题目内容

【题目】翻译句子, 并将答案写在答题卷上。

1你还记得今天早餐你吃了什么吗?

2这些故事是如此的幽默以致于我对它们极感兴趣。

3这个相册是我曾经收到过的最珍贵的礼物。

4圣诞节期间,这位作家在继续写他的小说。

5我习惯于呆在国外。

【答案】

1Do you still remember what you had for breakfast today/this morning?

2The stories are so humorous that I am very interested in them / that I have great interest in them.

3The photo album is the most valuable gift (that) I have ever received.

4At Christmas, the writer went on writing his novel.

5I’m used to staying abroad/in foreign countries.

【解析】

1句意:你还记得今天早餐你吃了什么吗?根据句意可知此句是宾语从句,主句(现在情况)是一般现在时,宾语从句(过去发生的事)是一般过去时,宾语从句语序是陈述语序。你还记得:Do you still remember…;What did you have for breakfast today/this morning?:今天早餐你吃了什么吗?结合句意可知答案是Do you still remember what you had for breakfast today/this morning?

2句意:这些故事是如此的幽默以致于我对它们极感兴趣。根据句意(事实)可知此句时态是一般现在时,是so that引导的结果状语从句。So+形容词+that+从句:如此…以致于…;对…感兴趣:be interested in have great interest in ;结合句意可知答案是The stories are so humorous that I am very interested in them / that I have great interest in them.

3句意:这个相册是我曾经收到过的最珍贵的礼物。根据句意可知此句是定语从句,主句是一般现在时(表达是事实),从句根据“ever曾经”可知时态是现在完成时。结合句意可知答案是The photo album is the most valuable gift (that) I have ever received.

4句意:圣诞节期间,这位作家在继续写他的小说。根据句意(过去时间At Christmas)可知此句时态是一般过去时。圣诞节期间:At Christmasgo on doing sth.:继续做某事;结合句意可知答案是At Christmas, the writer went on writing his novel.

5句意:我习惯于呆在国外。根据句意(现在情况)可知此句时态是一般现在时。短语be used to doing sth.:习惯于做某事;呆在国外:stay abroadstay in foreign countries;结合句意可知答案是 Im used to staying abroad/in foreign countries.

练习册系列答案
相关题目

【题目】请根据短文内容,在短文空格处填上一个恰当的词,使短文完整、通畅。

Mahalya is a student in Grade 8 at Lamberton Middle School in Pennsylvania, the United States. Every afternoon at two o’clock, she runs to a store at her school. She is not running there to buy any snacks. 1, she works as the storekeeper and helps count change for customers.

“I didn’t know that it took so much work. I didn’t do anything 2 this,” Mahalya told the Sentinel, a local newspaper.

In fact, she and 3 11 students work as the storekeepers at Bison Bargains, the school’s first student-run store. It started on February 22, and it opens each school day during break time from 2:00 p.m. to 2:30 p.m. It mainly 4 stationery(文具)and snacks.

Through this, students see what doing 5 is like. Christian, a 14-year-old student , was really surprised by how hard it was not to 6 mistakes and do the transactions(交易). “It’s kind of a challenge to learn all the information on the stock(供应物)lists and remember all the 7 of the products,” Christian told the newspaper.

To help them learn about business they took a class. The class taught students how to use money and some simple business rules.

The school did a survey on what products students would buy from a school store. In the future, they plan to sell things made by the students 8. For example, students can sell their homemade pencil boxes and phone cases.

【题目】

sing but candles hiding on

best delicious how quickly dad

sing but candles hiding on

best delicious how quickly dad

As soon as Linda woke up, she remembered it was mum's birthday. She jumped out of bed1 and ran to the kitchen. There was no birthday cake. Then Linda went to the fridge opened its door and looked inside. There was no birthday cake in the fridge.

When it was2 birthday, Linda and Mom had brought Dad a cake in bed. Dad was so surprised. Now it was Mom's turn,3 Dad was away at a meeting.4 could she surprise Mom?

She could not believe that. She opened the door of the fridge again and put her head all the way in. Maybe there was a birthday cake 5 somewhere. But there was none, and she felt very worried. Just then she saw the apple butter—Mom's favorite! Linda took the jar() of the apple butter and put it 6 the table. She got a plate, a spoon, and a piece of bread. She opened the jar, took some apple butter and spread it on the bread the way Mom liked—not too thick, and evenly(均匀地) to the sides.

Linda became happy now. She walked Mom's room with the 7 bread. “Happy birthday to Mom. Happy birthday to Mom,” she8

Mom took the plate and held her daughter in her arms.

“Pretend(假装) there are 9,” Linda said, “and blow them out”.

Mom closed her eyes and expressed a wish. Then she blew out the imaginary candles.

“Was it a good surprise?” asked Linda.

“It was the10 one ever in my life, my baby,” said Mom.

【题目】Dick lived in England. One day in January he said to his wife, “I’m going to fly to New York next week because I’ve got some work there.” “Where are you going to stay there?” his wife asked. “I don’t know yet.” Dick answered. “Please send me your address from there in a telegram(电报).”his wife said. “All right.” Dick answered.

