题目内容

【题目】根据短文内容及首字母提示,填写所缺单词,使短文意思完整。每空限填一词。

Do you like playing video games? Maybe you’d like to be a game tester. When video game companies make new games, they p1game testers to play the games and make sure they work. Do you think it is r2 fun? Well. Steven is a game tester. Let’s hear what he says.

“We sit in front of the computer and look at the s3 all day,” says Steven. “But it’s not l4 playing a game at home. We don’t play a game from b5to end. Our job is to find problems with the game. We call them bugs. We usually test one small part of a game again and again. That can be boring!”

Game testers can’t choose their games. “Sometimes I have to test a game that is for young children,” says Steve. “Playing a c6 game all week isn’t fun. And sometimes we just test the controller---we have to c7that the buttons all work. That’s the most boring p8 of the job.”

Steve says game testers don’t get a lot of money, and they work for l9 hours. “Sometimes we work late into the night. I drink a lot of coffee to stay awake.”

So, the job can be boring. The hours are long and the pay is l10. Many people only stay in the job for a few months. But for the game companies, that’s not problem. There are always lots of young people who want to be games testers. They think it will be all fun.

【答案】

1pay

2really

3screen

4like

5beginning

6children’s

7check

8part

9long

10low

【解析】

文章大意:根据文章内容可知,本文主要讲述了游戏测试员的工作。

1

句意:当电子游戏公司开发新游戏时,他们会付钱给游戏测试人员,让他们玩游戏,并确保他们能正常工作。

根据句子结构可知,此句缺少谓语动词,结合句意和首字母提示可知,此空是付钱的意思,故答案为pay

2

句意:你觉得这真的很有趣吗?

根据空后形容词fun可知,此空应填副词修饰形容词,结合句意和首字母提示可知,此空是真地意思,故答案为really

3

句意:“我们坐在电脑前,整天盯着屏幕看,”史提芬说。

根据空前定冠词the可知,此空应填名词,根据前面“We sit in front of the computer”结合句意和首字母提示可知,此空是屏幕的意思,故答案为screen

4

句意:但这不像在家里玩游戏。

根据空后动名词playing 和空前it’s not 可知,此空应填介词,结合句意和首字母提示可知,此空是“像”意思,故答案为like

5

句意:我们不会从头到尾玩游戏。

根据空前介词from 可知,此空应填名词、代词、动名词,结合句意和首字母提示可知,此空是“开始”意思,故答案为beginning

6

句意:整周玩儿童的游戏没有兴趣。

根据空前不定冠词a和空后名词game 可知,此空应填名词的所有格作定语,结合句意和首字母提示可知,此空是“儿童的”意思,故答案为children’s

7

句意:有时我们只是测试控制器——我们得检查一下按钮是否正常。

根据空前have to 可知,此空应填动词原形,结合句意和首字母提示可知,此空是“检查”意思,故答案为check

8

句意:这是工作中最无聊的部分。

根据空前形容词boring 可知,此空应填名词,结合句意和首字母提示可知,此空是“部分”意思,故答案为part

9

句意:史蒂夫说,游戏测试人员没有很多钱,而且他们工作时间很长。

根据空后名词hours可知,此空应填形容词修饰名词,结合句意和首字母提示可知,此空是长的意思,故答案为long

10

句意:工作时间长,工资低。

根据空前系动词is可知,此空应填形容词作表语,结合句意和首字母提示可知,此空是“低的”意思,故答案为low

练习册系列答案
相关题目

【题目】 Duncan Smith and Katie Schmidt both always wanted to be firefighters. Now, the two 16-year-olds have started their training at Wellington High School Fire Science Academy in the US.

At the Fire Science Academy, students learn how fire behaves, how to use firefighting tools, how to save people, and of course, how to put out a fire.

The academy recently received a fire truck that will help students become familiar with the trucks used by real firefighters, according to Mark Davis, a teacher at the academy.

“It’s an important part of the program,” Davis said. “It allows our students to understand the everyday tools used in the fire service. It also gives them a sense of pride to enter into public service.” The fire truck will also help students practice before taking the state firefighter test, Davis said.

