题目内容
【题目】阅读短文,回答问题。
A Special Delivery
Ben and Sally lived in California with their two daughters. Ben liked travelling. One summer, he went to Africa on a trip, but Sally stayed home with the girls. Ben and his friends owned a company. People at the company liked to play jokes on each other. One day, Ben's friends wanted to play a joke on Ben and Sally. So they sent a letter to Sally. The letter said,
Dear Sally, |
On the same day, Sally also got a phone call. The caller told her that a delivery was coming. At one o'clock, a truck stopped in front of Sally's house. The truck driver gave Sally a rope. An animal was tiedto the rope. It was a baby elephant! The elephant ran into Sally's yard, and it began eating grass.
Then the driver drove away. Sally stood there and held the rope to the elephant. She asked herself, "What can I feed an elephant with? Bananas?"
After a while, a policeman came. He said, "It's illegal (非法的) to have wild animals here." Then the policeman gave Sally a ticket.
Ben's friends were hiding in the backyard and laughing. They had planned everything perfectly. They had rented (租借) the elephant from a zoo and asked the policeman to write the ticket! Ben's friends also made a film of everything. They wanted Ben to watch the video.
When Sally learned about the truth, she couldn't help laughing
(1)What kind of story is this, a funny story or a sad story?
(2)Where did Ben go on a trip one summer?
(3)Did Ben send a baby elephant to Sally as a special gift?
(4)Why did the policeman give Sally a ticket?
(5)What did Ben's friends do in the backyard?
【答案】
(1)
It's a funny story.
(2)
He went to Africa.
(3)
No, he didn't.
(4)
Because it's illegal to have wild animals.
(5)
They made a film of everything.
【解析】这篇短文主要介绍了本的朋友在本外出旅行后和本夫妇开了一个玩笑。他们以本的名义给他的妻子送了一头象,而后又要求警察给她开出罚单,同时他们把一切录制成录像带。
(1)细节理解题,根据文章最后一句话“ When Sally learned about the truth, she couldn't help laughing”意思是当萨利被告知事实后,她禁不住笑了,可知这是一个有趣的事 ,故回答It's a funny story.。
(2)细节理解题,根据信里的第一句话“ I'm having a great time here in Africa”意思是我在非洲玩的很开心,可知本是去非洲玩了,故回答He went to Africa.。
(3)细节理解题,根据文章倒数第二段“They had rented (租借) the elephant from a zoo ”他们是从动物园里粗来的大象,可知本并没有给妻子一个特别的礼物,故回答No, he didn't.。
(4)细节理解题,根据“ After a while, a policeman came. He said, "It's illegal (非法的) to have wild animals here." Then the policeman gave Sally a ticket.”意思是一会儿警察来了,他说养野生动物是非法的,故开了罚单。故回答Because it's illegal to have wild animals.。
(5)细节理解题,根据最后一段的Ben's friends also made a film of everything. 可知答案,故回答They made a film of everything.。
【题目】用方框所给出的单词完成短文填空。
one she baseball other such skill try on sport for |
The Right Sport
There are a lot of sports, so you might not have found the one you. Lots of kids try soccer and . But what if your best is going to be volleyball, cheerleading(拉拉队), or gymnastics(体操)? You'll have to it and find out.
Some kids are naturally graceful. are strong. And still others have great aim(目标). Different sports need different , so you'll want to try different sports to find that suits you. Some activities you might not think of as sports, as karate(空手道) or cheerleading, but they are great for staying active.
If you don't like being a team that much, you might consider individual sports. An individual sport means a kid does the sport on his or own. You can do these sports competitively or just for the fun of doing them.