题目内容

【题目】单词拼写

1LookThe students are carrying out an ______(实验)in chemistry now

2—What subjects do you like?

—I like both ______(物理)and math

3The car runs at a ______ (速度)of 100 kilometers an hour

4The boy ran u______ and called his father

5You must pay a______ to your spelling and handwriting

6Inside the Louvre Museum you can see objects and paintings from different c______

7We all look f______ to visiting the Palace Museum one day

8We must p______ him for his bad behavior

【答案】

1experiment

2physics

3speed

4upstairs

5attention

6centuries/countries

7forward

8punish

【解析】

1句意:看,现在学生们正在化学课上做实验。

根据:experiment 实验,可数名词,an可知用单数;故填experiment

2句意:——你喜欢什么科目?——我喜欢物理和数学。

根据 physics 物理;故填physics

3句意:那个车在以每小时100公里的速度跑。

根据speed 速度,at a speed of……的速度;故填speed

4句意:那个男孩跑上楼给他爸爸打电话。

根据句意和首字母可知是upstairs楼上;故填upstairs

5句意:你必须注意你的拼写和书写。

根据your spelling and handwriting和首字母,可知是pay attention to注意……;故填attention

6句意:在卢浮宫博物馆里你能看到不同世纪/国家的物品和油画。

根据句意和首字母,可知是century世纪/country国家;根据different可知是复数;故填centuries/countries

7句意:我们都盼望着有一天参观故宫博物馆。

根据句意和首字母,可知是look forward to doing sth盼望做某事;故填forward

8句意:因为他的坏行为我们必须惩罚他。

根据for his bad behavior和首字母,可知是punish 惩罚,must情态动词,后用动词原形;故填punish

练习册系列答案
相关题目

【题目】 My father was a cemetery(公墓)keeper. When I was a child, he often took me there. Before we left each time, he would lay some stones on some graves(坟墓).I never asked why. I just thought that was his work.

Yesterday, I visited my sick father. He asked me to go to the cemetery and lay some stones. For some reason, it had to be done that day. I agreed. I hadn't been there for a long time.

When I got there, I found a woman in front of one of the graves I would lay a stone on.As I bent to lay it, I heard her whisper“ Thank you”. It was then that I noticed the date of death on the grave was that same day. The grave was that of a child, only five when he died fifteen years ago.

“ He's my son,” she said. “But, where’s your father? He was always the one to leave the stone.”

I told her that my father was ill but he asked me to do this. It seemed important to him. “Your father’s kindness means more to me than anything else. When my child died, I came often to see him. It is our custom to leave a stone. It tells the one who is here that he is thought of. But, then we moved away from here. so many painful memories…. I was so afraid that he would be alone. But your father marked the grave every time he came. Each time I returned here, I saw that stone and it always comforted me. Your father is the kind of man who would ease the pain of a mother’s heart though we are strangers. Just tell him you saw me today, won’t you?” She said.

It took me a minute to find my voice. That small stone marked the grave of a child and the heart of his mother.

1The underlined phrase“ some reason in Paragraph2 refers to(指代)_______.

A. the writer had been away from the cemetery for a long time

B. the woman’s child died on that day fifteen years ago

C. the writer's father was always the one to leave the stone

D. the writer’s father would meet the woman that day

2What does the underlined word "ease"in Paragraph 5 mean?

A. IncreaseB. CauseC. ReduceD. Express.

3According to the passage we can infer(推断)___________.

A. the writer understood his father in the end

B. laying stones was part of a cemetery keepers work

C. the woman knew the writers father well fifteen years ago

D. the stone marked the grave of a child and the heart of his mother

4What's the best title of the passage?

A. A Strange CustomB. One Small Stone, Unforgotten

C. A Cemetery KeeperD. Painful Memories, Unforgotten

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网