题目内容

【题目】根据语境从方框中选择恰当的单词填空。有的需要变换形式。每词限用一次。

meeting, lock, simple, platform, passenger, anybody


(1)The work was ,but it took me an hour to do it.
(2)Peter was so busy with his work that he didn't speak totoday.
(3)Lots of people are waiting for the train on theat the moment.
(4)I can't visit you tomorrow.I'll have an importantto attend.
(5)Jim doesn't want others to play his video game, so he oftenit.
(6)There are manyon the bus, so it's very crowded.

【答案】
(1)simple
(2)anybody
(3)platform
(4)meeting
(5)locks
(6)passengers
【解析】meeting会议;lock锁;simple简单的; platform平台; passenger乘客;anybody任何人
(1)句意:这工作很简单,但我花了一个小时做它。根据后文的but可知此处表示转折,说明工作并不难,但是我却做了很久,此处应该用形容词,所以答案是simple
(2)句意:彼得工作太忙,今天没有和任何人说话。根据前文可知彼得太忙了,所以没有和其他人说话,didn't 为否定,而否定句中一些人用anybody,所以答案是anybody
(3)句意:此刻月台上有许多人在等火车。on the platform在月台上,根据后文 waiting for the train等火车可知这个事情发生在月台上,所以答案是platform
(4)句意:我明天不能拜访你了,我要参加一个重要的会议。一个重要的会议an important,因为有重要的会议所以不能拜访,所以答案是meeting
(5)句意:吉姆不想让别人玩他的电子游戏,所以他常常把它锁起来。根据前文可知因为不想让别人玩所以要锁起来,吉姆为第三人称,动词用第三人称单数,所以答案是locks
(6)句意:公交车上有很多乘客,所以很拥挤。根据后文it's very crowded可知公交车很拥挤,因此应该有很多乘客,用名词复数形式,所以答案是passengers

练习册系列答案
相关题目

【题目】 The first place I can remember well was a pleasant field with a pond of clear water in it. Trees made shadows over the pond. At the top of our field were tall trees, and at the bottom was a fast-running stream.

While I was young, I l1 on my mother’s milk, but as soon as I was old enough to eat grass, my mother went out to work d2 the day and came back in the evening.

There were six other young horses in the field. Although they were older than I was, we all galloped(驰骋) together around the f3 and had great fun. But sometimes the others would kick and bite.

“They are young farm horses and haven’t learned how to behave(举止得体).” My mother told me. “You are d4. Your father is well known, and your grandfather twice won the most important race at Newmarket. Your grandmother was quiet and g5, and you have never seen me kick or bite, h6 you? I hope you will grow up to be gentle and a willing worker, and n7 bite or kick.”

I have never forgotten my mother’s a8. She was a clever and sensible(明智的) old horse. Her name was Duchess, but our master u9 called her Pet. He was a good, kind man, and my mother loved him very much. Whenever she saw him at the gate, she trotted(小跑) across. He u10 to pat her and say, “Well, old Pet, and how is your little Darkie?” I was a dull black colour, so he called me Darkie. He sometimes brought me a piece of bread, or a carrot for my mother. And I think we were his favourites.

【题目】 Long ago in a small village, there was a place called the House of 1,000 Mirrors (镜子).

A small, happy little _______ learned about this place and decided to visit. When he arrived, he ran happily _______ the stairs (台阶) to the door of the house. He looked into the door with his ears lifted high and his tail wagging () as _______ as possible. To his great surprise, he _______ himself looking at 1,000 other happy little dogs with their tails wagging just as fast as _______. He smiled a great smile, and 1,000 great smiles answered him just as warm and friendly. As he left the house, he thought, “This is a _______ place. I will come back and visit often.”

In this same village, _______ little dog was not quite as happy as the first one. He decided to visit the house. He _______ climbed the stairs and hung his head low as he looked into the door. When he saw the 1,000 _______ looking dogs looking back at him, he barked at ________. He was afraid when he saw 1,000 little dogs barking at him back. As he left, he thought, “This is a terrible place ________ I will never go back there again.”

All the faces in the world are ________. What kind of reflections (反照) do you see on the faces of the people you meet?

1A.boyB.manC.catD.dog

2A.downB.upC.throughD.past

3A.sadlyB.slowlyC.fastD.soon

4A.feltB.heardC.foundD.looked

5A.hisB.herC.yoursD.its

6A.sadB.terribleC.wonderfulD.usual

7A.otherB.anotherC.othersD.the others

8A.quicklyB.excitedlyC.happilyD.slowly

9A.unhappyB.friendlyC.happyD.kind

10A.himB.themC.usD.you

11A.sinceB.orC.butD.and

12A.mirrorsB.dogsC.picturesD.faces

【题目】任务型阅读 The lifestyle of families has changed because of science and industry(工业).
More Americans used to live on farms, nearly each family had many children. In a farm family, parents and their children often lived with grandparents. Uncles and aunties often lived nearby, too. But when industry became more important than agriculture(农业)in American life, families became smaller, industry needs lots of workers. They must be ready and able to move off the land and move again whenever necessary. It isn't easier for large families to move from place to place as small families can. Today, more and more small families have appeared, smaller families may have no children and they may have only a man and a woman because keeping children is really hard work. It takes parents not only money and time, but also much more energy and makes young couples(夫妇)busy working, studying and enjoying their lives all day. They are probably not important in keeping children.
That's why the increasing of population in most developed countries are becoming more and more slowly, In China today, each family has only one healthy child because of one-child policy.
In this way, the country can develop farther than before and young children can have more opportunities to get education and to find suitable jobs.
(1)Did each family only have one child in the past?
(2)Why have the families become smaller and smaller?
(3)What may a smaller family have?
(4)Who did parents and their children use to live with?
(5)which countries' population increases faster, developed countries or developing countries?

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网