题目内容

【题目】Metropolis Book Club

Membership (会员) :

All you need to know is to fill in the order form at the bottom of the page, select your first order from our book list and then post the completed form back to us.

Special offers for new members:

Choose any reduced price books from our new members' book list, to the value (价值) of 100 yuan in total.

Tick (打勾) the box on your form to order a free watch.

Join before the end of this month and you receive another free book.

When you've joined:

As a member you get around 50% off the publisher's price of every book you buy, and what's

more, they come straight to your door. Your free club magazine arrives once a month to let you

know the latest best-sellers(畅销书). On the Internet, you can find all our titles for the year at our

member's website. Our website also has a book swap service where members can exchange books.

Being a member:

All you have to do is to order four books during your first year. After that, you can decicle on the number of books you wish to take.

In each of your monthly club magazines, our staff choose a "Book of the Month" for you, which is offered at an extra-special price. If you do not want this book, just say so on the form and send it back to us. We always send the book if we do not receive this form. And remember, you have two weeks to decide whether you wish to keep the books you have ordered. If they aren't what you expected, just send them back!

1To be a member Metropolis Book Club, do you need to post the completed form back?

________________________________________________________________________

2How does a new member of the club get a free watch?

________________________________________________________________________

3When must you join the club if you want to get another free book?

________________________________________________________________________

4What information do the members get from the free club magazine?

________________________________________________________________________

5What does a member have to do during the first year?

________________________________________________________________________

6Would you like to be a member of the club? Why or why not? ( at least two reasons)

________________________________________________________________________

【答案】

1Yes, I do.

2(He/She gets a free watch) by ticking the box on his/her form to order one/a free watch.

He/She ticks the box on his/her form to order a free watch.

3Before the end of this month.

4(They get) the information of/about the latest best-sellers.

5( He/She has) to order four books during his/her/the first year.

6(Any reasonable answer is acceptable.

【解析】这篇短文是大都市读书俱乐部的一个广告,内容包括:如何成为该俱乐部的成员、新成员的优惠、成为会员后的优惠以及其他注意的事项。

1根据短文中MembershipAll you need to know is to fill in the order form at the bottom of the page, select your first order from our book list and then post the completed form back to us.可知,想要成为会员,你需要填写页面底部的表格、从图书清单中选择你的第一个订单,然后将完整的表格邮寄出去。由此可知这个题目的答案是肯定的。

2根据短文中Special offers for new membersTick (打勾) the box on your form to order a free watch.可知,在订单的方框里打勾就可以订购一个免费的手表。由此可知答案。

3根据短文中Special offers for new membersJoin before the end of this month and you receive another free book.可知,在这个月底之前加入俱乐部,你就可以收到另外一本免费的书。由此可知答案。

4根据短文中When you’ve joinedYour free club magazine arrives once a month to let you

know the latest best-sellers可知,从免费的俱乐部杂志上,你可以了解最畅销的书

5根据短文中Being a memberAll you have to do is to order four books during your first year.可知,在第一年需要订购四本书。故答案为He/She has to order four books during his/her first year.

6这个题目问的是你愿不愿意成为该俱乐部的成员,并给出两点理由。这个题目是开放性的,没有固定的答案,学生们应首先回答Yes或者No,然后给出相应的理由即可。注意表达要准确,理由应充分、合理。如回答Yes,理由可以是:I like reading. The club can give me what I want.或者The price is reasonable.等。

练习册系列答案
相关题目

【题目】Last week, I visited my friend Pete in his new home, where he lives with his wife and daughter. Pete used to spend his holidays traveling around the world – visiting the pyramids in Egypt or scuba diving (水肺潜水) in the Caribbean. Nowadays, he prefers to spend his holidays and weekends making his house look more beautiful. Like hundreds of thousands of other British people, he’s found the joy of DIY (do it yourself) home repairs. This means that if there’s anything that needs fixing around the house, he will try to do the job himself.

