题目内容
【题目】
![]()
【1】What is the cheapest way to get to the party?
A.By bus.B.By train.C.By car.D.By boat.
【2】How much will a family (the parents and their 14-year-old twins) pay to attend the party if they park there?
A.95 dollars.B.110 dollars.C.105 dollars.D.140 dollars.
【3】Who organizes the party?
A.The Evans Center on Erie Road.B.The Boys and Girls Club of Lake Shore.
C.The New York City Fire Department.D.The New York City Hospital.
【4】Which of the following is TRUE about the party?
A.Children under 12 are not allowed to attend.B.All drinks for the first guests are free.
C.We can go to the party at 3:00 pm on December 31, 2012.D.There are different activities for guests.
【5】What is the main purpose of the poster?
A.To raise money for young people.B.To advertise the dancing party.
C.To tell people how to get to the party.D.To explain the rules of the party.
【答案】
【1】A
【2】B
【3】C
【4】D
【5】B
【解析】
文章大意:纽约市雇佣部门和纽约市工会对此感到自豪(组织最受欢迎的眼舞节目,例如2012年8月31日(GR.)x.*Frie Road)。I:面包车(在午夜售票后进入15英里音乐之旅,提供免费巴士服务,前往聚会地点,包括从6:30 pmdrink到10分钟步行到儿童的一个中心,无需支付半价停车费(每辆车20美元).
【1】细节理解题。根据enter15Li\s musicidol eilSinging competition afer midnightTicketMyl TransportFree bus service to party.在午夜售票后进入15英里音乐之旅,提供免费巴士服务,前往聚会地点,可知,故选A。
【2】细节理解题。根据成人每人30美元,16 岁以下儿童半价可知,停车费(每辆车20美元)一共30x2+15x2+20=110,故选B。
【3】细节理解题。根据根据The New York City Hire Department纽约市雇佣部门和纽约市工会,可知,故选C。
【4】细节理解题。根据广告内容可知,Children under 12 are not allowed to attend,All drinks for the first guests are free. We can go to the party at 3:00 pm on December 31, 2是错的,There are different activities for guests.是正确的,故选D。
【5】细节理解题。根据organize the Would FavoriteEwE人 EYE DANCE组织大家跳眼舞,可知,故选B。
【题目】任务型阅读,阅读下列短文,根据短文内容填写表格。(每空限填一词)
Maybe there is no better time for us to think about the steps our family can take to protect the environment. In fact, in our daily life, there are many kinds of easy ways we can think of to save money and protect the environment.
Make our houses more airtight (密封的). If so, it will stop temperature loss and keep the houses warm in winter.
Buy newer fridges and air conditioners (空调), especially when the old ones are more than five years old. New ones can save twice as much energy as old ones.
Change bulbs. LED light bulbs can give brighter light with less energy and can be used for a longer time.
Clothes can be washed clean in cold water with today’s detergents (洗涤剂). Using hot water takes five times the energy and produces five times the carbon (碳).
If we all take action to save energy and reduce consumption (消耗) in our daily life, it will not only save money but also help protect the environment.
![]()
Living tips for better___【1】___ | |
It’s___【2】___ for us to think about protecting the environment. | |
Ways of___【3】_ money and protecting the environment | To stop temperature loss and keep the houses ____【4】___ in winter, it’s better to make our houses more airtight. As old electrical appliances(电器)___ 【5】__ too much energy, it’s a good idea for us to___【6】__ them for new ones after they serve us for more than five years. LED light bulbs can give brighter light as well as save___【7】___, and they have a ___【8】___ lifespan(寿命)。 We should wash clothes with cold water because it takes___【9】__ energy and produces lower carbon. |
Conclusion | To protect the environment, we need to take action to save energy and ___【10】__ consumption. |