题目内容

【题目】连连看。从B栏中找出A 栏的答语。

A B

【1】Have you got some stamps? A. It doesn't matter.

2How often do you go to the park? B. Sometimes.

3How are you going to go to school? C. Yes, I have.

4Which one is Liu Wei? D. The one in the yellow T-shirt.

5I'm sorry to trouble you. E. I’m going to walk to school

【答案】

1C

2B

3E

4D

5A

【解析】

试题分析:

1C句意:---你有一些邮票吗?---是的,我有。根据句意,故选C

2B句意:---你经常多久去一次公园?---我有时候去。根据句意,故选B

3E句意:---你打算怎样去学校?---我想要步行去学校。根据句意,故选E

4D句意:---哪个是刘伟?---穿黄色体恤的那个是刘伟。根据句意,故选D

5A句意:---很抱歉,打扰了你。---没关系。根据句意,故选A。

练习册系列答案
相关题目

【题目】阅读理解。

I have many teachers now and I love them all, but I think I love my English teacher, Sophia, best.

Sophia is from the UK. But she loves Chongqing very much. She thinks Chongqing is great. She loves Chongqing food. Do you know what she likes for breakfast? Bread and milk? No, she doesn’t. She only has noodles(面条). Hot pot(火锅)is her favorite and she always eats it on Saturday and Sunday. Sophia has a daughter and a son. Her daughter’s name is May. Her son’s name is Jack. They are 8 years old. They go to the same school. They like hot pot, too. They are all in Chongqing now.

We have English from Monday to Friday. So Sophia is very busy. But she is always nice and happy. All my classmates like her and her classes very much. She often plays English games and sings English songs with us. When we have questions, we like to ask her for help.

Now I think I can do well in English because I have the best English teacher, Sophia.

【1】My English teacher Sophia is in ___________ now.

A. the UK B. Beijing

C. the USA D. Chongqing

【2】For breakfast, Sophia only has ____________.

A. noodles B. bread

C. hot pot D. eggs

【3】___________ like(s) hot pot very much.

A. May B. Jack

C. Sophia D. May, Jack and Sophia

【4】From the passage, we know _____________.

A. I like Sophia, but she isn’t my favorite teacher

B. Sophia’s daughter and son don’t go to the same school

C. we have English classes from Monday to Friday

D. we can’t ask Sophia for help because she is very busy

【5】The best title(标题)can be “_____________”.

A. Sophia’s Family B. My Favorite Teacher

C. Sophia, an English Star D. Sophia and I

【题目】阅读完成表格。阅读下面短文,根据短文内容,完成表格中所缺信息。按编号把答案依次填入下面的横线上。

March 21st is World Sleep Day. Some college students in Shandong wear funny masks to show the importance of good sleep. How's your sleep recently? The Chinese Medical Doctor Program asked 8200 people in China about their sleep. More than 36.3 percent of them said they often sleep badly.

The study also finds that many students have only 5 hours of sleep a day. According to the US National Sleep Program teenagers need 8.5 -9 hours of sleep every night.

What cuts into their sleeping time? Homework. Also school starts early in the morning. But bad

sleeping habits are also the reason. Do you like to have a look at your mobile phone before going to bed? The survey finds that 60 percent of people check their phones before they sleep. They read news check their Wechat and micro blog messages or chat with QQ friends.

It's important for us to get enough sleep. If we don't sleep well we'll feel tired and think slowly. Also sleepy kids are often unhappy says a study by the US National Sleep Program.

We can't change our school time. But there are still ways to get better sleep. Stay away from soda coffee and tea at night. You can drink some milk. It will help you sleep well. Watch less TV. Too much TV makes it hard to fall asleep. Leave your mobile phone and tablet computer on your desk. They can make you very excited so that you can't fall sleep easily.

This article is about how to get 1 .

Facts

36.3% of people can’t sleep 2 .

Many students sleep 5 hours a day.

The 3

for bad sleep

Homework.

School starts early.

Bad sleep habits 4.plays__4_______ in making people sleep badly.

The importance of

sleeping well

We will feel tired and think slowly 5________we get enough sleep.

Sleepy kids don’t feel 6_________.

The 7 of getting better sleep

Stay away from soda coffee and tea at night drink some milk 8 .

Watch less TV.

Try not to use mobile phone of tablet computer. They can make you

9 excited10 fall asleep easily.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网