题目内容

【题目】阅读下面的文本, 从A、B、C、D四个选项中选出最佳选项。
A
My friend Bob has a large police dog named Jack. Every Sunday afternoon, Bob and Jack have a walk in the park near their home. Jack likes these walks very much.
On a cold Sunday afternoon, I go to Bob's home. Bob is happy to see me. At first Jack is happy too. Bob and I talk for a long time. Jack plays with a ball in the room for some time. Then he sits down in front of me and looks at me. I go on talking with Bob. Just at that time, Jack takes my hat and runs out of the room. I go after him to get my hat back. Suddenly, I know what Jack wants to do.
What a clever dog!

(1)When does Bob usually take Jack for a walk?
A.On Saturday morning.
B.On Sunday evening.
C.On Sunday afternoon.
D.On Saturday afternoon
(2)Why does Jack take the hat?
A.It's very cold.
B.He wants to give it to Bob.
C.He likes the hat.
D.He wants to walk in the park.
(3)Which is TRUE about Jack?
A.He's a clever dog.
B.He enjoys Bob's talk.
C.He is small and cute.
D.He likes Bob's friends

【答案】
(1)C
(2)D
(3)A
【解析】
⑴细节理解。根据第一段Every Sunday afternoon, Bob and Jack have a walk in the park near their home.可知周日下午他们散步,故选C。
⑵推理判断。因为每周日下午Bob要带Jack去散步,那天“我”去Bob家,两天聊天忘了时间,Jack就叼起帽子来暗示我该走了,它要去公园散步了。故选D。
⑶细节理解。根据本文描述可知Jack是一只很聪明的警犬。故选A。

练习册系列答案
相关题目

【题目】阅读下面短文, 从每小题所给A、B、C、D四个选项中选出最佳选项。
A man goes into a restaurant one day. He sit down at a table near the window. A waiter goes up to 1 and says, “Can I help you, sir?” “Sure.” The man asked for some 2 food. The waiter thinks the man must have a lot of money and gets all the food for him soon. When the man is having his big 3 , a boy comes into the restaurant and sits at the man's table.
The waiter says to the man, “What would your little boy like, sir?'
“Oh, just a chocolate ice-cream.” Then the man4and says to the waiter, “I'm just going out to buy a newspaper. Could you please keep an eye on my boy 5 I'm back?” With these words, he goes out of the 6.
The waiter agrees and gives the boy a big chocolate ice-cream. The boy is happy to7the ice-cream and eats it quickly. “Thank you for the 8. It's so delicious!” The boy thanks the waiter and is about to leave
“Excuse me,” the waiter stops him, “you can't go now 9 your father doesn't give the money.”
“He's not my father,” the boy says. “I don't know 10 he is. I meet him in the park nearby this morning. He says I can eat all ice-cream when I come here at 12 o'clock. ”

(1)A.her B.him C.them D.it
(2)A.important B.interesting C.expensive D.lucky
(3)A.money B.meal C.sale D.work
(4)A.stands up B.gets off C.goes back D.sits down
(5)A.from B.with C.after D.before
(6)A.shop B.kitchen C.restaurant D.park
(7)A.get B.buy C.save D.share
(8)A.help B.ice cream C.chocolate D.breakfast
(9)A.because B.and C.so D.but
(10)A.which B.who C.when D.how

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网