Pete showed me his new kitchen, which he put together himself, and his newly-painted walls. I asked him where he got the idea to do these things. He told me that his favourite source (来源) of ideas is a DIY program on TV.

This got me thinking about how popular DIY programs are in the UK. Each main channel (频道) has at least one home or garden makeover show. There are even channels totally on the subject.

I suppose it’s not really surprising that DIY programs are so popular. There are two common sayings in Britain – “an Englishman’s home is his castle (城堡)” and “there’s no place like home” – which show how important our houses are to us. With the social changes of the last ten years or so, many people can’t afford to buy bigger houses. So they are looking at how they can make their house better without spending a lot of money. DIY, clearly, is the perfect choice.

1Pete usually spent his holidays ______ in the past.

A. traveling round the world

B. visiting Egypt

C. diving in the Caribbean

D. building a new house

2What do most British people enjoy doing nowadays?

A. Finishing their work at home.

B. Doing everything on their own.

C. Spending their spare time at home.

D. Doing the home repairs themselves.

3How did Pete manage to make his house more beautiful?

A. He asked house builders for advice.

B. He got help from a DIY TV program.

C. He called some of his friends for help.

D. He paid workers to do the house work.

4What does the underlined word “makeover” in Paragraph 3 probably means?

A. 修建

B. 交换

C. 修饰

D. 化妆

5DIY programs have become popular because ______.

A. other programs are too boring to watch

B. people are spending more time watching TV

C. people can’t afford new houses any more

D. people are spending more time fixing their houses

【题目】三、动词填空

用括号里所给动词的适当形式填空。请将答案填写在答题卡指定位置

Drawing might help you think

When you're sitting in class, have you ever drawn pictures in the margins of your notebooks?

If so, your teacher might have told you 1(stop). Many people think of doodling(涂鸦) as a distraction(精神涣散) from more important things. But it might be just the opposite.

One study shows that doodling may help you remember things you hear. In 2009 researchers asked two groups of people to listen to a phone message. One group 2 (encourage) to doodle, but the other was not. Neither group knew that it would be asked to remember information from the message. But the group that doodled remembered 29 percent more.

Other people 3 (suggest)other uses for drawing. Jesse Prinz, a professor who studies doodling, says it can help you think creatively. Walking away from a problem to draw

might actually help you solve it. When you come back, you 4 (have)a fresh perspective and figure out an answer more quickly.

Two years ago, an author named Sunni Brown 5 (write)a book on doodling. She argues that doodling is a tool that can help people think. She admits that people see doodling

as doing nothing, but she wants to change that. In fact, she runs a business that helps companies

improve organization and planning through doodling. Brown 6 (believe)doodling is helpful because it incorporates(整合)many ways of learning. You lean in four ways: seeing, hearing, reading or writing, and through movement. The more ways you use, the better you learn.

And when you doodle while you 7 (listen )to a lecture, you use all four.

You might think that being good at 8 ( draw)is important for doodling. But if the point of doodling is to help you think, then it doesn't matter what the picture looks like. Even if you're not an artist, doodling can help you. So next time you need help focusing, pick up a pen and doodle away!

【题目】Many of us know that a beautiful and colourful butterfly comes from an ugly worm! Here is the story of a butterfly that was never able to live its life as a normal butterfly.

One day, a man saw a cocoon(蚕茧). He loved butterflies and had a craze for its wonderful colours. In fact, he spent a lot of time around butterflies. He knew how a butterfly would struggle(挣扎,奋斗) to turn into a beautiful one from an ugly caterpillar.

He saw the cocoon with a tiny opening. It meant that the butterfly was trying to make its way out to enjoy the world. He decided to watch how the butterfly would come out of the cocoon. He was watching the butterfly struggling to break the shell for several hours. He spent almost more than 10 hours with the cocoon and the butterfly. The butterfly had been struggling very hard for hours to come out through the tiny opening. Unfortunately, even after it continuously tried for several hours, there was no progress. It seemed that the butterfly had tried its best and could not give any more try.