Schmidt said she was interested in the opportunities the academy presented.“It was my decision to go into this program,” she said. “My dad has been in this service for almost 25 years and I wanted to follow in his footsteps and learn and understand what he goes through in his day-to-day life.”

“The academy is strict and students have to be comfortable with standing to attention for most of the day,” Davis said. “I like the discipline(纪律) aspect because I feel like a lot of high school students sometimes go the wrong way, and with this, it’s not possible,” Schmidt said.

1How old are Duncan Smith and Katie Schmidt?

A.14.B.15.C.16.D.17.

2What will Smith and Schmidt do at the Fire Science Academy?

a. They will learn how fire behaves.

b. They will learn how to use firefighting tools.

c. They will learn how to save people.

d. They will learn how to put out a fire.

A.abcB.abdC.bcdD.abcd

3According to Davis, having the fire truck can make students .

a. feel a sense of pride

b. reduce their fear of fires

c. practice before taking the firefighter test

d. understand the everyday tools used in the fire service

A.abcB.acdC.bcdD.abd

4Why did Schmidt want to become a firefighter?

A.She wanted to understand what her father goes through as a firefighter.

B.She was inspired by her favorite movie.

C.She was encouraged by her teacher.

D.She wanted to help those in need.

5What can we infer about the Fire Science Academy?

A.It takes one year for students to finish.

B.It’s specially designed for senior students.

C.It trains students to be disciplined.

D.It offers a comfortable learning environment.

【题目】 自律, 即自我约束, 是自我提升的一种途径, 有助于我们成长, 促使我们不断前行。某英文网站正在开展以"自律"为主题的征文活动。今年因为疫情, 我们过了一个超长寒假, 在寒假里我们停课不停学, 谈谈假期里你是如何自律的。你做过什么, 以及这样做给你带来的好处。

学习方面

1. 制定学习计划, 养成早读语文和英语的习惯

2. 按时上网课, 复习所学内容, 及时上交作业

身体方面

1. 每天锻炼……

2. 保持健康的饮食结构…….

带来的好处

1. 现在各门学科都进展顺利

2. …

要求:必须包括所有要点并适当补充, 语句通顺, 意思连贯:字数:100词左右

When the winter holiday came to an end, we didn't go back to school. We had o take online courses at home because of the novel coronavius outbreak. So self-discipline (自律) plays an important role in our life.

_______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

【题目】 Though times have changed, falling asleep in class is still quite common among teenagers.

Why do students sometimes fall asleep in class? An obvious(显而易见的) reason is lack(缺少) of sleep. However, there are also causes for getting too little sleep.

Homework is a daily meal for most students, one that can take three to four hours per night. A teenager who wants to be able to take part in any activity besides homework must stay up late to fit everything in. Club activities, sports, computer-game playing, and TV viewing, for example, all lead to teens having less time for both homework and sleep. Sometimes teens lack sleep because of after-school jobs that are taken on to earn extra money for college, family cost, or simply for clothes.

Physical problems are another reason that can cause students to fall asleep in class. For example, insomnia(失眠), which may keep a student up at night, causing exhaustion(疲惫不堪) during class hours, is a serious problem that may require medical attention. Medical research also supports the idea that each person has a body clock that helps to decide his or her sleep pattern. Unluckily, these body clocks do not always work according to school timetables.

The effects of falling asleep in class can be quite serious. First of all, sleeping in class is not a good way to show your respect to teachers. In addition, it is highly possible that other students may make jokes about those who sleep in class. However, the most harmful effect of sleeping in class is missing important points. In the long run, sleepers may end up with failing classes.

Since teens are probably not going to deal with the problem, falling asleep in class will probably remain an all-too-common situation. It will continue until more teens find a way to balance their personal and social lives with school and work, while still finding enough time to sleep.

1According to the 1st paragraph, what is the common situation among teenagers?

_________________________________________________________________________

2What are the main reasons for this common situation?

