题目内容
【题目】(Linda went to see a new movie in the morning. But she didn't enjoy it. She is talking to Kelly about what happened.)
Kelly: You look unhappy. 【1】
Linda: I watched a movie in the morning.
Kelly: 【2】
Linda: No. The movie was great. It was the audience (观众). Some people were late for the movie. Some took phone calls during the movie. Some made noise while eating snacks and some talked loudly.【3】
Kelly: That's too bad! People should follow certain rules while watching a movie.
Linda: Yes. The first thing is to keep the theatre quiet. We should sit down before the movie begins. 【4】 we should eat snacks quietly. And we should talk as little as possible.
Kelly: 【5】 And we're supposed to take away our rubbish when we leave.
Linda: I hope everyone should do these things so that we can enjoy the movie better.
Kelly: Me, too.
A.I was angry all the time.
B.Who did you go to the movie with?
C.Yes, you are right.
D.What's wrong with you?
E.We should turn off our mobile phones.
F.So the movie was boring, wasn't it?
【答案】
【1】D
【2】F
【3】A
【4】E
【5】C
【解析】
此对话主要内容是琳达看了一部电影,但是一起观看的观众发出太多的嘈杂声,让她很生气,于是与凯莉一起探讨在影院观看电影应该怎么做。
【1】根据上文“You look unhappy”可知,凯莉察觉出琳达不开心,所以应该问她发生了什么;What's wrong with you?怎么了,发生了什么。故选D。
【2】根据上文“I watched a movie in the morning.”琳达不开心是因为她看了一部电影,所以凯莉对此做出揣测;So the movie was boring, wasn't it?所以这部电影很无聊,是吗?故选F。
【3】根据上文“It was the audience…some talked loudly.”可知,电影院里的观众总是打扰她看电影,所以琳达的情绪应该是烦躁生气;I was angry all the time.我一直在生气。故选A。
【4】根据上文“The first thing …the movie begins.”以及下文“we should… as possible.”可知,此处琳达在阐述在电影院看电影应该怎么做,与之搭配的是:我们应该关手机。故选E。
【5】根据下文“And we're supposed to take away our rubbish when we leave.”可知,凯莉应该是赞同了琳达的话,并且还补充了一点应该把垃圾带走,与之搭配的应该是:是的你是对的。故选C。
【题目】认真阅读下面短文,并根据所读内容在文章后表格中的空格里填入最恰当的单词, 每空格一词。
We all need physical exercise. Exercise uses up food we eat and keeps the body energetic. If you exercise several times a week, you will stay happy and healthy.
Some Western countries, such as the United States, have problems with exercise. In the US, many people do not have enough exercise because it is hard for them. People have to work from morning to late afternoon, so they don’t have time to take exercise. They work in office buildings, sitting in chairs all day long in front of computers. It is impossible for them to get much exercise in this way.
Some Westerners can get exercise walking from their homes to work. However, most people cannot do this. It is too far from their homes to their offices. They have no choice but to drive to work. In fact, some have to drive one or two hours to their offices. This is not good in two ways. First, these people don’t have a chance to exercise because they are sitting in their cars for two to four hours each day. Second, driving is challenging especially in rush hours and needs too much attention. It makes a person very tired. So, when these people arrive home at night, they don’t want to take exercise after work.
Today, many people in the West are overweight, which causes health problems for them. Doctors say exercise can help people both lose weight and improve their health. So many people are trying to get more exercise. But it takes time to change, and when people don’t see a difference right away, they will lose patience and stop exercising.
Title: Westerners need exercise. | |
The 【1】that people can get from exercise. | *Help heavy people lose weight. *Keep you energetic. *Help you stay healthy and happy. |
The【2】why people don’t have enough exercise | *In the USA, many people have no time to 【3】. *Narrow work environment makes exercise impossible. *Busy work and tiring driving lead them to 【4】interest in exercise. |
The wrong attitude(态度) to exercise that some people have. | People would become 【5】 if they don’t see a difference in a short time. |