题目内容

【题目】

BEST SUSHI(寿司)& GRILL RESTAURANT IN HOUST ON!

GRAND OPENING!

www.tokyo-one.com

7465.W.Green Road.77064.281-955-888

Lunch Hours:

Mon-Fri 11:00am-2:30pm

Sat & Sun 11:30am-3:00pm

Dinner Hours:

Sun-Thurs 5:30pm-9:30pm

Fri & Sat 5:00pm-10:00pm

Additional location(方位):

2938W. Sam Houston Pkwy. 713-765-8899

1Tokyo One is the name of a _________.

A.hotelB.restaurantC.food supermarketD.museum

2Tokyo One is in ________.

A.Tokyo.B.SydneyC.HoustonD.London

3We can go to Tokyo One for lunch at ________.

A.10:30am on MondayB.3:00pm on Friday

C.11:00am on SaturdayD.2:30pm on Sunday

4We can have dinner in Tokyo One at 9:40pm ________.

A.on SaturdayB.on TuesdayC.on WednesdayD.on Thursday

5Tokyo One offers us the following information except(除了) _______.

A.locationB.telephone numberC.websiteD.food price

【答案】

1B

2A

3D

4A

5D

【解析】

本文是一篇应用文,文章主要是一则广告,讲述了东京一号餐厅的一些信息,包括午餐和晚餐的营业时间和网址等。

1细节理解题。根据“BEST SUSHI(寿司)& GRILL RESTAURANT IN”可知,这是一家经营寿司和烧烤的餐厅。故选B

2细节理解题。店名Tokyo One 东京一号,自然是在东京。Tokyo东京;Sydney悉尼;Houston休斯顿;London伦敦。故选A

3细节理解题。根据“Lunch Hours”那部分内容可知,中午的开放时间是周一到周五的十一点到下午两点半,周末两天是十一点半到下午三点,在这个时间段之内的只有D选项:周日下午两点半。故选D

4细节理解题。根据“Dinner Hours”那部分内容可知,周五和周六晚上营业时间都是下午五点到十点营业。故选A

5细节理解题。本广告写明了餐厅的地址、电话号码和网址,只有食物价格未写。故选D

对于图表型阅读题,可以采用“定位法”的形式来进行解题,先看题目所问的内容,找出关键词,再从原文里找出对应的内容。如小题3,先从题目中找到关键信息“for lunch”可知是问午餐时间,马上就能定位到“Lunch Hours”那里,这样方便又快捷。

练习册系列答案
相关题目

【题目】每空格限填一词首字母已给。

As a child, I learnt how to make paper masks from newspapers and old magazines. Later I used coloured cardboard. Making masks seemed like a popular art activity. After we made the masks, my classmates and I would put them on and pretend to be people that we were not. By hiding our faces b 【1】 the masks, it did not seem ridiculous to pretend to be an old man or a baby. Immediately, the mask helped us to step into the shoes of a 2 character.

A mask allows a person to take on different characters, to pretend and make-believe. Have you ever w 3 what the actual face of the clown at the circus is like? The clown’s mask, with white smiling mouth and the round red cheeks, covers whatever the clown r 4 looks like.

Masks can also be used to hide what we do not want people to see. For example, the Phantom of the Opera, tells the story of a man who fell in l 5 with a beautiful woman. However, one side of his face was ugly and terrible to show anyone. Thus, he wore a mask to hide that part of his face.

Adults, more than children wear different masks every day. These are not actual masks like the types that are made in art classes in schools. These masks refer to the person’s ability to hide his real thoughts and feelings. He will behave in different ways no matter what he is actually feeling i6 . Sometimes, we will put on a happy face even though we are s 7 . We wear masks because we do not want people whom we do not know well to know what we are actually thinking and feeling.

【题目】What do you think of open-book exams? Do you have anything to say about this kind of exam? Here are several opinions about open-book exams from some students and their teacher.

May

We students have so many burdens (负担) in our school life. Maybe the examination is the greatest one. Open-book exams can make our burdens lighter I think. At least it means that we need not learn so many things by heart any more.

Hill

Open-book exams do not mean students do not need to recite (背) the textbooks any more. Instead it shows how much students really understand about the textbook. It may mean we need to spend even more time learning history and politics because the open-book exam means going deeply into the textbooks.

Sun

We need a long time to learn for history and politics exams because there are so many things to remember. And sometimes the results are not very good even if we have spent a long time studying. But if we are able to take textbooks into our exams we will save time and we won’t have so many headaches.

Tang (teacher)

Open-book tests are harder for students because the tests make them feel they do not need to understand the textbooks any longer. They only depend on the textbooks and spend most of their time looking for answers during exams. Sometimes they might not even be able to finish their tests because they have wasted too much time looking for answers.

【1】Who thinks open-book exams are easier for students?

A. Sun and Hill. B. May and Tang.

C. May and Sun. D. Tang and Hill.

【2】According to the passage students ________ today.

A. like to learn history and politics by heart

B. have so many burdens in their school life

C. are clever enough to remember all the things

D. are not clever so they need open-book exams

3Some students cant finish their tests in time Tang thinks thats because ________.

A. the time for tests is too short for them

B. there are so many things to remember

C. they waste time learning the answers by heart

D. they don’t understand the textbooks very well

【4】Hill thinks that open-book exams mean ________”.

A. students do not need to recite the textbooks any more

B. how much students really understand about textbooks

C. students will save time and they won’t have headaches

D. students needn’t learn so many things by heart any more

【5】Which do you think is NOT true according to the text?

A. You dont need to learn history and politics by heart at all./p>

B. The open-book exam means going deeply into the textbook.

C. It has two sides to have an open-book exam—good and bad.

D. You can take your textbook with you in an open-book exam.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网