题目内容

【题目】翻译句子

根据所给提示完成下列句子。

【1】她不喜欢红色,她更喜欢穿橙色。

She ________________________. She ________________________ wear orange.

2我们承担不起任何错误。

We can’t ________________________________________.

3根据你拥有的时间来选择你的爱好怎么样?

What about ________________________________the time you have?

4通过努力,斯巴德.韦伯证明——只要永不放弃,几乎没有什么你做不到的。

_______________, Spud Webb proved that you can do almost anything if you __________.

5他喜欢天籁之音,多次将其用于他的音乐中。

He likes ___________________________and he ______________________in his music.

【答案】

【1】doesn’t like red, would rather/prefers to

【2】afford to make any mistakes

【3】choosing your hobby/hobbies according to

【4】Through hard work, never give up

【5】the sounds of nature, uses them a lot

【解析】

试题分析:

【1】 doesn’t like red, would rather/prefers to 喜欢某物: like sth.;喜欢做某事(爱好是什么):like doing sth.;更喜欢做某事:would rather /prefer to do sh. ,like sth. better;比……更喜欢做……:would rather do sth. than do sth.;prefer doing sth. to doing sth.;prefer to do sth. rather than do sth.

【2】afford to make any mistakes (有条件)做;能承担;买得起某物;支付起:afford to;any用于否定句;犯错误: make a mistake; make some mistakes ;make mistakes。

【3】choosing your hobby/hobbies according to 根据……:hobbies according to;……怎么样?:What about...?后跟代词,名词或动名词。

【4】Through hard work, never give up 通过;穿过;凭借through:prep.后跟代词,名词或动名词。努力:work hard或hard work,通过努力:Through hard work或Through working hard;give up doing sth.放弃做某事;

【5】the sounds of nature, uses them a lot 天籁之音:the sounds of nature;多次使用:uses sth. a lot

练习册系列答案
相关题目

【题目】短文填空。

根据下面短文内容,在短文的空格处填上一个恰当的词,使短文完整、通顺。

Everyone knows we can’t live a happy life without good health. As for students, we can’t study well if we don’t have enough sleep. Sleep is important to everyone as well as students. However, 【1】 start before 8:00am, which means that most students have to wake up at about 6:30am. This makes 2 almost impossible for teenagers to sleep for nine hours that the National Sleep Foundation(NSF, 国家爱睡眠基金会) suggested. Students’ health condition and their grades would 3 if teenagers could sleep for as long as the suggested number of hours.

4 to the NSF, it is normal for teenagers to go to bed late. Only about 15% of teenagers fall asleep 5 10:45pm, about 5%go to bed about 10:45, and about 80% go to bed after 11:00pm. Many teenagers have sleeping problems.

What’s more, doctors say that lack(缺少) of sleep is the top health problem. If it is true, why can’t something be 6 to help students get more sleep? Studies show that teenagers who sleep for nine and a half hours are late for class less often and have 7 health problems.

Another benefit(益处) of starting classes later is that students’ grades would improve. Enough sleep helps students pay more attention to 8 their teachers say. And then they can have more chances to get better grades.

It is really important for teenagers to get enough sleep so that they may stay healthy and get good grades. To let students make it, classes do need to begin later.

【题目】阅读下列材料, 从每小题所给的四个选项中, 选出最佳选项。
B
Mum told me an American myth (神话) about people's first tears (眼泪). Let me tell you about it.
Once upon a time, an Inuit man went hunting (捕猎) along the water for seals on the seashore. He would certainly bring home a great meal for his wife and son. He went quietly towards the seals. Suddenly, the seals began to move into the water. He was disappointed. His meal was getting away.
Then he saw that a seal was not moving as quickly as the others. The man went towards the last seal. It did not see him, but it moved into the water, too. The man stopped to sit down. He had a strange feeling. He felt water begin to fall from his eyes. He touched his eyes and tasted the drops. Yes, they tasted salty. Strange loud sounds were coming from his mouth and chest (胸膛). His wife and son heard that and ran to him. The man told them about the seals. He told how every seal ran away from him. As he spoke, water began to fall from the eyes of his wife and his son, and they cried with him. In this way, people first learned to cry.
(1)What did the Inuit man do on the seashore?
A.He moved into the water.
B.He waited for his wife and son.
C.He cried for the seals.
D.He went hunting.
(2)What does the underlined word “dis-appointed” mean in Chinese?
A.失望的
B.吃惊的
C.悲观的
D.愉快的
(3)The last seal .
A.saw the man and moved into the water
B.moved very fast on the seashore
C.moved a little slower than the other seals
D.was caught by the man
(4)What did the man feel at last?
A.Excited.
B.Sad.
C.Bored.
D.Hungry.
(5)What is the best title of the passage?
A.Man and Seals
B.Seal Hunters
C.How People Learned to Cry
D.People Cry for Seals

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网