题目内容

【题目】

Full name: Richdo Lzecson dos Santo lists

Nickname: Kaka Date of Birth: April 22, 1982

National: Brazilian Weight: 73kg

Height: 183cm Current club: AC Milan

Stay calm.

Protect your head

Stay under a desk or in a corner

Stand away from building,s, trees, electrical lines

Yes, Ive read a lot.

Yes, Ive read 1 or 2 books in English.

No, but Id like to.

No, I dont want to

Please come to our housewarming and celebrate in our new house 8:00 p.m.on May 30.

Benny and Paula 44 Wright Avenue

Southside Park Tel:555-2981

Email: bennyandpaula@email.net

DAY TOUR LEAVE RETURN PRICE DISCOUNT

Tues. Border Quest 09:15 17:30 £25.00 £23.00

Thurs. Saints and Sinners 09:00 18:00 26.00 24.00

Sat. Loch Ness and Legends 08:00 20:00 31.00 29.00

For students, over 60s and under 12s

【1】We can learn _____from the information on the right

A.Kaka is from England

B.Kaka is 31 years old

C.Kaka is a football player

D.Kaka isn't tall

2】It is very good advice for you to protect yourself _______.

A.when a traffic accident happens.

B.when you go out for a picnic

C.when you go out for a picnic.

D.when a big fire breaks out

【3】The survey on the right is about _______.

A.watching videos

B.watching TV

C.reading a newspaper

D.reading books

4Please read the notice and find out which of the following is WRONG?

A.They will celebrate New Year.

B.They have just moved to a new house.

C.Their new house is on 44 Wright Avenue.

D.They will celebrate at eight in the afternoon.

5Please read the tour information and find out which of the following is TRUE?

A.Only the students under 12 can have the discount(折扣)

B.You can visit Saints and Sinners on Thursday nad Sunda.

C.If you have only£ 25, you can visit Loch Ness and Legends.

D.If you travel on Tuesday, you can go back at half past five.

【答案】

【1】C

2B

3D

4A

5D

【解析】

试题分析:

【1】C 细节理解题。题意:从右边的信息我们可以了解到什么?A.Kaka is from England卡卡来自英国;B.Kaka is 31 years old卡卡三十一岁;C.Kaka is a football player卡卡是一位足球运动员;D.Kaka isn't tall卡卡不高。由文中的:Current club: AC Milan可知卡卡现在AC米兰俱乐部,这是一个足球俱乐部。说明他是一位足球运动员。故选C。

2B 推理判断题。题意:这是什么时候保护你自己的好的建议?A.when a traffic accident happens.交通事故发生时;B.when an earthquake hits地震发生时;C.when you go out for a picnic.外出野餐时;D.when a big fire breaks out大火发生时。句子含义:Stay calm.冷静;Protect your head保护头部;Stay under a desk or in a corner呆在课桌下或是角落里;Stand away from buildings, trees, electrical lines远离楼房、树及电线。从句意可以推测出这是在地震发生时的自我保护方法。故选B。

【3】D 细节理解题。题意:右边的调查是关于什么的?A.watching videos看录相;B.watching TV看电视;C.reading a newspaper读报纸;D.reading books看书。由调查内容的:Yes, Ive read a lot.及Yes, Ive read 1 or 2 books in English.可知这是与读书相关的调查。故选D。

4A 细节理解题。题意:请读通知并找出下面哪一个是错的。A.They will celebrate New Year.他们要庆祝新年;B.They have just moved to a new house.他们刚搬到一个新家;C.Their new house is on 44 Wright Avenue.他们的新家在Wright Avenue44号;D.They will celebrate at eight in the afternoon.他们将会在晚上八点庆祝。由第一句:Please come to our housewarming and celebrate in our new house 8:00 p.m.on May 30.可知他们要在五月三十号晚上八点举行乔迁喜宴。故A错。

5D 推理判断题。题意:请读下面的旅游信息并找出下面哪一个是对的。 A.Only the students under 12 can have the discount(折扣)只有十二岁以下的学生才可以打折;B.You can visit Saints and Sinners on Thursday and Sunday.可以在星期四和星期天参观Saints and Sinners;C.If you have only£ 25, you can visit Loch Ness and Legends.如果你只有£ 25,你可以参观Loch Ness and Legends;D.If you travel on Tuesday, you can go back at half past five.如果你在星期二去旅游,你可以在五点半回来。根据表格中内容,可能,星期二是9:15出发,17:30(即下午五点半)回来,故正确选D。

练习册系列答案
相关题目

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网