The man, who had a passion and love for butterflies, decided to help the butterfly. He got a pair of scissors and tweaked the cocoon to make larger opening for the butterfly and removed the remaining cocoon. The butterfly came out without any struggle!

Unfortunately, the butterfly looked no longer beautiful and had a swollen body with small and withered(凋谢的) wings.

The man was happy that he had made the butterfly come out of the cocoon without any more struggles. He continued to watch the butterfly and was quite eager to see it fly with its beautiful wings. He thought that at any time, the butterfly might spread its wings, shrink(收缩) the body and the wings could support the body. Unfortunately, _____________ 91_______________

Instead, the butterfly just crawled around with withered wings and a huge body. It was never able to fly. Although the man did it with a good intention(意图), he did not know that only by going through struggles the butterfly can come out to be beautiful, with strong wings.

The continuous effort from the butterfly to come out of its cocoon would let the liquid stored in the body be turned into wings. Thus, the body would become lighter and smaller, and the wings would be beautiful and large.

If we don’t want to undergo any struggle, we won’t be able to fly! Life is difficult, but struggles make us shine!

1Why was the man crazy about the butterflies?

_____________________________________________________

2The butterfly didn’t come out of the cocoon successfully by itself, did it?

______, ______________________________________________

3How did the man help the butterfly?

___________________________________________________

4What can be filled in the blank in the sixth paragraph?

_____________________________________________________

5Why did the normal butterfly have a small body but large wings?

_____________________________________________________

6How do you understand the last sentence “Life is difficult, butstruggles make us shine!”?

____________________________________________________

【题目】It was a Sunday morning. Lori was busy writing in her book. Marilyn was drinking coffee and I was reading a newspaper. Suddenly, Lori looked up and asked," Why are there more pictures of Lisa than there are of______?"Lisa is our older daughter.

I stared back, not understanding the______. Lori left the room. I looked at Marilyn, "Are there more pictures of Lisa than of Lori?"

"I've never______them. I don't know,” replied Marilyn.

"But______would Lori ask such a question? " I asked. After a few minutes of thought Marilyn said, "When Lisa was born, you were taking photos. You hardly went______without a camera. When Lori was born videos became______. You used a video camera to record nearly everything in our life. There must be hundreds of videos of Lori in the computer that Lori has______seen or doesn’t remember."

Late that night, when we were alone, I turned on the computer and found the______about Lori.

“What are you going to do?” Marilyn asked.

"Her birthday is coming," I said, "Let's make an album for her as a gift. I don't know if the album will answer her question, but at least she'll know that we______enough to find her an answer."

Over the next few days, we secretly______all the videos. We watched and selected until we were ____. Marilyn had them made into photos. When the photos were returned, we placed them into an album. When we looked at the album, all the sweet memories came______. We hoped it showed how______she was to us.

On June 7, when passing Loris room to leave for work. I opened the door and slipped the album inside. Attached to it was a birthday card with a note______why her mother and I had put the album together.

It was about eight o'clock when my office telephone rang. I picked up the receiver. A tiny voice spoke, "I love you, Daddy," she said and disconnected. I knew our______had been received.

1A. him B. her C. me D. them

2A. question B. book C. newspaper D. answer

3A. seen B. counted C. taken D. bought

4A. where B. how C. when D. why

5A. anywhere B. everywhere C. somewhere D. nowhere

6A. popular B. effective C. expensive D. obvious

7A. ever B. never C. already D. just

8A. emails B. pictures C. news D. videos

9A. respect B. benefit C. care D. regret

10A. took up B. pointed out C. went through D. handed in

11A. relaxed B. satisfied C. active D. lucky

12A. back B. down C. off D. on

13A. kind B. helpful C. proud D. important

14A. discussing B. comparing C. explaining D. importing

15A. message B. prize C. memory D. view

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网