_________________________________________________________________________

3Please show us the reasons for teenagers staying up late in Paragraph 3.

_________________________________________________________________________

4Why does the writer talk about “the body clock” in paragraph 4?

_________________________________________________________________________

5According to the 5th paragraph, why shall we avoid the problem?

_________________________________________________________________________

6What can you learn from this passage?

_________________________________________________________________________

【题目】阅读下面短文,根据短文内容完成句子。

Typhoons in the northern part of the world have girls’ names. Sometimes they have very beautiful names. Rose is a pretty name but there was nothing pretty about Typhoon Rose. It was the worst typhoon to hit Hong Kong in fifty years.

It began to rain on the morning of Monday, August 16th, 1971. At ten o’clock in the morning, Typhoon Rose was still 130 miles away but the wind was already blowing people’s umbrella away. The wind became stronger and stronger. The typhoon shelters(避难所) were soon full of boats. Ships that were too big to go inside the shelters put down more anchors(锚). Some very big ships went out to sea. It is safer for a big ship to be at sea in a typhoon because it cannot be blown onto rocks. Kai Tak Airport closed. No planes were able to take off or land. At 9:00 in the evening, all the lights went out. No one slept well that night. It was difficult to sleep in such bad weather.

In Typhoon Rose, more than one hundred people died. 229 people were hurt and 66 of these had to go to hospital. 1,500 lost their homes. The people of Hong Kong will remember Typhoon Rose forever.

1Typhoon Rose was the worst typhoon to hit _________ in 50 years.

2When the wind became stronger and stronger, the typhoon shelters were_________with boats.

3It was not easy for people _________ in such bad weather when Typhoon Rose came.

4In Typhoon Rose, more than 100 people died and 1,500_________.

5The people of Hong Kong will never_________Typhoon Rose.

【题目】 A man goes to apply for a job with Microsoft as a cleaner.

He was tested by the manager there on sweeping and cleaning. After the ______ , the manager says, "You will get the job, $5.5 an hour. Let me have your ______ address, so that I can send you a form to complete and tell you where to report for work on your first day." However, the man says he has neither a computer nor an e-mail address. To this the MS manager replies, "Well, then, that means you can ______ expect to get the job."

Not knowing where to turn and having only $10 in his ______ , he decides to buy 8.5 kilos of tomatoes at the supermarket. Within less than2 hours, he sells all the tomatoes at 100% profit (利润). ______ the process several times more that day, he ends up with almost $100 before going to sleep that night. And he realized that he could quite easily make a living ______ selling tomatoes.

Getting up early every day and going to bed ______ , his profits increases quickly. By the end of the second year, he is the ______ of a group of pick-up trucks and manages a staff of a hundred people, all selling tomatoes.

Planning for the ______ of his wife and children, he decides to buy some life insurance (保险). Talking with an insurance adviser, he picks an insurance plan to ______ his new conditions. At the end of the telephone conversation, the adviser asks him for his e-mail address in order to send the ______ documents electronically.

When the man replies that he has no e-mail, the adviser ______ loudly, "What? You don't have an e-mail? How have you had such wealth ______ the Internet, e-mail and e-commerce (电子商务)? Just imagine where you would be now, ______ you had been connected to the internet from the very start!"

After a moment of thought, the tomato millionaire replied, "Why, of course! I would be a floor ______ at Microsoft."

1A.testB.partyC.reportD.Rest

2A.homeB.schoolC.e-mailD.Internet

3A.clearlyB.quicklyC.easilyD.hardly

4A.studyB.walletC.mindD.office

5A.RepeatingB.StartingC.GuidingD.Controlling

6A.forB.byC.atD.in

7A.earlyB.lateC.fastD.slowly

8A.driverB.inventorC.makerD.owner

9A.travelB.healthC.futureD.past

10A.changeB.improveC.fitD.create

11A.finalB.firstC.publicD.private

12A.laughsB.singsC.talksD.shouts

13A.amongB.throughC.withoutD.with

14A.soB.ifC.unlessD.But

15A.sellerB.managerC.designerD.cleaner

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网