He flew to New York on January 31st and found a nice hotel in the center of the city. He put his things in his room and then he sent his wife a telegram. He put the address of his hotel in it.

In the evening he didn’t have any work, so he went to a cinema. He came out a t nine o’clock and said, “Now I’m going back to my hotel and have a nice dinner.”

He found a taxi and driver said, “Where do you want to go?” But Dick didn’t remember the name and address of his hotel.

“Which hotel are my things in?” he said. “And what am I going to do tonight?” But the driver of the taxi did not know. So Dick got out and went into a post office. There he sent his wife another telegram, and in it he wrote, “Please send me my address at this post office.”

1What was Dick going to do in New York?

______________________________________________________

2What did his wife ask him to do when he arrived in New York?

_______________________________________________________

3What did Dick do after he lived in a hotel?

______________________________________________________

4Why did Dick go to the cinema in the evening?

_____________________________________________________

5The drive didn’t know where Dick lived, did he?

____________________________________________________

【题目】阅读下面的短文,根据要求完成文后各小题。

We spend hours, days and years of our lives in our school. Imagine you could design your dream school, what would it be like? What would you be doing? We wanted to find out what teenagers around the world thought. Here is what they said.

Richard from the USA: My dream school would have a big swimming pool and two soccer fields. It would also have a cinema, a gym and a shopping center. My school has none of these, and I think there should be more pleasant things for students to do while they are studying.

Sonic from Italy: I'd like a room where we and play computer games. I'd also like to have a music room. I think there should be a place for everyone to go and relax after class.

Wu from Beijing: I think it would be great to have another day off(休息日) every week besides the weekend. If that day was a Friday or a Monday, we would have a long weekend every week. What fun! I also think school should start later, at about 10 o'clock, and finish earlier.

Hannah from Australia: In my dream school, I think the teachers should give us more freedom(自由) and choices about how we study and what we study. I also think it's not necessary for us to wear school uniforms every day. I really don't like wearing them.

1Who comes from America of the four students?

___________________________________________________________

2Fill in the blank with proper words.(最多3)

___________________________________________________________

3Translate the underlined sentence in Paragraph 5 into Chinese.

___________________________________________________________

4How many days does Wu want to rest in a week?

___________________________________________________________

5Please give a proper title to the passage.

____________________________________________________________

【题目】Children’s lives have changed a lot in the past few years. But do they have a happier childhood than we did?

1 I have four brothers and sisters, and my memories are all about being with them. We used to play board games in the living room, spend days in the street with other children, race up and down on our bikes, or explore the nearby woods.2 They only appeared during meals.

These days, at least in the UK, the nature of childhood has changed. Firstly, families are smaller. It is common for both parents to work outside. 3 Another change is that children spend most of their free time at home, inside. Parents worry too much about some possible dangers, so they don’t want their children to play outside by themselves.

Finally, the kinds of toys children have and the ways they play are completely different. 4 The funny thing is that so many ways of playing games are called “ interactive (互动的)”. The fact that you can play electronic games by yourself can increase the feeling of loneliness.

5 I can’t give an answer for sure, but perhaps every generation feels exactly the same.

阅读短文,从短文后的五个选项中选出能填入空白处的最佳选项。每个选项只能用一次。

A. As a result, children spend much of their time alone.

B. I usually look back on my own childhood.

C. Do these changes mean that children today have a less relaxing childhood than I did?

D. My parents seldom appeared in these memories.

E. Computer and video games have taken the place of the interesting activities of my childhood.

A. As a result, children spend much of their time alone.

B. I usually look back on my own childhood.

C. Do these changes mean that children today have a less relaxing childhood than I did?

D. My parents seldom appeared in these memories.

E. Computer and video games have taken the place of the interesting activities of my childhood.

【题目】请先阅读下面短文,掌握其大意,然后从方框中所给的12个词中选出最恰当的10个,用其适当形式填空,并将答案填写到答题卷的相应位置。每个词限用一次。

what as attend heavy information although relax find begin instead why enjoy

Sometimes you feel busy and worried. You maybe have a lot of things to do, but there isn’t enough time. You may wonder, “Where does time go?” Here is some 1 to help you make use of it and find more free time 2 your life.

Plan ahead of time. It’s necessary for you to make a plan at the 3 of a week or a day. Think of4 you really need and don’t need to do. Spare (抽出) some time to have a short rest and look back on what you’ve done. You may have a sense on success.

Say no to yourself. If you are not excited about 5 a social activity, then don’t go. If you plan to go to a supermarket but it is raining6, why not stay inside? It’s fine to change your mind and do your shopping another day.

Change your pace(节奏). If you usually go shopping on Saturday,choose a weekday night to go 7. The stores are less crowded on Wednesday evening than Saturday afternoon. You can feel better if you regard your way home 8 taking a free walk after supper.

Focus on (关注) simple pleasure. When your day’s work is done, it’s time to get yourself 9 . A pleasant bath, a cup of coffee or a gentle song can be enough. 10 expensive relaxation is nice, you can also get more on simple pleasure.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网