题目内容

【题目】The Myth of crop circles

Have you ever heard of the crop circles? It’s a magic event: crops in the field get curved(弯曲的)over one night and show different patterns(图案). Most times, they show simple circles or circles with rings. So they are named “crop circles”.

It’s not a m_______ event. But in ancient times, people couldn’t see these patterns, because you need to see them from some h_______ places and there were no tall buildings in the fields. With the invention of planes, a lot of aerial(航空的)p_______ let people see the crop circles with their own eyes.

Some people say they are the work of tornado(龙卷风); and some believe supernatural(超自然的)power c_______ them. But most people think it’s just a trick played by artists. According to some research, 80 percent of the crop circles may be man-made. But some facts are undeniable. At Stonehenge(英国巨石阵)in 1996, a pilot r_______ seeing nothing while flying above the place. Fifteen minutes later, a huge 900-foot pattern of 149 circles a_______. This took eleven scientists more than five hours to survey. How could human beings finish it in just 15 minutes? No one has a certain answer.

1m________

2h________

3p________

4c________

5r________

6a________

【答案】

1modern

2high

3photos

4created

5reported

6appeared

【解析】

文章大意:本文主要讲述了麦田怪圈的神话而且这是一个不解之谜。

1句意:这不是现代的事件。

根据空前不定冠词a和空后名词event可知,此空应填形容词,由下句But in ancient times, people couldn’t see these patterns,可知,此空是现代的意思,结合句意和首字母提示可知,故答案为modern

2句意:但在古代,人们看不到这些图案,因为你需要从一些高处看到它们,田野里没有高楼。

根据空前不定代词some和空后名词的复数形式places 可知,此空应填形容词,结合句意和首字母提示可知,表示高出”,故答案为high

3句意:随着飞机的发明,许多航空照片让人们亲眼看到麦田怪圈。

根据空前a lot of aerial可知,此空应填名词,结合句意和首字母提示可知,是photo”照片”,且根据a lot of可知,用复数,故答案为photos

4句意:有些人说它们是龙卷风的产物;有些人认为是超自然的力量创造了它们。

根据句子结构可知,此句缺少谓语动词,结合句意和首字母提示可知,此空是创造的意思,create创造,且用一般过去时,故答案为created

5句意:1996年,在巨石阵,一名飞行员报告说,他在巨石阵上空飞行时什么也没看到。

根据句子结构可知,此句缺少谓语动词,结合句意和首字母提示可知,此空是报告的意思,report报道,且用一般过去时,故答案为reported

6句意:15分钟后,一个由149个圆圈组成的900英尺的巨大图案出现了。

根据句子结构可知,此句缺少谓语动词,结合句意和首字母提示可知,此空是出现的意思,appear出现,且根据全文可知,用一般过去时,故答案为appeared

练习册系列答案
相关题目

【题目】根据短文内容,选择最佳答案。 ”Neville is my brother,” Sir Henry continued, ”about five years ago, my brother and I quarreled, Soon after this, our father died. I am the elder son, and I got everything. I wanted my brother to apologize to me. He didn't, and so I gave him nothing. With the little money he had, he left England for South Africa. I wrote to him several times, but I received no replies. Perhaps, he never got my letters. I don't know. But as time passed, I worried more and more about him.”
“Mr. Quatemain, will you please tell me everything you know about him?”
“Very well,” I said, “but you will be the first person to whom I have told what I know.” Your brother wanted to find King Solomon's Mine. That is why he lelt for Inyati”
“King Solomon's Mines!” Sir Henry screamed. ”I have never heard of it.where are they?”
“There is a tale about them.” I will tell you what I know if you promise to keep it secret,” I said.
“You have our promise.” Sir Henry said.
“An elephant hunter. Evans, told me the tale.” I said, “he told me there was a destroyed city northwest of the Solomon Mountain, and Solomon had his diamond mines there”
“Then one evening a Portuguese(葡萄牙人)。Jose Silvester came to my camp and asked to stay the night. The next day he said. “When we meet again. I shall be the richest man in the world.”
“A week or more passed, Jose Silvester came back but he was ill badly. I took him into my tent. The next morning when I was awoke. He was looking at the mountains. 'There it is!' he cried, 'but I shall never get there. I am dying'”.
“He took out an old map to me,' This map has been in my family for hundreds of years,' he said,' it will make you the richest in the world.' Then he died.”
I took the map out of my pocket and passed to Sir Henry. Sir Henry read the writing:”I am Silvester. I am in a cave north of the mountain. I am dying of hunger. With my own eyes I have seen the diamonds in Solomon's treasure cave behind the white Death. If you do find it, you will be a rich man!”
I took back the map and put it in my pocket.
“It is an amazing story.” Sir Henry said.
“Yes.” I said.” But I have not invented it.” I stood up and left angrily. I thought they were doubting my story.
(1)How long has Neville been away from England?
A.A few months
B.A week or more
C.About five years
D.Less than three years
(2)Neville left for Inyati because ___________.
A.he needed to search for his blind wife.
B.he wanted to find King Solomon's Mines.
C.he decided to go to Portuguese for a visit.
D.he planned to travel abroad with his friends.
(3)Who gave Mr. Quatemain the map?
A.Neville
B.Sir Henry
C.Evans
D.Jose Silvester
(4)What can we infer(推断)from the passage?
A.Quatemain left angrily because he thought his story wasn't believed.
B.Si Henry quarreled with his brothers because of their father's death.
C.Jose Silvester would like to find King Solomon's Mines with Sir Henry.
D.Solomon had his diamond mines in a beautiful city northwest of England.

