题目内容

【题目】

Just as the famous US boxer Gene Tunney said, '*Exercise should be 1 as a gift to the heart." It is important to exercise.

Sports month is a2activity in our school. But students in my class are not very good at sports. So in the basketball game, we lost 32 - O. The defeat shocked us like lightning. Our opponents (对手) 3 us easily, and we seemed '1ike some weak and tiny ants in front of a lion. But we 4each other up and were excited that we still had the volleyball game ahead of us.

5 we lost the basketball game, our volleyball competitors thought they would win

6.But we beat them! A1l of us were confident again.

Then, we won the game in the7 round, too. It was amazing! We proved that even a class of non-athletes could keep fighting. I thought that sportsmanship was the key to 8success. I truly believe that sportsmanship comes first and the result of the game comes next.

Although we lost the game in the third round, we still had a chance to win third place. Just

like 9 the US Congressman John Bingham said, "The miracle (奇迹 ) isn't that I finished.The miracle is that I had the10to start." I want to thank all the people who cheered for us. And I believe that my class will get what we want at the end of this competition.

【答案】

1regarded

2traditional

3beat

4cheered

5Since

6easily

7second

8our

9what

10courage

【解析】短文以美国著名拳击手吉内·滕尼的话“运动应被视为一种心灵的礼物”开篇,介绍了作者所在的学校举办体育运动活动月的情况。作者的班级虽然经历了第一场篮球比赛的失利,但并不气馁,勇敢地去面对下面的比赛,并获取了接下来排球比赛的胜利,也提高了自信心。

1句意:运动应被视为心灵的礼物。be regarded as“被视作,被看作”的意思。结合句意可知,答案为regarded。

2句意:在我们学校运动活动月是一个传统的体育活动。形容词修饰名词,结合句意可知,答案为traditional 。

3句意:我们的对手轻而易举地击败了我们。此句缺少谓语动词,结合上下句可知,时态为一般过去时态,根据前面的句子“So in the basketball game, we lost 32 – 0”可知,答案为beat。

4句意:但是我们彼此欢呼加油,因为我们还在进行排球比赛。cheer up (使)振作起来,结合上下语境可知,虽然经历了第一场篮球比赛的失利,但是我们在接下来其它项目的比赛中并不灰心,故答案为cheered。

5句意:自从我们输掉篮球比赛后,我们的排球选手们原认为他们会很容易取胜。此句缺少连词,故答案为Since。

6句意:我们的排球选手们原认为他们会很容易取胜,但是我们打败了他们。副词修饰动词,结合句意,答案为easily。

7句意:我们在第二轮比赛中也赢了。round为名词单数形式,且前面有定冠词the,故答案填序数词second。

8句意:我认为体育精神是我们成功的关键。形容词性物主代词后跟名词,结合句意可知,答案为our。

9句意:就像美国国会议员John Bingham所说的。此句中said缺少宾语,疑问代词what可以充当said的宾语,表示某人所说的话,故答案为what。

10句意:奇迹是我有勇气开始。此句缺少名词。上文中曾提到作者的班级虽然经历了第一场篮球比赛的失利,但并不气馁,勇敢地去面对下面的比赛,故答案为courage。

练习册系列答案
相关题目

【题目】阅读短文,根据短文内容回答问题。

Think about the distance(距离)you traveled in the last six months of your life. About how many miles(kilometers)did you go?Lucid went quite a distance. On March 22, 1996,she started a journey. She traveled 188 days, 4 hours,and 14 seconds in total. This is a little over six months. So what distance did Lucid travel? She went 75.2 million miles(1,203,200,000 kilometers)!

How could Lucid go so far? How could she journey so fast? Lucid was an American astronaut and she was in space. She lived on a space station. The space station was the Russian space station Mir. She lived and worked with two Russian astronauts.

On Mir,it was hard for Lucid to know what day it was.Why?Mir did not stay in one place.It orbited the Earth.It went around the Earth.Mir’s orbit meant that darkness did not mean the day was over. Darkness fell many times during a 24-hour period.Darkness fell about every 45 minutes. Lucid did something to help her remember what day it was. She wore pink socks on every seventh day. The pink socks reminded Lucid about something else,too. The pink socks helped Lucid remember that Jell-O would be served for dinner. On Mir,Jell-O was a special treat. It was only served on Sunday.

Lucid worked hard to deserve the honor of working on Mir. She went to school for a long time.She was one of the first six women to be accepted into the astronaut-training program. She flew on several American missions. When accepted for Mir, she had to learn Russian in less 18 months. On Mir, Lucid conducted many experiments. One experiment she conducted was with wheat. Lucid grew wheat. Growing plants in space was important, because green plants could provide oxygen and food for space travelers.

【1】When did Lucid start the journey?

【2】Did Lucid live on a space station?

【3】How did Lucid remember what day it was?

【4】Why was growing plants in space important?

【5】What is the story mainly about?

【题目】

Do you like the lovely monkeys in the stamps? They are the stamps for the Chinese year of monkey. China Post first___the monkey stamp in 1980 and now it is already_____set of monkey stamps. The 1980 monkey stamp ___by Huang Yongyu. He is a famous artist___used to be a great professor in Central Academy of Fine Arts. Although the 1980 monkey stamp cost only 8 cents when it was first sold, the price soon got much _____and you won’t get one until you pay about 12,000 yuan ____it in the post market now. ___amazing! The 2016 monkey stamp will become___valuable stamp because Master Huang Yongyu is already in ____90s. This time, he designed two pieces of stamps. In one piece, we can see a male monkey ____a peach, which represents long life in Chinese culture. In the other piece, a female monkey is____her two baby monkeys. The four monkeys stand for a happy family_____Chinese government has opened up the two children policy this year. With the ____of the Internet, few people will write letters and stamps have become less useful. However, quite a number of people would still like ___ stamps because they_____tell us quite a lot

about traditional Chinese culture.

1A. sells B. has sold C. sold D. was selling

2A. four B. the four C. fourth D. the fourth

3A. designed B. had designed C. is designed D. was designed

4A. who B. which C. why D. what

5A. high B. higher C. more high D. highest

6A. at B. on C. in D. for

7A. How B. How an C. What D. What an

8A. another B. other C. others D. the others

9A. he B. him C. his D. himself

10A. picked B. to pick C. picking D. to picking

11A. looking into B. looking for C. looking after D. looking over

12A. since B. when C. though D. unless

13A. develop B. developed C. developing D. development

14A. collect B. to collect C. collecting D. to collecting

15A. can B. should C. must D. need

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网