题目内容

—Can you play ________ guitar?

—Sure. It’s a piece of cake for me.

A. a B. an C. the D. /

C 【解析】 试题分析:句意:——你会弹吉他吗?-当然了。对我来说这只是小菜一碟。a/an是不定冠词,表示泛指一个……;the 表示特指,是定冠词。这里play the guitar是一个固定的短语,在表示乐器的名词前必须用定冠词。故选C。
练习册系列答案
相关题目

Next time you hear yourself wishing for something better in your life, remember the word “SMART”. When you’ve decided to take action, read the following first.

S is for specific (具体的): For example, instead of setting a goal (目标): of “I want to lose weight”, set yourself a specific goal like “I want to lose five kilograms”. If you want to climb a high mountain, start your research, set a date and train for the climbing fitness.

M is for measurable (可测量的): Don’t try to “become healthy”, instead, set a goal that can be measured while carrying out an improved eating, exercise or lifestyle plan. For example, try to go to the gym for an hour three times a week, to visit your grandma once a week for an evening meal, or to eat no more than 200 grams of chocolate a week.

A is for achievable(可完成的): If you’ve never exercised in your life, don’t try to take part in the 2020 Olympics. Rather, get walking with a specific goal of how many steps to take a day. No need to try for the stars—baby steps are good.

R is for relevant (恰当的): Many of us choose goals that seem right, but are in fact wrong. They may go on for a few weeks before they fail. Try to avoid making the same mistake—rather choose goals that really speak to you.

T is for time-conscious (心中有数的): Finally, be very clear in your mind about how much time you are giving yourself to achieve the goal. That way, you know when you’ve succeeded, failed or whether you need to work harder to finish it before the last day.

1.According to the passage, the writer tells us how to_______.

A. lose weight B. take exercise

C. set a goal D. spend time.

2.What does the word “SMART” mean in the passage?

A. Five exercise plans. B. Five suggestions.

C. Five training steps. D. Five big letters.

3.Which of the following is not true according to the passage?

A. Specific numbers should be included in the goals you set.

B. You should begin with small steps while achieving a goal.

C. In order to make the goal fit for you, you should be careful.

D. More time should be given for you to achieve your goal.

1.C 2.B 3.D 【解析】本文介绍了设定目标的聪明方法:1、你最好使你的目标更加详细和准确;2、不要以"健康"或"压力小"为目标;3、努力实现目标;4、选择你真正感兴趣的目标;5、你要清楚你心里有多少时间给自己去实现目标。 1.主旨大意题。根据短文中的句子For example, instead of setting a goal (目标): of “I want t...

阅读下面短文,从短文后所给的五个选项中选出能填入短文空白处的最佳选项,使短文通顺、连贯, 意思完整。

During rush hours, you never know when a bus or a taxi might come. Walking might be too tiring. If it’s about two or three miles away, which kind of transportation will you choose? 1.

Bike shares are a growing convenience in many cities around the world. 2. Riders usually have to pick up a bike at a self-serve station and return it at another station later. However, a Chinese bike-sharing company called Ofo, is bringing this idea to a new level.

Like any other bike-sharing service, Ofo users can get a bike at any time. 3. Instead, they can pick one up wherever and whenever they please. To get a bicycle, riders with the app are able to find the nearest one. 4. After parking the bike, all they have to do is to lock it.

This Chinese company already has its bicycle throughout China, the United States and Singapore. 5. “We want to reach more cities, connect more bikes and serve more people”, said Ofo founder Dai Wei.

A. Thousands of bike sharing programs have been set up by the governments.

B. When a rider is done with the bike, returning is just as easy.

C. This month, 500 Ofo bicycles will be set up in Cambridge, England.

D. For short journeys, riding a bike could be the best solution.

E. The big difference is that they don’t need to find a self-serve station.

1.D 2.A 3.E 4.B 5.C 【解析】文章主要讲述了,在交通拥堵高峰期,或者出租车屡等不来,步行又太累人时,最好的交通方式是骑自行车,从而介绍了这个共享单车服务,以及公司,对人生活便利的助推,以及对公司的运营和推广。 1.根据文章上下文:If it’s about two or three miles away, which kind of trans...

Garbage(垃圾) Island

You can’t see it from the air. It’s almost impossible to see from a ship. But somewhere in the North Pacific is a huge island of garbage, just below the water surface.

What is the island made of?

The garbage island is not an island, but a collection of millions of plastic and other objects(物体). The water movements of the Pacific Ocean bring the objects together and cause them to go around in a big circle.

Charles Moore found it in 1997 and named it “the Great Pacific Garbage Patch”.

Where does all the plastic come from?

Much of the garbage comes from everyday objects, such as shopping bags and water bottles. Some of these objects finally reach the ocean. Garbage from the western coast of North America takes about six years to reach it. Objects from East Asia take about a year. Other garbage comes from ships passing through the area.

Is the Garbage Patch dangerous?

The larger pieces of garbage are a problem for wildlife. For example, sea turtles(海龟) and seabirds often think the plastic is their food. They eat the plastic and die.

In addition, the plastic stops sunlight from reaching deeper water. Without sunlight, very small sea animals die. Then, there is less food for larger fish to eat.

What can we do to help stop it?

Cleaning up the island isn’t easy. But we can make people realize the problem. One environmentalist(环保主义者), David de Rothschild, is sailing around the world on a boat made of plastic bottles to teach people about the problem of garbage in the sea.

Another idea is that we can recycle the plastic garbage. Environmental engineer Cesar Harada is building a robot that collects pieces of plastic. Harada hopes to use his robot in the Pacific. Harada also has a website for reporting environmental problems. He says, “I hope everybody can become an environmental activist.”

1.What is the garbage made of?

___________________________________________________________

2.How long does it take objects from East Asia to reach the island?

___________________________________________________________

3.Is the garbage island dangerous?

___________________________________________________________

4.Why is David de Rothschild sailing on a bottle boat?

___________________________________________________________

5.According to the writer, what can we do to help stop garbage island?

___________________________________________________________

1.It is made of millions of plastic and other objects. 2.About a year. 3.Yes, (it is) 4.Because he wants to teach people about the problem of garbage in the sea. 5.We can make people reali...

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网