题目内容

【题目】﹣ Hey,man! Can you believe that? Our Chinese Football Team beat the South African Team last night.

We haven' t beaten them for many years.

A. No wonder! B. What a pity!

C. Are you joking? D. Guess what?

【答案】C

【解析】

句意:﹣﹣嘿,伙计!你能相信吗?我们中国足球队昨晚打败了南非队.﹣﹣你在开玩笑吗?我们已经好几年没有打败他们了。A难怪!B真可惜;C你在开玩笑吗?D猜猜看。结合语境"﹣﹣嘿,伙计!你能相信吗?我们中国足球队昨晚打败了南非队。﹣﹣____?我们已经好几年没有打败他们了。"可知,表示惊讶,应该是"你在开玩笑吗".故选:C.

练习册系列答案
相关题目

【题目】Are you interested in mysteries?

In Northern Scotland there is a long, deep lake called Loch Ness(尼斯湖).

More than 200 meters deep, it is the largest lake in the UK. People say a big monster lives in its dark, cold waters. It weighs more than 1,000 kilos and is at least ten meters long. Some people say it has a head like a horse. Others say it looks like a snake. Many people travel to Loch Ness to look for this strange monster, but only a few people have seen it. At least, they say they have seen it.

The Loch Ness Monster is a famous mystery .The first story about a monster in Loch Ness was told over 500 years ago, but the legend of the monster spread widely only in the twentieth century. In 1933, a husband and wife reported that they saw a big monster in the middle of the lake. Since then, a number of people have said that they have seen a monster in Loch Ness. Several people have taken photos, but at least one of them was a hoax (骗局) . During the 1960s, a team was formed to look for the monster. They took many photos and made movies, but they were never able to find a monster.

There is no real fact that a monster lives in Loch Ness, but there is also no fact that one doesn’t live. One thing is true about Loch Ness:there are a lot of tourists there.

根据短文内容,判断下列句子正(T)、误(F).

1There is a long, deep lake called Loch Ness in Northern Scotland.

2Many people think that the monster has a head like a snake.

3The first story about the monster was told over 500 years ago.

4During the 1960s, a team of people went to look for the monster and they found it.

5From the passage, we learn about a legend about the monster in Loch Ness Lake.

【题目】HONG KONG-Nine out of ten Singapore citizens returned dropped wallets with money in them, but in Hong Kong only three out of 10 wallets were returned in an honesty test carried out in Asian cities by Readers Digest(读者文摘).

Larger cities did worse while in general people in smaller places returned secretly planted wallets, results from the experiment showed.

Readers Digest secretly scattered 140 wallets all over Asia, each with a name, address and phone number, family pictures, notes and money in it.

The magazine workers then watched to see what happened.

South Koreans in Seoul returned six out of the ten dropped wallets, while those in Inchon returned eight. 50 percent of the dropped wallets were returned in Bombay, Bangkok, Taipei and Kajang in Malaysia, with most people saying they would not keep what was not rightfully theirs.

Honesty had little relation to wealth or status(地位),as several well-dressed people in a number of cities were observed to walk away without doing anything to get in touch with the rightful owners.

About 57 percent of the wallets were returned, compared with 28 percent in Europe in a similar experiment and 67 percent in the United States.

1The newspaper report is mainly about__________.

A. how the honesty test was carried out

B. where the honesty test was carried out

C. the results of the honesty test in Asia

D. the results of the honesty tests in the world

2It can be learned from the newspaper report that Bombay is a city in _________.

A. Europe B. Asia C. the United States D. Malaysia

3How many of the wallets dropped in Asian cities were taken away without being returned?

A. About 60. B. About 80. C. About 56. D. About 42.

4Which people did best in the honesty tests?

A. People in Hong Kong. B. People in the United States.

C. People in Inchon. D. People in Singapore.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网