题目内容

根据短文内容,完成下面的句子(每空一词)。

Our school is on Guangming Street. It's next to the People's Library. There is a park behind our school. The pay phone is between our school and a post office. Our school is very beautiful. There are many trees and flowers in it. If you want to come to our school from the airport, take a taxi and go down Center Street. You can see a big restaurant on your right. There is a bridge near the restaurant. Go across it and turn left. Then go down Bridge Street. Turn left at New Park and go down Guangming Street. Our school is across from a bank.

1.Our school is ________ ________ the People's Library.

2.The pay phone is between ________ ________ and a ________ ________.

3.Our school is very ________ and has many ________ and flowers.

4.A ________ is near a big ________ on Center Street.

5.Our school is ________ ________ a bank.

1.next to 2.our school post office 3.beautifultrees 4.bridgerestaurant 5.acrossfrom 【解析】本文作者介绍他的学校,以及来他的学校的路线。我们学校在光明大街。它在人民图书馆的旁边。我们学校后面有一个公园。公用电话在我们学校和邮局之间。我们的学校很漂亮。里面有许多树和花。如果你想从机场到我...
练习册系列答案
相关题目

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网