题目内容
【题目】
|
Age(年龄):12 |
Class:6 |
What he has:Two baseballs and two baseball bats |
|
Age:13 |
Class:2 |
What she has:Four tennis balls and two tennis bats |
|
Age:13 |
Class:4 |
What she has:Five basketballs |
|
Age:12 |
Class:2 |
What he has:Three soccer balls |
【1】What does Jimmy have?
①baseballs ②soccer balls ③tennis bats ④baseball bats
A.①④B.②④C.②③D.③④
【2】What class is Amy in?
A.Class Two.B.Class Four.
C.Class Six.D.Class Eight.
【3】Tony's last name is ________.
A.GreenB.KingC.SmithD.Brown
【4】Who are in the same class?
A.Jimmy and Sammy.B.Amy and Tony.
C.Sammy and Amy.D.Tony and Sammy.
【5】We can know that ________.
A.Amy likes baseball and tennis
B.Tony has five soccer balls
C.Jimmy and Tony are of the same age
D.Amy and Jimmy are good friends
【答案】
【1】A
【2】B
【3】D
【4】D
【5】C
【解析】
这篇短文介绍了Jimmy Green;Sammy King;Amy Smith;Tony Brown四个孩子的年龄,班级和 体育器材。
【1】细节理解。根据Name:Jimmy Green What he has:Two baseballs and two baseball bats可知,Jimmy有两个棒球和两个棒球拍。故选A。
【2】细节理解。根据文中Name:Amy Smith Class:4可知,Amy Smith在4班。故选B。
【3】细节理解。根据文中Name:Tony Brown可知,Tony是first name名字;;Brown是last name姓。Brown是姓;故选D。
【4】细节理解。根据文中Name:Sammy King Class:2 Name:Tony Brown Class:2可知,Sammy King和Tony Brown可知他们在同一个班。故选D。
【5】细节理解。根据文中Name:Tony Brown Age:12 ;Name:Jimmy Green Age(年龄):12可知,Tony Brown和Jimmy Green年龄相同,都是12岁。故选C。
【题目】根据短文内容,完成表格。
There're many kinds of animals in the world. Let's know about some animal families. It's interesting!
| ||||
| ||||
| ||||
| ||||
Lion | Zebra | Panda | Penguin | |
Family | Mother and 【1】 kids | Father, mother and son | Mother and 【2】 | Mother, father and a kid |
From | Africa | 【3】 | China | Antarctica |
Food | Meat | Grass | Bamboo | Fish |
Looks | Scary | Beautiful | p>【4】 | 【5】 |