题目内容
【题目】
| Sydney Tower Address: 100 Market St., Sydney Phone: 02 9333 9222 Fax: 02 9333 9203 Open time: 9:00 a.m. to 10:30 p.m.( Saturdays to 11:30 p.m.) Ticket: $60 (for an adult) $30 (for a child) Website: www. sydneytower.com. au How to get there: train to Town Hall Station and a short walk along Market Street How to book tickets: by phone/fax or through the web Attraction: Sydney’s best views are just the beginning! Sydney Tower takes you to the highest point above Sydney for exciting 360° views of our beautiful city. |
【1】If you want to book a ticket to Sydney Tower, you can’t ________.
A.fax 02 9333 9203B.search www.sydneytower.com.auC.email sydneytower@hotmail.com
【2】Frank wants to go to Sydney Tower with his two children, he will pay ________.
A.$150B.$120C.$90
【3】Last Saturday, Johnson went to visit Sydney Tower. He had to get down the tower ________.
A.before 11:30 p.m.B.after 11:30 p.m.C.at 10:30 p.m.
【答案】
【1】C
【2】B
【3】A
【解析】
本文是一篇广告,主要介绍了去悉尼塔参观的地址、联系方式、开放时间、票价、网址等信息。
【1】细节理解题。根据表中“How to book tickets: by phone/fax or through the web ”如何订票:电话/传真或网上订票。A项表示可以通过传真订票,B项表示可以通过网站订票。C项为邮箱,文中没有提及。故C项不可以订票。故选C。
【2】细节理解题。根据表中“Ticket: $60 (for an adult) $30 (for a child) ”可知一个成人和两个孩子一共是60+30×2=120。故选B。
【3】细节理解题。根据“Open time: 9:00 a.m. to 10:30 p.m. ( Saturdays to 11:30 p.m.) ”可知周六的时候会在晚上11:30关闭,故需要在晚上11:30前从塔上下来。故选A。
【题目】
BEST SUSHI(寿司)& GRILL RESTAURANT IN HOUST ON! | |
GRAND OPENING!
www.tokyo-one.com 7465.W.Green Road.77064.281-955-888 | Lunch Hours: Mon-Fri 11:00am-2:30pm Sat & Sun 11:30am-3:00pm Dinner Hours: Sun-Thurs 5:30pm-9:30pm Fri & Sat 5:00pm-10:00pm Additional location(方位): 2938W. Sam Houston Pkwy. 713-765-8899 |
【1】Tokyo One is the name of a _________.
A.hotelB.restaurantC.food supermarketD.museum
【2】Tokyo One is in ________.
A.Tokyo.B.SydneyC.HoustonD.London
【3】We can go to Tokyo One for lunch at ________.
A.10:30am on MondayB.3:00pm on Friday
C.11:00am on SaturdayD.2:30pm on Sunday
【4】We can have dinner in Tokyo One at 9:40pm ________.
A.on SaturdayB.on TuesdayC.on WednesdayD.on Thursday
【5】Tokyo One offers us the following information except(除了) _______.
A.locationB.telephone numberC.websiteD.food price
【题目】
Lost and Found | |||
|
|
|
|
Found Is this your watch ? Please call Sayy at 4969595 | Found Are these your keys? Please call Kate. Her phone number is 5947652 | Lost I lost my dictionary in the classroom. It’s red. Call Alan at 48235874 | Lost My cat is black and white. Please call Annie at 85741686 |
【1】Here are ______ notices(启示)in the Lost &Found box.
A. two B. three C. four D. five
【2】You lost your keys. You may call ________.
A. 5947652 B. 4969595 C. 48235874 D. 85741686
【3】Alan lost his _______.
A. watch B. dictionary C. keys D. cat
【4】_______ lost a cat.
A. Sally B. Annie C. Kate D. Alan