题目内容

【题目】—What do you think of the film Avengers: Endgame(复联4)?

—Can you see the man _________ is in blue? He knows much about films and he will tell you whether it is worth _________ a second time.

A.that; looking atB.whom; enjoying

C.who; seeingD.which; listening

【答案】C

【解析】

句意:你认为电影《复联4》怎么样? 你看见那个穿蓝色衣服的人吗?他对电影了解很多,他会告诉你它是否值得再看一次。Can you see the man who is in blue? 你看见那个穿蓝色衣服的人吗?是 who引导的定语从句,who在从句中作主语,the man为先行词。be worth+ doing 值得做某事,看电影用see a film.故选C

练习册系列答案
相关题目

【题目】阅读短文,并按要求完成文后小题。

Technology is everywhere. Computers and smart phones are at the center of almost everything we do. We text our friends during the day, sleep with our devices by our beds and check our messages as soon as we wake up.

In the future, technology will no longer interrupt(打断) us all the time. Instead, we will use calm technology—it was first developed by scientist Mark Weiser in the 1970s.

Calm technology works quietly without stopping, at the edge of our attention. We know it is there, but we don't focus on it. According to Mark, the best technology should be invisible(无形的) and let you live your life.

We already use many different types of calm technology in our everyday lives. A smoke alarm checks the air for smoke and quietly keeps you safe. It only reminds you it's there when you've burned your toast! There may be lights at home or school that are sensitive to movement. When somebody passes by their sensor(传感器), the lights turn on. Even a microwave oven is an example of calm technology. You're not standing at the stovetop heating your food: the microwave is doing it for you.

In the future, our houses will use calm technology to do a lot of things. For example, open the windows for us in the morning, turn down the heat when we leave, or even choose the best music for us. When we walk into the door, our house will turn on the lights, set the heater, and prepare for our dinner!

1完成句子We often sleep with our devices by our beds and ________________________________ when we wake up.

2完成句子In the future, technology will no longer_________________________ all the time and we will use calm technology, instead.

3回答问题What should the best technology be according to Mark?

____________________________________________________________________________

4找出并写下第四段的主题句 ________________________________________________________________________

5将文中画线句子译成汉语。 ________________________________________________________________________

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网