题目内容

【题目】阅读(A)(B)两篇短文,从所给的三个选项中选择一个最佳答案,并将其字母标号填入题前括号中。

(A)

Rosie Martin, who is in the final year at college volunteered for four weeks in the summer of 2014 at orphanages(孤儿院) in Morocco. Although she was there for a short time, she quickly made new friends and worked as a team member.

She was sad to leave the children at the orphanage as she left that she got on well with them. She really enjoyed playing games with them. She taught them English, arts, and some other subjects. In the orphanage, a volunteer could take part in a subject just for a week. So Rosie had to teach the children different subjects.

She was moved with original volunteers and she was interested in the work that they offered. Also she was moved with their coordinator(协调员) in Morocco. He gave them a lot of help, told them about good places to go to on days off, and was happy to listen to the volunteers.

Rosie got used to the weather and the culture by the time she left, and she said volunteering in morocco was wonderful and amazing. Rosie hoped to come back to volunteer with others again. We wish Rosie well with the final year of college, and look forward to making her decision to volunteer abroad again in the future.

1How long did Rosie Martin volunteer in Morocco?

A. About one month. B. About one year. C. About four months.

2What did she do in the orphanage?

A. A student. B. A cook. C. A teacher.

3Rosie might agree that .

A. the coordinator did badly in his work

B. the coordinator didwell in his work

C. it was hard to get on with the coordinator

4What did Rosie think of her volunteering work?

A. Wonderful. B. Easy. C. Difficult.

5What might happen in the future?

A. Rosie might live in Morocco.

B. Rosie might be a coordinator.

C. Rosie might volunteer in Morocco again.

【答案】

1A

2C

3B

4A

5C

【解析】这篇短文给我们介绍了RosieMorocco做志愿者的事情,她在大学的最后一年去做志愿者,在那里呆了四周,教那里的孩子们知识。她觉得这次经历非常棒,她希望有一天能再回去做志愿者。

1细节理解题。根据短文的开头Rosie Martin, who is in the final year at college volunteered for four weeks in the summer of 2014 at orphanages(孤儿院) in Morocco可知,Rosie Martin在Morocco的一个孤儿院里做了四周的志愿者,也就是大约一个月,故应选A。

2推理判断题。根据短文第二段中She taught them English, arts, and some other subjects.可知,Rosie在那里教孩子们英语、美术和一些其他的科目,由此我们可以知道,她在那里是当老师。故选C。

3推理判断题。根据短文第三段中Also she was moved with their coordinator(协调员) in Morocco. He gave them a lot of help可知,Rosie对他们的协调员很感动,因为他给了他们很多的帮助。由此可知,Rosie觉得协调员的工作做得很好。故选B。

4细节理解题。根据短文最后一段中she said volunteering in morocco was wonderful and amazing可知,Rosie觉得她在Morocco的志愿者工作是很棒的,很令人惊讶的。由此可知应选A。

5推理判断题。根据短文最后一段Rosie hoped to come back to volunteer with others again可知,Rosie希望能再回到那里做志愿者的工作。由此我们可以推测,未来可能发生的事情是,Rosie还会再回来做志愿者。故选C。

练习册系列答案
相关题目

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网