题目内容

【题目】 Want to say “hello” to the persons you love? Send a postcard! Beautiful scenes, wild animals, silly pictures—you can find them all in one place. Where? On a postcard.

Have people always sent postcards? No. Before postcards, people liked to send sealed (密封的) letters. The idea for the first decorated postcard appeared in 1861. Sending a simple postcard with decorations would be a great way to send a note. Then in the early days, postcards with pictures appeared. According to the law, people had to write their notes on the front—on the picture! The back was only for the address. Several years later, England allowed a divided-back postcard. Then people could write their notes on the back left side and put the address on the right, the front is for pictures. During the early 1900s, the golden age of postcards, picture postcards became popular around the world. In 1908, Americans alone sent over 677 million postcards. Today, postcards are the third most popular collection in the world after stamps and coins. And more and more people send emails to their loved ones on Internet.

1People use ________ to say “hello” to the persons they love, before postcards came into their daily life.

A.picturesB.postcardsC.sealed lettersD.books

2People wrote their notes ________ before England allowed a divided-back postcard.

A.on the top of the postcardB.on the back left side of the postcard

C.on the back right side of the postcardD.on the front of the postcard

3_______ is the right order when people send messages in the history according to the passage.

A.Sealed letters—postcards—emailsB.Postcards—emails—sealed letters

C.Sealed letters—emails—postcardsD.Emails—Sealed letters—postcards

【答案】

1C

2D

3A

【解析】

文章大意:本文是一篇说明文,介绍的是明信片的发展历程及在社会上的地位。

1细节理解题。根据Before postcards, people liked to send sealed letters.可知,在明信片进入人们的日常生活之前,人们用密封的信件向他们所爱的人问好;故答案为C

2推理判断题。According to the law, people had to write their notes on the front—on the picture! The back was only for the address. Several years later, England allowed a divided-back postcard. 根据法律规定,人们必须在图片的正面写上他们的便签!背面只写了地址。几年后,英国允许了明信片的分封。由此可知在英国允许使用分封明信片之前,人们在明信片的正面写上自己的便签,故答案为D

3阅读排序题。根据Before postcards, people liked to send sealed letters. 在明信片出现之前,人们喜欢寄密封的信件。以及Today, postcards are the third most popular collection in the world after stamps and coins. And more and more people send emails to their loved ones on Internet. 如今,明信片是世界上第三大最受欢迎的收藏品,仅次于邮票和硬币。越来越多的人通过互联网给他们的亲人发送电子邮件。由此可知,在历史上人们发送信息的正确顺序是:密封的信件、明信片、电子邮件,故答案为A

练习册系列答案
相关题目

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网