题目内容

【题目】下面短文介绍Jim一天的生活,请根据上下文,将短文补充完整。每空一词。

Jim is a student of Rutland P1 School. Every morning his alarm clock rings at 6:00. He jumps out of bed and does some exercises. He t2a quick shower. He has a big b3every morning. Then he goes to school. He usually attends three classes in the morning. After lunch he always goes to the library and does his homework there. He usually arrives at home at five. After supper he w4TV news for half an hour. He is happy after a d5work.

【答案】

1Public

2takes

3breakfast

4watches

5day's

【解析】

吉姆是一个学生,每天早晨他的闹钟6点想起,他起床做早操,每天早晨他吃一顿丰盛的早餐,然后去上学,上午三节课,午饭后去图书馆做作业,下午5点到家,晚饭后看半小时电视新闻,一天的工作后他很高兴。

1句意:吉姆是Rutland的公立学校的学生。根据句意和首字母可知是public公立的;故填Public

2句意:他洗一个很快的淋浴。根据take a shower洗淋浴和首字母,根据主语he单三,谓语动词用单数形式;故填takes

3句意:每天早晨他吃一顿丰盛的早餐。根据every morning和首字母,可知是早餐;故填breakfast

4句意:晚饭后看半小时电视新闻。根据TV和首字母,可知是watch观看,根据主语he单三,谓语动词用单数形式;故填watches

5句意:一天的工作后他很高兴。根据句意和首字母,可知是一天的,用名词所有格;故填day's

练习册系列答案
相关题目

【题目】根据短文内容, 选择正确答案。
D
Near the village, there is an old famous temple. Some people want to build new houses where the temple now stands, because they can find no other area to build them, while others disagree with them. They meet to decide how to solve the problem. Here are their opinions about it.
The expert wants to protect the temple and believes that there are some interesting things buried in the ground. If it is destroyed or moved, people may never learn about how people lived in the past.
The businessman thinks that the houses should be built. History is important, but we must think about the future. The village needs development and building new houses will offer jobs to hundreds of people.
Villager A says, “We should build the new houses because we need houses to live in."
Villager B says, “We should protect the temple because it can attract many tourists to come for a visit. If the temple is destroyed or moved, we will lose a lot of business."
The village leader thinks that he has a duty to make life better for the villagers. They need jobs and new houses. He also thinks the cultural site(遗迹) is important and they should be careful with it as well.
(1)The expert doesn't want to ________ the old famous temple.
A.rebuild
B.protect
C.pull down
D.fall down
(2)The businessman thinks building houses there can __________.
A.help the village develop
B.attract many tourists to come for a visit
C.help people learn about how people lived in the past
D.help people learn about the interesting things buried in the ground
(3)___________ agree that they should build new houses there.
A.The expert and the village leader
B.The businessman and Villager A
C.Villager A and Villager B
D.Villager B and the businessman
(4)According to the passage, which of the following is RIGHT?
A.It's difficult to satisfy everyone.
B.The cultural site is not so important.
C.It's easy to make a decision on the problem.
D.The villagers will lose their jobs with the development of their hometown.

【题目】 Mike was reading in the garden when his mother came. She pointed to something and asked Mike what it was. Mike felt quite_______, but he told her it was a sparrow(麻雀) and got back into reading. Several minutes later, his mother pointed to the same sparrow and asked the same question again. Mike got a little angry but_______answered her question.After a little while, his mother did the _______ thing once more. This time Mike could not______ his anger. He ______at her for disturbing him again and again.

The old lady quietly________an old diary, turned to a page and showed it to Mike. _______ a little impatient, Mike began to read it. "Today, I was watering the flowers in the garden when little Mike pointed to a_______on the grass and asked me what it was. I ______ at him, said it was a sparrow and_______him. After a while Mike asked me again and I did the same. Pointing to the same sparrow, little Mike asked me what it was twenty times and I ______answering his question and kissing him every time. " Something gently touched Mike's _______. His face turned red with shame for being so ______ to his mother and he hugged(拥抱)her tight.

Your parents have given you _______things in their life, _______you may not realize that unit they are gone.

1A.angryB.lonelyC.proudD.surprised

2A.stillB.alwaysC.alreadyD.seldom

3A.differentB.sameC.rightD.wonderful

4A.showB.leaveC.findD.control

5A.shoutedB.lookedC.laughedD.pointed

6A.set outB.took outC.put outD.looked out

7A.ButB.ThoughC.BecauseD.So

8A.foxB.frogC.birdD.rabbit

9A.smiledB.threwC.shoutedD.laughed

10A.hitB.toldC.kissedD.left

11A.put onB.kept onC.tried onD.turned on

12A.faceB.mouthC.heartD.shoulder

13A.impatientB.kindC.politeD.friendly

14A.a littleB.manyC.muchD.few

15A.orB.ifC.andD.but

【题目】 Daddy wanted a boy. He was so disappointed when I was born. He never tried to hide his feelings from me. He had hoped a boy would help him with the farm and eventually(最终)step into his shoes, But a girl......

I tried to do everything just to please Daddy. I got up early to help with the housework. I went home straight as from school. But he didn't seem to be moved by that at all.

The year I turned thirteen was the 100th birthday of our town. The town council decided to hold a parade(游行), and they wanted a young lady to lead the parade. The families in the area were asked to send pictures of their children. Every parent in the area hoped that their daughter would be chosen, every parent except Daddy.

Mommy sent in a picture of me without telling me. i was always so busy being the boy Daddy wanted, and I never considered having the chance to lead the parade So it was quite a surprise when the town council stopped by one evening to tell us I'd been chosen. Mommy was thrilled. As I expected, Daddy showed no interest in the matter.

The day of the big parade finally arrived. I was dressed in a beautiful white dress. At first I felt shy— I'd hardly ever worn dresses. But Soon I felt like a princess(公主)in a fairy tale.

As the parade passed down the main street of our town, I saw Mommy and Daddy standing on the side. Mommy was waving an American flag. But Daddy...... well, he was just smiling! As I passed him. I thought I saw tears in his eyes. At that moment, I knew I had finally gained his admiration(赞赏)—not as a replacement, but as the young lady I really was.

1Why didn't the father like his daughter when she was born?

A.Because the father already had several daughters.

B.Because girls couldn't do well in school.

C.Because the father thought a boy could be more helpful.

D.Because daughters couldn't be helpful at all.

2Why did the daughter do all these things in the second paragraph?

A.Because she wanted her father had time to relax and play with her.

B.Because she wanted to make her father happy and accept her.

C.Because she wanted her father to let her join the parade.

D.Because her parents were so busy and needed her help.

3What did the father do when the town was to hold a parade?

A.He asked his wife to send in a picture of their daughter.

B.He was busy preparing his daughter's thirteenth birthday.

C.He was not interested in it and paid no attention to it.

D.He asked his daughter to have a try.

4Which of the following has the similar meaning to the word“thrilled”?

A.Surprised.B.Excited.C.Bored.D.Doubtful.

5Which is the best title of this passage?

A.You Are Always the BestB.Every Girl Can Be a Princess

C.An Important Parade in Our TownD.Gain My Father's Love

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网