题目内容

【题目】根据你所听到的短文,选择正确的选项。
(1)How many rooms did they book(预订)?
A.Six.
B.Three.
C.Five.
(2)Where is the hotel?
A.It's far from the sea.
B.It's near the sea.
C.It's in the sea.
(3)How much should Henry pay for his rooms for a night?
A.$200.
B.$400.
C.$500.
(4)Which meal is free?
A.Breakfast.
B.Lunch.
C.Dinner.
(5)When can Henry get to this hotel?
A.On August 15th.
B.On August 12th.
C.On August 20th.

【答案】
(1)C
(2)B
(3)C
(4)A
(5)C
【解析】【听力原文】M:Hi, Henry. Thank you very much for your telephone call. I'm glad to tell you that we have three double rooms and two single room ready for you now. The rooms are on the fourth floor and you can have a good look at the Red Sea nearby. The price for each room is $100 each night. Every morning from 7:00 to 9:00, your breakfast is free, but you have to pay for your lunch and dinner if you eat in our hotel.

Please remember that you must take money and cards with you, when you book the rooms. If you want to know more information, just let us know and we shall be very happy to help. We look forward to welcoming you to our hotel on August 20th. And hope you'll enjoy your stay with us.

Thanks again for choosing our hotel.

W:Hi, Henry. Thank you very much for your telephone call. I'm glad to tell you that we have three double rooms and two single room ready for you now. The rooms are on the fourth floor and you can have a good look at the Red Sea nearby. The price for each room is $100 each night. Every morning from 7:00 to 9:00, your breakfast is free, but you have to pay for your lunch and dinner if you eat in our hotel.

Please remember that you must take money and cards with you, when you book the rooms. If you want to know more information, just let us know and we shall be very happy to help. We look forward to welcoming you to our hotel on August 20th. And hope you'll enjoy your stay with us.

Thanks again for choosing our hotel.
(1)C。细节理解题。根据“I'm glad to tell you that we have three double rooms and two single room ready for you now. 我很高兴地告诉你,我们现在已经为你准备了三间双人房和两间单人房。”可知一共有五个房间已经被预定。故选C。
(2)B。细节理解题。根据“The rooms are on the fourth floor and you can have a good look at the Red Sea nearby.房间在第四层,你可以好好看看附近的红海。 ”可知这个旅馆挨着红海海边。故选B。
(3)C。数值计算题。根据“The price for each room is $100 each night.每个房间每晚的价格是100元。”所以,五个房间就是500元。故选C。
(4)A。细节理解题。根据“your breakfast is free,”可知早餐是免费的。故选A。
(5)C。细节理解题。根据“We look forward to welcoming you to our hotel on August 20th. ”可知,我们期待着8月20日欢迎您光临我们酒店。故选C。

练习册系列答案
相关题目

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网