could “talk”.I can’t forget it now.

I enjoyed the trip very much. There was so much to see.

1According to the passage, Where is the Wildlife Park?

A. In Rome. B. In Sydney. C. In Athens. D. In Cairo.

2What was the most wonderful thing for the writer?

A. Taking a photo with a koala. B. Feeding a koala.

C. Talking with a parrot. D. Touching the kangaroos.

3Why didn’t the writer want to get very close to the crocodiles?

A. The writer did not want to feed them.

B. The writer didn’t like crocodiles.

C. The writer was afraid of them.

D. The writer did not like the smell of saltwater.

4From the passage,we know the writer feel after visiting the Wildlife Park?

A. tired B. unhappy. C. bored. D. excited.

【题目】If parents want their children to have healthy eating habits,they should ask their children to learn to cook.When children learn to cook,they can know more about healthy food and cooking skills.A school in Liverpool found that more children ate fruit and vegetables after taking cooking classes.The school also found that joining the cooking clubs could improve children's lifestyles and desire for food.

So let children 1earn to cook and have some cooking classes at schoo1.In the United Kingdom,many schools have cooking classes for students aged 12 to 16.They get three hours classes before practicing cooking.Since 2007,a program called Let’s Get Cooking has helped more than 1.7 million children improve their cooking skills,through more than 5,000 school cooking clubs.

A few days ago,the program did a survey(调查)among 2,500 members.It showed that 92%of them used their new skills at home and more than half said they ate more healthily after they leaned to cook.

1What can children improve after they learn to cook?

A. Cooking skills. B. Eating habits. C. Lifestyles. D. All of them.

2What does the underlined word”desire”probably mean?

A. enjoy B. decide C. care D. wish

3What does the survey tell us according to the last paragraph?

A. The cooking program is helpful.

B. The cooking program is useless.

C. The cooking program is boring.

D. The cooking program is hard for children.

4In what column(栏目)of a magazine can you read this passage?

A. Travel. B. Health. C. Sport. D. Music.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网