【题目】B)请阅读下面短文,根据短文大意用方框中所给的词的适当形式填空。每个词限用一次。

represents; see; beginning; Canada; make; pictures; ability; combine; users; through

“Pictogram” is a compound word 1 from “picture” and “telegram”. Pictograms are usually simple 2, and they are often made with letters and words. A pictogram is a symbol which 3 an idea or an object 4 an image. Also, it is a kind of communication system which must be learned but is very useful in our lives. The user must learn to see, understand and remember the different pictogram symbols. There are about l,400 different symbols at the present time. A 5 named Subhas Maharaj came up with the idea for pictograms in the 6 of the 1980s. At first, pictograms were introduced to help people who had 7 in speaking, reading or writing. Pictograms are images of objects that are easy 8 and create. Today, pictograms are used in many different ways. For example, there are traffic, recycling and restaurant signs, even animal symbols and so on. Pictograms are usually in white against a black background. The 9 of white against a black background creates extremely contrast(对比), and this makes pictograms friendlier to 10. A good example of a pictogram is the public toilet symbols for “Men” and “Women”. Pictograms are a useful method of communication, and people can have fun as they learn each pictogram.

【题目】根据短文内容,选择最佳答案。 This year the US will honour(纪念) one of the country's most famous writers—Mark Twain (1835-1910). Most readers know that his real name was Samuel Longhome Clemens, but how many know where the pen name “Mark Twain” came from?
The answer shows Clemens' colorful early life before he became a writer. “Mark Twain” was the cry shouted on a ship when the ship entered a part of a river that was two fathoms (6 feet) deep. “Twain” is an old-fashioned way of saying “two”. Twain trained as a ship pilot on the Mississippi river for two years, a time that he wrote about in the humourousLife on the Mississippi (1883).
The famous river would become an important theme in many of his works—who could forget the journey of the Huck and Jim along it in his most famous book. The Adventures of Huckleberry Finn (1884)?
With little education, he had to teach himself how to write stories. Whenever possible, he would go to public libraries. There he spent much time reading and thinking, which greatly helped him with his writing.
On the other hand, his life experiences gave him wonderful material to write about and attract readers. Twain wrote in a style that has been called “local colour” because it shows great knowledge of local people and their customs.
This gift is very clear in the two books for which Twain is still celebrated today. The Adventures of Tom Sawyer
(1)What does the underlined word “gift” mean in the passage?
A.Twain's talent for self-teaching.
B.Twain's “local colour” writing style.
C.Twain's good sense of humour.
D.Twain's experiences as a ship pilot
(2)According to the passage, what is the best part of The Adventures of Huckleberry Finn?
A.The deep social meaning.
B.The exciting life experiences.
C.The special way that Huck talks.
D.The nice view of the Mississippi.
(3)Which is the most suitable place in the passage for the sentence. “Twain did not come from the writer's background you might expect”?
A.At the beginning of Paragraph 2.
B.At the beginning of Paragraph 3.
C.At the beginning of Paragraph 4.
D.At the beginning of Paragraph 5.
(4)What is the passage mainly about?
A.Mark Twain's career as a great writer.
B.Mark Twain's interest in describing local life.
C.Mark Twain's achievements in American literature field.
D.Mark Twain's life experiences which influenced his writing.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网