题目内容

—My grandma looking at that photo on the wall.

—I can understand. It helps her remember her childhood.

A. enjoys B. enjoyed C. was enjoying D. will enjoy

A 【解析】句意:——我奶奶喜欢看墙上的那个照片。——我能理解,它能帮她想起她的童年。A. enjoys喜欢, 用于一般现在时态 ,主语单三时; B. enjoyed 喜欢, 用于一般过去时态 ; C. was enjoying 喜欢, 用于过去进行时态 ,主语单三时 ; D. will enjoy喜欢, 用于一般将来时态 ; 根据It helps her remember her chil...
练习册系列答案
相关题目

I’m crazy about chocolate, so it’s no surprise that my favorite book is Charlie

and the Chocolate Factory by the wonderful Roald Dahl. Forget Charlie Bucket,

the real hero is Willy Wonka, inventor of the most amazing sweets in the world.

Here are just afew of his delicious creations :

•Hot ice cream for a cold day! What a great idea. Now I can eat ice cream

every day! He also invented an ice cream that never melts (融化)—very useful.

•Wallpaper that you can lick. This wallpaper comes in orange, grape, apple

and banana flavours. When you lick the pictures, you taste the fruit. Brilliant!

•Grass made of sugar called Swudge. It grows by the chocolate river and the

chocolate waterfall in Willy Wonka’s factory.

•Mr. Wonka also invented some special sweets for schoolchildren, such as a

kind of chocolate others cannot see when you are eating it. There are also sugar-

coated pencils and magic hand-fudge (软糖)—you hold the fudge in your hand

and you taste it in your mouth. Finally, there are Wonka’s exploding

weets — a great way of scaring (恐吓)the school bully!

Anyway, these are just a few of his inventions. Read the book

if you want to know more.

1.Who invented the most amazing sweets in the world?

A. Willy Wonka. B. Roald Dahl.

C. Charlie Bucket. D. The writer.

2.Wallpaper is a kind of sweet that .

A. never melts B. has tastes of different fruits

C. smells like chocolate D. can not be seen by others

3.Which invention is designed especially for schoolchildren?

A. Hot ice cream. B. Wallpaper.

C. Swudge. D. Sugar-coated pencils.

1.A 2.B 3.D 【解析】文章介绍了各种各样的糖。 1.根据the real hero is Willy Wonka, inventor of the most amazing sweets in the world. 可知是Willy Wonka发明了最让人惊讶的糖;故选A 2.根据 This wallpaper comes in orange, grape,...

A lift is very useful. It looks like a small room. It goes up and down all day. Sometimes a worker stands in the lift. He or she operates(操作) it up and down. In modern lifts there's no worker. People walk in. They know what floor they want to go. They push a button(按钮)and the lift goes to that floor. It's very fast and easy.

Lifts are very important to us. Why? Think about a tall building. Maybe it has twenty floors. Maybe it has fifty or more. Who can walk up all the stairs(楼梯)?Maybe people can climb them once. Can someone climb thirty floors to an office every day? Can small children walk up to their rooms on the twenty-four floor? Can their mothers or fathers carry food up to all those stairs? Of course not. We can have very high buildings because we have lifts. We could not have all the beautiful tall buildings without lifts. Because it is too tired for people to climb the stairs every day.

根据短文的意思回答问题或完成句子。

1.What is a lift like? ____________________________

2.What does a worker do when he or she stand in the lift? _____________

3.Can small children walk up to their room on the twenty-four floor? __________

4.Why do we have many high buildings? ____________________________________

5.Can you give a title for the passage? ______________

1.It looks like a small room . 2.He or she operates it up and down. 3.No, they can’t. 4.We can have very high buildings because we have lifts. 5.lift. 【解析】试题分析:这篇短文主要讲述了什么是电梯,电梯对我们的重要性以...

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网