题目内容

【题目】请先阅读下面短文,掌握其大意,然后用方框中所给词的适当形式填空,并将答案填写到答题卡的相应位置。每个词限用一次。

practice join have dishes for on read at early rule

Linda has so many1. She 2 to do her homework after school. She can’t go out 3 school nights. She has to do the 4 after dinner, then she can watch TV 5 half an hour. She likes 6. She usually reads at night. She has to go to bed 7 ten o’clock because she has to get up8 the next morning. She 9 a music club. She has to10 her guitar every day. She doesn’t think she’s lucky.

【答案】

1rules

2has

3on

4dishes

5for

6reading

7at

8early

9joins

10practice

【解析】

本文主要介绍了Linda在学校的日常生活,包括作息时间、娱乐社交等。

1句意:Linda有很多规矩。

句中many修饰可数名词的复数形式,故此处应为名词rule的复数形式rules。故答案为rules

2句意:她放学后必须要做家庭作业。

根据语境可知,此处应为情态动词have to必须,不得不。由于本句为一般现在时,主语she为第三人称单数,故此处应用动词have的单三形式has。故答案为has

3句意:她在上学的晚上不能出去。

句中school nights具体到了上学的夜晚(周一至周五),其前应加时间介词on。故答案为on

4句意:她晚饭后得洗碗,然后才能看半个小时的电视。

根据句中after dinner可知,Linda晚饭后得洗碗,故此处应为名词复数dishes餐具。故答案为dishes

5句意:她晚饭后得洗碗,然后才能看半个小时的电视。

根据语境及句子结构可知,此处应为介词for+一段时间half an hour,表示看半个小时的电视。故答案为for

6句意:她喜欢读书。

根据“She usually reads at night”可知,她喜欢读书。句中like doing sth喜欢做某事,故此处应用动词read“阅读”的ing形式reading。故答案为reading

7句意:她必须在十点钟睡觉,因为她第二天早上必须早起。

句中ten o’clock为具体的时间点,其前应加时间介词at。故答案为at

8句意:她必须在十点钟睡觉,因为她第二天早上必须早起。

根据语境可知,Linda第二天必须早起,故此处应用副词early“早”修饰get up。故答案为early

9句意:她参加了一个音乐俱乐部。

根据语境及句子结构可知,Linda参加了一个俱乐部,应用动词join参加。由于本句为一般现在时,主语she为第三人称单数,故此处用其单三形式。故答案为joins

10句意:她必须每天练习吉他。

根据语境可知,Linda每天练习吉他,应用动词practice练习。句中has to为情态动词,其后应接动词原形。故答案为practice

练习册系列答案
相关题目

【题目】 Kobe Bryant was born in August 23, 1978.1, He began his career at the age of 18 when he became the youngest player in history to be drafted out of high school.

As the most successful Shooting Guard after Michael Jordan, in 2006 he once scored 81 points at a single game .In 2008, he got the MVP award, and led Lakers back to the top. It was the 20th year for Bryant to play for the Lakers.2But in recent years, he missed a lot of games because of injuries.3So it was a largely ceremonial(仪式的)season for Bryant to say goodbye to all his fans.Every game he played had a large crowd.Many people wanted to see him play once more.

On Wednesday, April 14th, Kobe Bryant played his final game.4, A lot of famous players and people came to the Staples Center in Los Angeles to watch his performance .Fans even signed a big goodbye message for him at the sports center .Also, lots of people watched the game on TV and the Internet.

This season.the Lakers were not a good team.They only won 17 of 82 games.5

He scored 60 points to help Los Angeles defeat Utah, 101 to 96.He finished his playing career with over 33,000 points. That makes him third on the all time scoring list.

阅读短文,用方框中所给的选项填入文中空白处。

A.But Bryant saved a truly amazing performance for last.

B.He is an American All-star Shooting guard in the NBA who plays for the Los Angeles Lakers.

C.Earlier this season, Bryant said this year would be his last.

D.During the 20 years, the team won five NBA championship.

E.The game made him the top focus that day.

【题目】通读下面的短文,掌握其大意,然后从各题所给的ABC三个选项中选出一个最佳答案。

One Sunday morning, Mary and Amy went to Sunshine Park. They sat down ________a big tree.

To their surprise, they heard a whisper(低语声) from the bushes(灌木丛) behind the tree. They looked around _______ saw nothing. “Is anybody there?" Mary asked. ________ answered. “That's strange(奇怪的)," the two girls were very ________. They left the park quickly. On _______ way home, they met Andy.

“What happened?" Andy asked.

“There's a ghost () in the _________!" Mary said. Then she told Andy everything. “What is it?" Andy wanted to know. He went to the park, stood beside the tree and listened _________. Then he heard the whisper! He searched(搜寻) the bushes.

“Here it is." Andy said to himself. He found a little cat in the bushes. It was very weak. When it miaowed (猫叫), it sounded like a whisper.

Andy picked up the little cat and went to find Mary and Amy.

“This is the ghost in the park." Andy said. Mary and Amy were very _________----it was just a little cat! ________, they took the little cat to the _________ hospital.

1A.underB.nextC.between

2A.andB.orC.but

3A.SomebodyB.EverybodyC.Nobody

4A.sadB.gladC.afraid

5A.theirB.theirsC.them

6A.schoolB.parkC.lake

7A.carefullyB.happilyC.quickly

8A.surprisingB.surprisedC.scared

9A.At the endB.By the endC.In the end

10A.catsB.animalsC.animal

【题目】 Bill Gates was born on October 28, 1955. He grew up in Seattle, Washington. Bill Gates was named William Henry after his father and grandfather. He was a very clever boy. His favourite subjects at school were science and maths. When people asked him what he wanted to be in the future, he always said, ‘A scientist.’

When he was 13 years old, . At that time, computers were very large machines. Once he was interested in a very old computer. He and some of his friends spent lots of time doing unusual things with it. In the end, they worked out a software program with the old machine. Bill sold it for 4,200 dollars when he was only 17.

In 1973, Bill went to Harvard University. At Harvard, he developed the BASIC language for the first microcomputer. In his third year, he left Harvard to work for a company called Microsoft. Bill began this company in 1975 with his friend Paul Allen. They thought that the computers are difficult to use. They improved the software to make it easier for people to use computers.

In 1999, Bill wrote a book called Business @ the Speed of Thought. In the book he told people how computer technology could solve business problems in new ways. It was one on the bestsellers of the New York Time list.

Bill married Melinda French on January 1, 1994. They have two children—a daughter and a son. Bill enjoys reading very much. He also enjoys playing golf and bridge .

1Which of the following can be put in the blank in the second paragraph?

A.Bill worked hard at science and math.

B.Bill set up his own company.

C.Bill started to play with computers.

D.Bill began to learn to play bridge.

2What’s the correct order of the following events?

①Bill got married with Melinda.

②Bill developed the BASIC language.

③Bill wrote a book called Business @ the Speed of Thought.

④Bill showed great interest in an old computer and completed a programme.

A.④②①③B.④①③②C.②①③④D.②①④③

3According to the passage, which is True ?

A.Bill sold his book for 4,200 dollars.

B.Paul Allen helped Bill finish his book.

C.The BASIC language can help people speak clearly.

D.Bill’s book can help people work out business problems.

4What does the underlined word in the last paragraph refer to?

A.a kind of building.B.a kind of tool.

C.a kind of card game.D.a kind of book.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网