题目内容

【题目】根据对话内容,从方框内的选项中选出能填入空白处的最佳选项,其中有两个选项为多余选项。

A: Good morning! Can I help you?

B: Yes, please.1

A: What color do you like?

B: I like blue. But I want to buy shoes for my friend. 2

A: I see. Look at this pair . They’re red.

B: The shoes are nice. 3

A: 225 yuan.

B: Oh, they are so expensive(昂贵的)!

A: 4 They’re also red, and they’re only 99 yuan.

B: Good. I’ll take them.

A: 5

B: Thanks.

A. What about that pair?

B. Here you are.

C. Her birthday is on Thursday(星期二)?

D. She likes red.

E. How much are they?

F. How about this pair of blue shoes?

G. I need a pair of shoes.

【答案】

1 G

2 D

3 E

4 A

5 B

【解析】

这是一篇有关购物话题的对话,对话在顾客与售货员之间展开,介绍了一位顾客为朋友购买一双鞋子的经过。

1句意:我需要一双鞋。根据对话内容可知,这是有关购物的话题。售货员询问顾客需要帮忙吗,也就是询问顾客要买点什么,故答案选G。

2句意:她喜欢红色。根据前面的句子I like blue. But I want to buy shoes for my friend.我喜欢蓝色。但我想给我朋友买鞋。下一句要介绍朋友喜欢的鞋子颜色,故答案为D。

3句意:它们多少钱?根据答语225 yuan.可知,问句是询问鞋子的颜色,故答案为E。

4句意:那一双怎么样?上一句是说鞋子的价格太贵了,因此售货员会介绍便宜一点的鞋子,答案为A。

5句意:给你。根据“Good. I’ll take them.”可知,顾客会买下这双鞋子,因此说“给你鞋子”,答案为B。

练习册系列答案
相关题目

【题目】 Walt Disney was born in America. When he was very young, his family moved from the city to a farm.

When Disney was in high school, although he was busy most of the time, he could still find time to do things he liked. He spent much of his free time drawing pictures of the animals on the farm. He then began to make up stories about them. Later, he even began taking art classes on Saturdays.

After he finished college, he became a newspaper artist. As he grew older, Disney’s art talent also grew. He began using a new way to tell his stories. To do this, he drew the same picture over and over again, changing each one a little every time. Using his camera, he took a photo of each drawing. Next, he put the film (胶卷) through a movie projector (放映机). As the pictures ran quickly through the projector, the characters looked real and moving. Disney soon began to use this way very often. He made his drawings into cartoons. And the cartoons were just like movies. In 1920, his first cartoon Laugh-O-Grams came out and became quite popular.

Walt Disney was successful after many years of hard work. He became one of the world’s greatest entertainers (演艺人士). His cartoons still make lots of people happy every day.

1Where did Disney’s family move when Disney was young?

They moved to____________________.

2What did Disney become after he graduated from college?

He became____________________.

3What happened when Disney put the film through a movie projector?

The characters became____________________.

4When did Disney’s first cartoon come out?

It came out____________________.

5What do you think of Disney according the article?

He is_______________ and_______________.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网