题目内容

【题目】根据句意及首字母提示完成句子
(1)Tom is very young. He can't get d by himself(他自己).
(2)Jim is seven years old. He can b his teeth in the morning.
(3)—What's ten and thirty?
—It's f.
(4)I always get up e. I never get up late.
(5)There are many(许多的)buses(公共汽车)at the bus s.

【答案】
(1)dressed
(2)brush
(3)forty
(4)early
(5)station
【解析】
(1)get dressed 穿衣服;句意:Tom还小,他自己还不会穿衣服。
(2)考查短语识记。 brush one's teeth 刷牙;句意:Jim七岁了,他早上会自己刷牙了。
(3)句意:—10加30是多少?—40。
(4)考查形容词;句意:我总是早起,我从来没有迟到。根据后文的从来没有迟到,可以得知,我早起了(early)。
(5)考查固定词组;bus station 汽车站。句意:在汽车站有很多(许多)公共汽车。

练习册系列答案
相关题目

【题目】缺词填空 请根据短文内容,填写所缺单词,每空一词(共10小题;每题1分,共10分)

Making friends is a skill. Like most skills, you can improve it if you are patient. If you want to make friends, you must be willing to take action. You must first go where there are people. You won’t make friends staying home a_______【1】. Joining a club or a group, talking to those who like the same things as you do is much e____2. Or join someone in some a________.3

Many people are n________4when talking to new people. After all, meeting strangers means seeing the unknown. And it’s human nature(天性) to feel a bit unpleasant about the unknown. Most of fears about how to d________5with new people come from doubts about ourselves. We imagine other people are judging(评判) us—finding us too tall or too short, too this or too that. But don’t forget that they must be feeling the s________6way. Try to accept yourself as you are, and try to make o_______7feel at home. You’ll all feel more comfortable. Try to be brave even if you don’t feel that way when you e________8a room full of strangers. Walk straight, look directly at other people and smile. If you see someone you’d like to speak to, say something. Don’t wait for the other person to start t________9.

Just meeting someone new does not mean that you’ll make friends with that person. Friendship is based on mutual(相互的) likings and “give and take”. It takes time and energy for us to develop f________10. And there are things that stop a new friendship from growing.

【题目】阅读短文, 根据短文内容回答问题。
Once upon a time there was a writer who liked to go to the ocean to do his writing. He had a habit of walking on the beach before he began his work. One day he was walking along the beach. As he looked down the beach, he saw someone moving like a dancer. He smiled to himself at the thought of someone who would dance to the day. So he began to walk faster to catch up. As he got closer, he saw that a young man was reaching down to the shore, picking something up and very gently throwing it into the ocean.
As he got closer, he called out, "Good morning! What are you doing?"
The young man stopped, looked up and answered, "Throwing starfish into the ocean."
"I guess I should have asked, why are you throwing starfish into the ocean?"
"The sun is up, and the tide(潮汐) is going out, and if I don't throw them in, they'll die."
"But, young man, don't you see that there are miles and miles of beach, and starfish all along it? You can't possibly make a difference!"
The young man listened politely, then picked up another starfish and threw it into the ocean, past the breaking waves and said, "It made a difference for that one." And he kept throwing starfish.
There is something very special in each and every one of us. All of us can make a difference in life. If we know that, we have the power to shape the future.
(1)When did the writer meet the young man?
(2)Why did the young man throw starfish into the ocean?
(3)What can we learn from the passage?

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网